עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאויבים שלי לא הייתי מאחל אורז במיקרו.אורז אפשר להכין אפילו במיקרו, מה יותר קל מזה?
לגמרי איתך ..לאויבים שלי לא הייתי מאחל אורז במיקרו.
אני יודע להכין אורז, נמאס כל היום אורז אתה יודע.לא צריך לדעת להכין יותר מדי דברים חחחח תלמד להכין אורז ..
עוד זלזלן. בחיים לא אמרתי שאני לא יודע להכין אורז. אתה מוזמן לצאת אם באת לכאן בשביל לזלזל. שאלתי שאלה פשוטה, אין לך מה לענות אל תענה בכלל.אורז אפשר להכין אפילו במיקרו, מה יותר קל מזה?
תנסה גם מקורות אחרים לפחמימה אם אמרת שמשעמם לך רק אורז ..אני יודע להכין אורז, נמאס כל היום אורז אתה יודע.
עוד זלזלן. בחיים לא אמרתי שאני לא יודע להכין אורז. אתה מוזמן לצאת אם באת לכאן בשביל לזלזל. שאלתי שאלה פשוטה, אין לך מה לענות אל תענה בכלל.
חרא של פחמימה... תשפוך סוכר 100 גרם סוכר וסקופ חלבון ויש לך גיינר טוב יותר.לשאלתך הגיינר הזה אחד הטובים שיש בשוק כרגע יחס מעולה אם אתה נתקע במשקל/אין שני לאכול/צריך להשלים איתו ערכים אני אישית כרגע איתו טעם שוקולד מצוין מבסוט ממנו חבל על הזמן ממליץ בחום
למה אחרי אימון רחרא של פחמימה... תשפוך סוכר 100 גרם סוכר וסקופ חלבון ויש לך גיינר טוב יותר.
גיינר טוב זה גיינר בייתי.. קח בלנדר, דפוק לו בפנים שני סקופים של חלבון, 120 גרם שיבולת שועל, שתי בננות, מים, 6 תותים ועוד כדור גלידה. יצא לך גיינר אחלה![/QUOאילוף תשווה אותו לסוכר מה אתה רציני 25 גרם סוכר ל1300 קלוריות במנת הגשה רוב הפחמימות (הרוב המוחלט) הם מורכבות
ק?תשתדל לצרוך אותו אחרי אימונים
בוא ותסביר לי למה זה גיינר טוב? כי הרבה קונים אותו? כי יש לו טעם טוב? כי יש לו חלבון ? כי אתה עולה במשקל ?זה גיינר טוב איללמה אחרי אימון ר
ק?
מה זה glאם כבר להכניס פחמימה עם GI גבוה עדיף אחרי אימון משקולות
עשית לו בדיקת מעבדה אני מביןבגיינר אין פחמימות מורכבות. זה ערבוב של מלטודקסטרין ולקטוז.
לשאלתך הגיינר הזה אחד הטובים שיש בשוק כרגע יחס מעולה אם אתה נתקע במשקל/אין שני לאכול/צריך להשלים איתו ערכים אני אישית כרגע איתו טעם שוקולד מצוין מבסוט ממנו חבל על הזמן ממליץ בחום
למה ללכת לבדיקת מעבדה כשרשום הכל על האריזה?מה זה gl עשית לו בדיקת מעבדה אני מבין