עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפדרין יכול להיות מסוכן אם לא נלקח כראוי. דובר על שלושה מקרי אשפוז בשלוש השנים האחרונות. לא נשמע לי רחוק מאוד (או בכלל) מהאמת.מקשקשים על אנשים שמתו מאפדרין
מזל שאמא שלי לא ראתה שהוא מחזיק חבית של אופטימום גולד וואי ואומר שאלו כדורים שהוא קונה מדי חודש במאות שקליםאפדרין יכול להיות מסוכן אם לא נלקח כראוי. דובר על שלושה מקרי אשפוז בשלוש השנים האחרונות. לא נשמע לי רחוק מאוד (או בכלל) מהאמת.
לנושא:
הכתבה עצמה מדברת על תופעה כואבת. ילד בן 15 רוצה להיות הכי טוב וחושב שלהתחיל עם קלן, אפדרין, אנאבר, פרופ וכולי יוביל אותו לשם. סביר להניח שהוא מקבל את החומרים ואת ההנחיות לשימוש בהם ממקורות מפוקפקים. במקום לחשוב "איזה שחיף והוא עוד מזריק חייחיחי", נסו לראות את המטרה בכתבה.
חורה לי שהשוו בין קלן, אנאבר וחומרים דומים לאבקות חלבון וחומצות אמינו. אפילו אימא שלי נלחצה וקראה לשאול אותי "זה לא בדיוק מה שיש לך בבית?!".
בגלל זה אני קונה רק דיימטייזמזל שאמא שלי לא ראתה שהוא מחזיק חבית של אופטימום גולד וואי ואומר שאלו כדורים שהוא קונה מדי חודש במאות שקלים
הייה באתר של ערוץ 10 שידור ישיריש סיכוי למצוא את הכתבה ברשת?
בכל רגע יעלו לGYM ISRAELיש סיכוי למצוא את הכתבה ברשת?
עשו תחקיר רציני והלכו חצי שנה אחורה צפה בקובץ המצורף 17647 צפה בקובץ המצורף 17648
איפה חשפו ? יכול להיות לא שמתי לב לזהככה זה בתחום אפשר להגיד.....דבר אחד קורה
מאשימים את הכל
מישהו מת ממוט שנפל לו על הראש.....אל תעשו מכשירים
זה מאוד מציק
וגם אותי באמת עיצבן שהתחקירנים חשפו את הילדים
שהוא שאל את אחד האנשים שם: כל ההורים שסיפרו להם שהילדים שלהם לוקחים הם לא ידעו בכלל
זה הציק לי אישית
סיכום של הכתבה של מי שלא הספיק:
-דיברו על הילדה שמתה ממשתנים ומשימוש בקלן.
-רופאים דיברו על כמה זה מסוכן לקחת תרופות מאדם שהוא לא רופא.
-הראו ילד בן 15 בארץ שלוקח חומרים כי הוא רוצה להיות מפתח גוף.
-דיברו על איך משיגים את החומרים (הזמנה מחול ודילרים).
-שלחו ילד בן 17 למאמן והראו איך הוא מציע לו חומרים.
-דיברו על איך לזהות נער/נערה שמשתמש בחומרים.
דיברו על כמה זה מסוכן שוב והזכירו פורומים והראו את אייל וליאור.הראו את אייל מתלונן על כאבים.צפה בקובץ המצורף 17649 צפה בקובץ המצורף 17650-שוב רופאים מזכירים את הסיכון ורופא אחד אומר לא לקחת אבקות כי הכי טוב זה טבעי.
איך בדיוק הוציאו את דבריו של @Eyal מהקשרם? דיברו על הסכנות שבשימוש בחומרים ואז הראו תגובה של אייל מתלונן על כאבים שנגרמו מקלן. זה בדיוק ההקשר הנכון.חחחח נגמר לערוץ 10 על מה לעשות תוכניות אז הם נכנסים לפורומים וממרקרים דברים שאנשים אומרים ומוציאים אותם מהקשרם..
מי שיודע דבר או שניים על התחום, לא ישנה את דעתו בגלל הכתבה.עושים כאן בדיוק את אותן הכפשות כמו שעשו בכתבה המיתולוגית על האבקות חלבון.
לוקחים משו אחד ומחריבים ענף שלם, כמה קל להרוס בכתבה אחת בטלוויזיה.
אולי לא הוציאו אבל הגזימו מאוד עם מה שהם עשו, כתבו מתחת כותרת ״כאבים איומים, שאלוהים יעזור״ כתבו את זה כאילו מי יישמע מה קרה..איך בדיוק הוציאו את דבריו של @Eyal מהקשרם? דיברו על הסכנות שבשימוש בחומרים ואז הראו תגובה של אייל מתלונן על כאבים שנגרמו מקלן. זה בדיוק ההקשר הנכון.
מי שיודע דבר או שניים על התחום, לא ישנה את דעתו בגלל הכתבה.
מי שלא יודע, גם ככה חשב מלכתחילה ש'אסטרואידים' זה הורג וכל מפתחי הגוף יהפכו לשמנים ועוד אלמנטים של מיתוסים.
זה ציטוט מההודעה של אייל:אולי לא הוציאו אבל הגזימו מאוד עם מה שהם עשו, כתבו מתחת כותרת ״כאבים איומים, שאלוהים יעזור״ כתבו את זה כאילו מי יישמע מה קרה..
איפה חשפו ? יכול להיות לא שמתי לב לזה