הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר DYMATIZE - SUPER MASS GAINER

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך

Mute

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
9
66
3
שלום.
אני מעוניין לקנות את הגיינר. מישהו ניסה? הבעיה אצלי היא שאני לא אוהב חלב או גבינות. אם מערבבים את הזה בטעם תות עם מים, מרגישים חלב או שיהיה טעים? ולכמה זמן זה מספיק אם כל יום לוקחים מנה? 5.5KG וה2.7?

תודה.

• פותח/ת השרשור
חרא פחמימה .. (מלטודקסטרין) יותר גרוע מסוכן לבן ..
תחלק את הארוחות ל5-6 ארוחות קטנות יותר,תפנה זמן ופשוט אל תקום מהשולחן עד שאתה לא מסיים חד וחלק ..
נמאס לאמא שלי להכין לי אוכל, ואני לא יודע להכין יותר מידי דברים. יש אז גיינר יותר מומלץ? ותוכל להסביר מה חרא בפחמימה? אני לא כזה מבין בזה, המליצו לי הרבה על זה פשוט.

לקטוז ומלטודקסטרין אלה הפחמימות שבגיינר = חרא טהור.
ולמה אמא שלך צריכה להכין לך אוכל? תכין בעצמך..

• פותח/ת השרשור
לקטוז ומלטודקסטרין אלה הפחמימות שבגיינר = חרא טהור.
ולמה אמא שלך צריכה להכין לך אוכל? תכין בעצמך..
אמרתי כבר שאני לא יודע להכין יותר מידי דברים. באת לשפוט אותי אתה מוכן לצאת מפה.

אמרתי כבר שאני לא יודע להכין יותר מידי דברים. באת לשפוט אותי אתה מוכן לצאת מפה.
למה אתה מתנשא? לא מבין למה אתה מפרש את זה ככה.
אני ממש לא באתי לשפוט אותך, אני סה"כ אומר לך שאמא שלך לא צריכה להכין לך אוכל כי אתה צריך להיות אחראי על זה בעצמך.
אף אחד פה גם לא נשען על ההורים בקטע כזה, הם לא מבינים בכמויות שצריכים ואי אפשר לצפות מהם להכין לנו כל היום אוכל.
וללמוד להכין אוכל זה ממש פשוט.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתנשא? לא מבין למה אתה מפרש את זה ככה.
אני ממש לא באתי לשפוט אותך, אני סה"כ אומר לך שאמא שלך לא צריכה להכין לך אוכל כי אתה צריך להיות אחראי על זה בעצמך.
אף אחד פה גם לא נשען על ההורים בקטע כזה, הם לא מבינים בכמויות שצריכים ואי אפשר לצפות מהם להכין לנו כל היום אוכל.
וללמוד להכין אוכל זה ממש פשוט.
זה לא שאני לא יודע להכין כלום חח. אני יודע אבל קצת, ובסוף נמאס. מאיפה אני לומד?

זה לא שאני לא יודע להכין כלום חח. אני יודע אבל קצת, ובסוף נמאס. מאיפה אני לומד?
אין מה לעשות שזה נמאס(לא לי לפחות, אני אוהב לבשל).
וזה ממש לא בעיה, תרשום באינטרנט איך לבשל למשל אורז/חזה עוף ותראה.

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות שזה נמאס(לא לי לפחות, אני אוהב לבשל).
וזה ממש לא בעיה, תרשום באינטרנט איך לבשל למשל אורז/חזה עוף ותראה.
אני אומר נמאס אותו אוכל. בכל מקרה זה לא מה שביקשתי פה. תודה למרות זאת.

אל תתקרב לתות, אתה לא תסיים את הקופסא. לא יצא לי להתנסות בגיינר בחיים, אבל בתוספים יש כלל ברור וחשוב.
לא מתקרבים לטעם תות. (חוץ מסינטה 6, שהטעם תות מעולה)

• פותח/ת השרשור
אל תתקרב לתות, אתה לא תסיים את הקופסא. לא יצא לי להתנסות בגיינר בחיים, אבל בתוספים יש כלל ברור וחשוב.
אין לי ברירה, לא אוהב וניל/חלב/שוקולד.

איך אומרים? קשקוש בלבוש! אתה הראשון שאני שומע את זה ממנו, אל תקשקש במוח. דווקא תות זה טעם נורא ניטראלי שבד"כ עובר בלי בעיות.

אגב, אני אישית עם שק של סיינטרקס בטעם קרם תות - מאוד! טעים!

איך אומרים? קשקוש בלבוש! אתה הראשון שאני שומע את זה ממנו, אל תקשקש במוח. דווקא תות זה טעם נורא ניטראלי שבד"כ עובר בלי בעיות.
אגב, אני אישית עם שק של סיינטרקס בטעם קרם תות - מאוד! טעים!
כמובן שזה היה בצחוק, אבל צחוק עם נימה רצינית. תות זה באמת טעם נוראי בתוספי מזון, ואני מאמין שאני לא היחיד שאגיד פה את זה.
אבל כנראה שטעם באמת משתנה מאדם לאדם. אשמח עם פותח האשכול יעדכן פה את הטעם של התות.
תות הוא ממש לא טעם ניטרלי, בננה הוא הטעם הכי ניטרלי ובדר"כ הכי טעים בתוספי מזון, אתה מוזמן לעשות פה סקר בפורום.

• פותח/ת השרשור
כמובן שזה היה בצחוק, אבל צחוק עם נימה רצינית. תות זה באמת טעם נוראי בתוספי מזון, ואני מאמין שאני לא היחיד שאגיד פה את זה.
אבל כנראה שטעם באמת משתנה מאדם לאדם. אשמח עם פותח האשכול יעדכן פה את הטעם של התות.
תות הוא ממש לא טעם ניטרלי, בננה הוא הטעם הכי ניטרלי ובדר"כ הכי טעים בתוספי מזון, אתה מוזמן לעשות פה סקר בפורום.
בסוף החודש מקבל משכורת, אני אעדכן.

נמאס לאמא שלי להכין לי אוכל, ואני לא יודע להכין יותר מידי דברים. יש אז גיינר יותר מומלץ? ותוכל להסביר מה חרא בפחמימה? אני לא כזה מבין בזה, המליצו לי הרבה על זה פשוט.
לא צריך לדעת להכין יותר מדי דברים חחחח תלמד להכין אורז ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית