אני טיפש.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני טיפש טיפש טיפש חמאר סתום טיפש..
איך אפשר להכשל בכל כך הרבה מקצועות איך -_-
:( :( :(

סתם פריקה.. סעמק עם הבצפר הזה !

תנסה שיטות למידה עצמית אחרות ותבקש עזרה מחברים שחזקים יותר במקצועות שקשה לך, זאת לא בושה!

ברוך הבא למועדון
חח סתם אני לא נכשלתי אמנם אבל לא השקעתי בשיט- ותאמין לי שלהשלים בגרויות זה לא תמיד כזה סיפור כמו שעושים מזה
כדי להשלים יחידה אתה בסה"כ צריך לשלם 30 שקל על כל יחידה ולהבחן- אלא אם כן אתה רוצה לעבור מכינה בבית ספר אקסטרני כמו יואל גבע או לחמן וכאלה
למשל אתה יכול לגשת לבחינה בהיסטוריה בעצמך, ללמוד לבד, להרשם, לשלם למשרד החינוך דרך הבית ספר 30 שקל ולהבחן
ונחש מה? בגלל שמשרד החינוך שלנו הוא מוסד כזה גאוני ומדהים- הציון שתקבל בבחינה יחשב כציון של היחידה כולה- בלי מגן, בלי שום דבר.
תקבל 100? יהייה לך 100 ב2 יחידות בהיסטוריה, גם אם במתכונת בבית ספר קיבלת 30 והיה לך מגן 40- עכשיו יהייה לך 100.
מי יודע אולי יותר משתלם ללמוד לבד אחרי הבצפר וליהנות מהחיים...

ברוך הבא למועדון
חח סתם אני לא נכשלתי אמנם אבל לא השקעתי בשיט- ותאמין לי שלהשלים בגרויות זה לא תמיד כזה סיפור כמו שעושים מזה
כדי להשלים יחידה אתה בסה"כ צריך לשלם 30 שקל על כל יחידה ולהבחן- אלא אם כן אתה רוצה לעבור מכינה בבית ספר אקסטרני כמו יואל גבע או לחמן וכאלה
למשל אתה יכול לגשת לבחינה בהיסטוריה בעצמך, ללמוד לבד, להרשם, לשלם למשרד החינוך דרך הבית ספר 30 שקל ולהבחן
ונחש מה? בגלל שמשרד החינוך שלנו הוא מוסד כזה גאוני ומדהים- הציון שתקבל בבחינה יחשב כציון של היחידה כולה- בלי מגן, בלי שום דבר.
תקבל 100? יהייה לך 100 ב2 יחידות בהיסטוריה, גם אם במתכונת בבית ספר קיבלת 30 והיה לך מגן 40- עכשיו יהייה לך 100.
באמת?
נאמר לנו שחובה להירשם לבחינה דרך בית הספר הקודם שלך ושיהיה לך מגן אחרת אי אפשר לעשות בגרות.
יכול להיות שמנהלים/מנהלות + המנכ״ל וכל המורים משקרים לנו? (לא אתפלא)...

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא למועדון
אוקיי תודה רבה 😃
העלית לי את המצב רוח ~

באמת?
נאמר לנו שחובה להירשם לבחינה דרך בית הספר הקודם שלך ושיהיה לך מגן אחרת אי אפשר לעשות בגרות.
לא חובה מגן ולא נעליים, גם אם יש לך 0 וגם אם יש לך 100 זה לא משפיע על הציון כשאתה נבחן אקסטרני.
הקאץ' הוא שאי אפשר להבחן אקסטרני בזמן לימודים בתיכון.

באמת?
קראתי על זה כבר המון וכן אני בטוחה ב99% שמה שאני אומרת זה נכון, זה נשמע לי כלכך טוב שחשבתי שזה לא אמיתי
אבל זה ככה- אחרי שאתה מסיים את הבית ספר אין לך ציון מגן, מה שאתה מקבל בבגרות זה יהייה הציון שלך
תכלס יש להם אינטרס להגיד ש"חייב שיהייה לך מגן" למה אם לא חצי מהילדים ישימו זין על מקצועות כמו היסטוריה וישקיעו בפיזיקה ומתמטיקה וכאלו, וישלימו שנה אחרי

אוקיי תודה רבה 😃
העלית לי את המצב רוח ~
אל תקח את זה כל כך מובן מאליו, גם לשבת על התחת עם חומרי לימוד אחרי שסיימת כבר י"ב זה גם לא כזה
פשוט, אתה כבר בכיוון אחר לגמרי וללמוד מספר בלי שאף אחד יסביר לך זה לא תמיד כזה פשוט במקצועות כמו פיזיקה ומקצועות
שדורשים מעבר לשינון. אם אתה יכול - תנצל את מה שיש לך עכשיו כדי לא להתקע אחר כך

לא חובה מגן ולא נעליים, גם אם יש לך 0 וגם אם יש לך 100 זה לא משפיע על הציון כשאתה נבחן אקסטרני.
הקאץ' הוא שאי אפשר להבחן אקסטרני בזמן לימודים בתיכון.

קראתי על זה כבר המון וכן אני בטוחה ב99% שמה שאני אומרת זה נכון, זה נשמע לי כלכך טוב שחשבתי שזה לא אמיתי
אבל זה ככה- אחרי שאתה מסיים את הבית ספר אין לך ציון מגן, מה שאתה מקבל בבגרות זה יהייה הציון שלך
תכלס יש להם אינטרס להגיד ש"חייב שיהייה לך מגן" למה אם לא חצי מהילדים ישימו זין על מקצועות כמו היסטוריה וישקיעו בפיזיקה ומתמטיקה וכאלו, וישלימו שנה אחרי

ולא צריך להירשם ללימודים נכון?
אפשר ללמוד לבד דרך המיקוד ואז להיבחן פשוט?
כי אני מאלו שבבית לומדים בשעה אחת מה שלמדו בשלושה החודשים האחרונים בכיתה (בכיתה עצמה אני לא לומד, הציונים שלי בסדר אבל יש בעיה עם חיסורים והתנהגות).

כי אני מאלו שבבית לומדים בשעה אחת מה שלמדו בשלושה החודשים האחרונים בכיתה (בכיתה עצמה אני לא לומד, הציונים שלי בסדר אבל יש בעיה עם חיסורים והתנהגות).
לא צריך להרשם ללימודים, אבל אתה לא יכול להבחן אקסטרנית כשאתה עדיין תלמיד בתיכון

בדיוק
אתה יכול להירשם ולגשת להבחן וזהו, בתי ספר אקסטרניים נועדו לעזור לאנשים ששכחו את החומר/ לא מסוגלים ללמוד אותו לבד (מתמטיקה וכאלה)

חח אצלי הבעיה היא עם חיסורים
יש לי איזה 300 חיסורים בשליש שנה +-

• פותח/ת השרשור
אל תקח את זה כל כך מובן מאליו, גם לשבת על התחת עם חומרי לימוד אחרי שסיימת כבר י"ב זה גם לא כזה
פשוט, אתה כבר בכיוון אחר לגמרי וללמוד מספר בלי שאף אחד יסביר לך זה לא תמיד כזה פשוט במקצועות כמו פיזיקה ומקצועות
שדורשים מעבר לשינון. אם אתה יכול - תנצל את מה שיש לך עכשיו כדי לא להתקע אחר כך
פיזיקה אני מנסה כמה שיותר להשקיע הבעיה שהסטוריה ולשון מפריעים לי בדרך...
ננסה להשקיע כמה שיותר בפיזיקה ולהשלים הסטוריה ולשון אחרי הבצפר

לא צריך להרשם ללימודים, אבל אתה לא יכול להבחן אקסטרנית כשאתה עדיין תלמיד בתיכון
בזמן שבין הלימודים לצבא אפשרי נכון?
מצידי להשקיע במקצועות היותר חזקים שלי עכשיו ולהפציץ
ואת שאר הבגרויות להשלים עם חרישה של נגיד שבוע לפני (לא רוצה להישמע שחצן אבל בשבילי גם 4 ימים ללמוד לבגרות מאפס זה די והותר לפי הנסיון שלי בינתיים בהיסטוריה, לוגיקה, לשון וכו׳)

לשון ופיזיקה תשקיע
היסטוריה פשוט תדאג לא להכשל
בהצלחה 😛
בזמן שבין הלימודים לצבא אפשרי נכון?
מצידי להשקיע במקצועות היותר חזקים שלי עכשיו ולהפציץ
ואת שאר הבגרויות להשלים עם חרישה של נגיד שבוע לפני (לא רוצה להישמע שחצן אבל בשבילי גם 4 ימים ללמוד לבגרות מאפס זה די והותר לפי הנסיון שלי בינתיים בהיסטוריה, לוגיקה, לשון וכו׳)

הבחינות הן בעצם במועדי הבחינות של הבגרויות- אתה ניגש עם כולם בתאריך של הבגרות, ככה שאתה תלוי במועדים של הבחינות
ממש כאילו אתה תלמיד בבית ספר

כמובן שיש אופציה להשלים בגרויות אחרי הצבא, אבל תאמין לי שזה לא כיף גדול ולא מומלץ.
אומנם אפשר לגשת לבד לבגרויות ורק לשלם את עלות הבחינה, אבל זה לא קל. אתה מגיע בד"כ אחרי הצבא, ולא נגעת בשום דבר שקשור לחומר של הבחינה לפחות 3 שנים.

תעשה את מירב המאמצים כדי לסיים עם ציונים כמה שיותר טובים, ולא רק בשביל לעבור. כמובן שקודם חשוב לעבור, אבל צריך גם ציונים טובים בסופו של דבר.

בהמשך זה כבר תלוי מה אתה תרצה ללמוד לעתיד.
אני למשל לומד הנדסת תוכנה, ובגלל זה לא הסתכלו בכלל על הציונים בהיסטוריה, לשון או ספרות, אבל כן הסתכלו מאוד על הציונים במתמטיקה, כימיה, פיזיקה, מדמ"ח וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית