הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר DYMATIZE - SUPER MASS GAINER

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך

Mute

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
9
66
3
שלום.
אני מעוניין לקנות את הגיינר. מישהו ניסה? הבעיה אצלי היא שאני לא אוהב חלב או גבינות. אם מערבבים את הזה בטעם תות עם מים, מרגישים חלב או שיהיה טעים? ולכמה זמן זה מספיק אם כל יום לוקחים מנה? 5.5KG וה2.7?

תודה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך לדעת להכין יותר מדי דברים חחחח תלמד להכין אורז ..
אני יודע להכין אורז, נמאס כל היום אורז אתה יודע.
אורז אפשר להכין אפילו במיקרו, מה יותר קל מזה?
עוד זלזלן. בחיים לא אמרתי שאני לא יודע להכין אורז. אתה מוזמן לצאת אם באת לכאן בשביל לזלזל. שאלתי שאלה פשוטה, אין לך מה לענות אל תענה בכלל.

אתה דפוק לגמרי. ממש לא זילזלתי! יש אנשים שלא הולכים עם מטבח ויצאתי מנקודת הנחה שאתה לא יודע להכין אורז שזה לגיטימי, אש ניסיתי להעיר את פנייך לגבי אופציית הכנה קלה ופשוטה. למה את חושב שכולם מזלזלים בך? מחלת רדיפה?

תחסוך כסף, תיקנה דלי של חלבון, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, תוסיף חמאת בוטנים, חלב והכנת לך אחלה גיינר

לשאלתך הגיינר הזה אחד הטובים שיש בשוק כרגע יחס מעולה אם אתה נתקע במשקל/אין שני לאכול/צריך להשלים איתו ערכים אני אישית כרגע איתו טעם שוקולד מצוין מבסוט ממנו חבל על הזמן ממליץ בחום

אני יודע להכין אורז, נמאס כל היום אורז אתה יודע.

עוד זלזלן. בחיים לא אמרתי שאני לא יודע להכין אורז. אתה מוזמן לצאת אם באת לכאן בשביל לזלזל. שאלתי שאלה פשוטה, אין לך מה לענות אל תענה בכלל.
תנסה גם מקורות אחרים לפחמימה אם אמרת שמשעמם לך רק אורז ..
בטטות,תפו"א,קינואה,כוסמת,שיבולת שועל ...

לשאלתך הגיינר הזה אחד הטובים שיש בשוק כרגע יחס מעולה אם אתה נתקע במשקל/אין שני לאכול/צריך להשלים איתו ערכים אני אישית כרגע איתו טעם שוקולד מצוין מבסוט ממנו חבל על הזמן ממליץ בחום
חרא של פחמימה... תשפוך סוכר 100 גרם סוכר וסקופ חלבון ויש לך גיינר טוב יותר.

גיינר טוב זה גיינר בייתי.. קח בלנדר, דפוק לו בפנים שני סקופים של חלבון, 120 גרם שיבולת שועל, שתי בננות, מים, 6 תותים ועוד כדור גלידה. יצא לך גיינר אחלה!

זה גיינר טוב איל​
חרא של פחמימה... תשפוך סוכר 100 גרם סוכר וסקופ חלבון ויש לך גיינר טוב יותר.

גיינר טוב זה גיינר בייתי.. קח בלנדר, דפוק לו בפנים שני סקופים של חלבון, 120 גרם שיבולת שועל, שתי בננות, מים, 6 תותים ועוד כדור גלידה. יצא לך גיינר אחלה![/QUOאילוף תשווה אותו לסוכר מה אתה רציני 25 גרם סוכר ל1300 קלוריות במנת הגשה רוב הפחמימות (הרוב המוחלט) הם מורכבות
למה אחרי אימון ר
תשתדל לצרוך אותו אחרי אימונים
ק?

זה גיינר טוב איל​
למה אחרי אימון ר

ק?
בוא ותסביר לי למה זה גיינר טוב? כי הרבה קונים אותו? כי יש לו טעם טוב? כי יש לו חלבון ? כי אתה עולה במשקל ?

אתה מסתכל על הטווח הקצר, תחשוב קדימה

יצא לי להתנסות בטעם בננה לא עוזר במיוחד לעליה במסה כמו שרשמו ממליץ לך להכין אורז בכמות שתספיק לך ליומיים + חזה עוף
אתה יכל לנסות גם שיבולת שועל עם דבש + 4 - 6 חלבוני ביצה בצד .

נערך לאחרונה:

מסכים, אחלה גיינר בתקופה שלא אכלתי טוב לקחתי אותו, עזר לעלות במשקל בנוסף, טעים מאד ומתערבב טוב מאד.

מה זה gl עשית לו בדיקת מעבדה אני מבין
למה ללכת לבדיקת מעבדה כשרשום הכל על האריזה?
Other Ingredients: Maltodextrin, Super Mass Whey Blend (whey protein concentrate, whey protein isolate, whey protein hydrolysate), Super Mass Pro Matrix (milk protein isolate, micellar casein, egg albumin protein), cocoa (processed with alkalki), Sunflower Creamer (sunflower oil, maltodextirn, sodium caseinate, mono & diglycerides, natural tocopherols and tri-calcium phosphate), fructose, natural & artificial flavors, SMG Vitamin & Mineral Blend (vitamin A palmitate, cholecalciferol, calcium phosphate, sodium ascorbate; d-alpha tocopheryl acetate, niacinamide, calcium d-pantothenate, zinc oxide, pyridoxine hydrochloride, thiamin hydrochloride, folic acid, biotin, riboflavin, potassium iodide, cyanocobalamin, chromium chloride,sodium selenite), potassium chloride, cellulose gum, xanthan gum, carageenan, acesulfame potassium, sucralose.
Contains Milk, Egg and Soy (Lecithin) Ingredients.

זה מה שהגיינר הזה מכיל, הרכיב שנמצא ראשון ברשימה באחוז גבוה יותר משאר הדברים וכן הלאה בסדר כרונולוגי.

ממש לא בדיקת מעבדה, הגיי-נר מכיל מלטודקסטרין שזה חרא פחמימה ולקטוז שזה סוכר.
אני גם לא מדבר על זה שיש לו ערך גליקמי גבוה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית