הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו תוכנית לעשות ?

• פותח/ת השרשור digital
  • פורסם בתאריך

digital

משתמש מתחיל
51
2
נק' מוניטין:
11
51
2
שלום , לאחר חצי שנה במכון ואז שלושה חודשים אימונים ביתיים כדי לנסות ולשמור על חלק מהמסה אני חוזר עכשיו למכון ורציתי לדעת איזו תוכנית כדאי לי ? אני מתאמן 5-6 פעמים בשבוע בטניס והמטרה העיקרית שלי היא כוח . חשבתי לעשות SS או 5/3/1 ורציתי לשמוע מה דעתכם מה עדיף אבל הבעיה היא שהאם אני אצליח להתאושש מהתוכניות האלה ? אם לא אז אשמח להצעות אחרות איזו תוכנית לעשות עכשיו

• פותח/ת השרשור
ועד עכשיו בתוכניות שעשית איך זה היה משפיע לך על ההתאוששות ועל ההתקדמות ?
כמו שרשמתי עשיתי אימונים ביתיים בזמן האחרון ובתקופה שהייתי במכון לא זכור לי שהפריע לי אבל לא עשיתי תוכניות של כוח כי לא הבנתי כל כך אז אלא יותר היפרטרופיה וגדלתי סבבה גם בלי תפריט באותה תקופה

תראה בנתיים עד שיבואו המומחים אתן את דעתי ,קודם כל במידה ותאכל טוב ,תישן טוב ואולי איזה אמינו להתאוששות מהירה יותר
אלה דברים שלדעתי ימזערו את הפגיעה של השילוב שאתה רוצה לעשות
חוץ מזה יכול להיות שזה יפגע לך קצת בהתקדמות בשרירים שאתה מפעיל גם בטניס וגם בתוכנית בצורה אינטנסיבית

זו כמובן רק דעתי ואני עכשיו כמוך מחכה לשמוע עוד תגובות

• פותח/ת השרשור
תראה בנתיים עד שיבואו המומחים אתן את דעתי ,קודם כל במידה ותאכל טוב ,תישן טוב ואולי איזה אמינו להתאוששות מהירה יותר
אלה דברים שלדעתי ימזערו את הפגיעה של השילוב שאתה רוצה לעשות
חוץ מזה יכול להיות שזה יפגע לך קצת בהתקדמות בשרירים שאתה מפעיל גם בטניס וגם בתוכנית בצורה אינטנסיבית
זו כמובן רק דעתי ואני עכשיו כמוך מחכה לשמוע עוד תגובות
תודה רבה על העזרה בכל מקרה

כדי לקבל מקסימום תוצאות בSS אתה צריך להרים כבד פיצוצים שכבר מהחזרה הראשונה אתה מתעייף זאת באמת תוכנית שדורשת הרבה מנוחה גם בלי קשר לשינה מפני שאתה עובד רק תרגילים מורכבים בחזרות מאוד נמוכות עם משקל כבד לדעתי היא לא מתאימה לך בשילוב עם אימוני טניס מפני שזה יפגע לך בהתאוששות אחרי יום שאתה מרים סקוואט כבד של 3X5 אתה לא אמור לרוץ (בספק אם תצליח ולא תפול בדרך חח) את הספרינטים הקצרים של הטניס ובלי קשר תוכניות אלה מיועדות למטרה מסיומת קשה מאוד לשלב באדי בילדניג או פאורליפטינג(התוכניות האלה מיועדות לאלו) עם ספורט אחר ,לדעתי אתה צריך לחפש תוכנית קצת פחות עצימה עם חזרות אולי טיפה יותר גבוהות

אם אתה מתאמן בטניס במקום מקצועי אני בטוח שיש למאמן שלך תוכנית שתתאים לך לחדר כושר או להפנות אותך למקום שיבנו לך תוכנית כח בהתאם לטניס

אם אתה מתאמן בטניס במקום מקצועי אני בטוח שיש למאמן שלך תוכנית שתתאים לך לחדר כושר או להפנות אותך למקום שיבנו לך תוכנית כח בהתאם לטניס
שמע רוב המדרכי כושר למיטב הבנתי של הקבוצות נוער הם בדרך כלל כאלה שעשו תואר בוינגיט קורס של חודשיים ושם זה נגמר לא הייתי ממהר להסתמך על המילה שלהם

שמע רוב המדרכי כושר למיטב הבנתי של הקבוצות נוער הם בדרך כלל כאלה שעשו תואר בוינגיט קורס של חודשיים ושם זה נגמר לא הייתי ממהר להסתמך על המילה שלהם

אני לא מדבר על מדריך בחדר כושר
אם הוא מתאמן אצל מאמן טניס מקצועי אז אותו מאמן אמור לדעת לתת לו את התוכנית כח לחדר כושר או לשלוח אותו למאמן כושר שמבין בנושא

אני לא מדבר על מדריך בחדר כושר
אם הוא מתאמן אצל מאמן טניס מקצועי אז אותו מאמן אמור לדעת לתת לו את התוכנית כח לחדר כושר או לשלוח אותו למאמן כושר שמבין בנושא
כן השאלה היא אם הוא מתאמן בקבוצת טניס או עם מישהו שיותר נותן לו יחס אישי כי אם הוא בקבוצה אז לקבוצה יש מאמן כושר שרוב הסיכוים יתן לו תוכנית כללית כזאת ללא התאמה אישית של הנתונים שלו והרצונות שלו

• פותח/ת השרשור
כן השאלה היא אם הוא מתאמן בקבוצת טניס או עם מישהו שיותר נותן לו יחס אישי כי אם הוא בקבוצה אז לקבוצה יש מאמן כושר שרוב הסיכוים יתן לו תוכנית כללית כזאת ללא התאמה אישית של הנתונים שלו והרצונות שלו
כן אני פחות מעדיף להסתמך על תוכנית של המאמן כושר שלנו . ראיתי את הלינארית הבעיה שיש בה מעט מאוד עבודה על הידיים והם גם ככה בפיגור רציני אצלי אז האם אני יכול פשוט להוסיף תרגילים לידיים באותה התוכנית?

נערך לאחרונה:
שמע טניס זה הרבה עבודה על הכתפיים בנוסף תלוי בהרבה דברים של מה אתה מחפש ? גוף יפה? סתם קצת חוזק לשיפור תוצאות בטניס? מה המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
שמע טניס זה הרבה עבודה על הכתפיים בנוסף תלוי בהרבה דברים של מה אתה מחפש ? גוף יפה? סתם קצת חוזק לשיפור תוצאות בטניס? מה המטרה שלך?
המטרה העיקרית היא חוזק כמו שאמרתי חשוב לי גם גוף יפה אבל פחות . בטניס אין דגש על הכתפיים כל הגוף עובד בצורה די שווה ואם צריך לבחור שרירים דומיננטיים זה יהיה דווקא רגליים מותניים ויד אחורית

שמע אני אגיד לך את זה ככה יש את אלו ברי המזל שגנטית הגוף שלהם נירא די טוב אז אם הם יתאמנו בטניס אז סבך הכל יהיה להם גוף די יפה ויש את רובניו שלא ככה שצריכים להשקיע ולהתמקצע בבאדי בילדניג כדי לקבל את הגוף היפה לא מדבר פה על לאזר אפילו גוף שנירא סבבה ככה שלשלב את שינהם לרובניו די קשה אני לא מבין יותר מידי בשילובים בין שני ענפי ספורט אז אני לא רוצה להמליץ לך סתם קבל חוות דעת ממישהו שמתקצע באימונים תוך כדי פעילות ספורט אחרת כמו טניס כדורגל כדורסל וכו. אבל עם יחס אישי אם זה חשוב לך תוציא כסף קצת ותשלם למישהו שבאמת מבין בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית