עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה יש לי את הכסף לחרא הזה...אחיי אל תדאג הכול בסדר .. הכול אפשר להשלים אחר כך ..
איזה כיתה אתה? ויש מקצועות מיוחדים שהולך במיוחד/לא הולך במיוחד?מאיפה יש לי את הכסף לחרא הזה...
נמאס לי .. אני חורש חורש אבל שום דבר לא נקלט
יא ... לשון הסטןריה פיזיקה ...איזה כיתה אתה? ויש מקצועות מיוחדים שהולך במיוחד/לא הולך במיוחד?
באמת?ברוך הבא למועדון
חח סתם אני לא נכשלתי אמנם אבל לא השקעתי בשיט- ותאמין לי שלהשלים בגרויות זה לא תמיד כזה סיפור כמו שעושים מזה
כדי להשלים יחידה אתה בסה"כ צריך לשלם 30 שקל על כל יחידה ולהבחן- אלא אם כן אתה רוצה לעבור מכינה בבית ספר אקסטרני כמו יואל גבע או לחמן וכאלה
למשל אתה יכול לגשת לבחינה בהיסטוריה בעצמך, ללמוד לבד, להרשם, לשלם למשרד החינוך דרך הבית ספר 30 שקל ולהבחן
ונחש מה? בגלל שמשרד החינוך שלנו הוא מוסד כזה גאוני ומדהים- הציון שתקבל בבחינה יחשב כציון של היחידה כולה- בלי מגן, בלי שום דבר.
תקבל 100? יהייה לך 100 ב2 יחידות בהיסטוריה, גם אם במתכונת בבית ספר קיבלת 30 והיה לך מגן 40- עכשיו יהייה לך 100.
מי יודע אולי יותר משתלם ללמוד לבד אחרי הבצפר וליהנות מהחיים...
אוקיי תודה רבה 😃ברוך הבא למועדון
חח סתם אני לא נכשלתי אמנם אבל לא השקעתי בשיט- ותאמין לי שלהשלים בגרויות זה לא תמיד כזה סיפור כמו שעושים מזה
כדי להשלים יחידה אתה בסה"כ צריך לשלם 30 שקל על כל יחידה ולהבחן- אלא אם כן אתה רוצה לעבור מכינה בבית ספר אקסטרני כמו יואל גבע או לחמן וכאלה
למשל אתה יכול לגשת לבחינה בהיסטוריה בעצמך, ללמוד לבד, להרשם, לשלם למשרד החינוך דרך הבית ספר 30 שקל ולהבחן
ונחש מה? בגלל שמשרד החינוך שלנו הוא מוסד כזה גאוני ומדהים- הציון שתקבל בבחינה יחשב כציון של היחידה כולה- בלי מגן, בלי שום דבר.
תקבל 100? יהייה לך 100 ב2 יחידות בהיסטוריה, גם אם במתכונת בבית ספר קיבלת 30 והיה לך מגן 40- עכשיו יהייה לך 100.
מי יודע אולי יותר משתלם ללמוד לבד אחרי הבצפר וליהנות מהחיים...
לא חובה מגן ולא נעליים, גם אם יש לך 0 וגם אם יש לך 100 זה לא משפיע על הציון כשאתה נבחן אקסטרני.באמת?
נאמר לנו שחובה להירשם לבחינה דרך בית הספר הקודם שלך ושיהיה לך מגן אחרת אי אפשר לעשות בגרות.
יכול להיות שמנהלים/מנהלות + המנכ״ל וכל המורים משקרים לנו? (לא אתפלא)...
קראתי על זה כבר המון וכן אני בטוחה ב99% שמה שאני אומרת זה נכון, זה נשמע לי כלכך טוב שחשבתי שזה לא אמיתיבאמת?
נאמר לנו שחובה להירשם לבחינה דרך בית הספר הקודם שלך ושיהיה לך מגן אחרת אי אפשר לעשות בגרות.
יכול להיות שמנהלים/מנהלות + המנכ״ל וכל המורים משקרים לנו? (לא אתפלא)...
אל תקח את זה כל כך מובן מאליו, גם לשבת על התחת עם חומרי לימוד אחרי שסיימת כבר י"ב זה גם לא כזהאוקיי תודה רבה 😃
העלית לי את המצב רוח ~
לא חובה מגן ולא נעליים, גם אם יש לך 0 וגם אם יש לך 100 זה לא משפיע על הציון כשאתה נבחן אקסטרני.
הקאץ' הוא שאי אפשר להבחן אקסטרני בזמן לימודים בתיכון.
קראתי על זה כבר המון וכן אני בטוחה ב99% שמה שאני אומרת זה נכון, זה נשמע לי כלכך טוב שחשבתי שזה לא אמיתי
אבל זה ככה- אחרי שאתה מסיים את הבית ספר אין לך ציון מגן, מה שאתה מקבל בבגרות זה יהייה הציון שלך
תכלס יש להם אינטרס להגיד ש"חייב שיהייה לך מגן" למה אם לא חצי מהילדים ישימו זין על מקצועות כמו היסטוריה וישקיעו בפיזיקה ומתמטיקה וכאלו, וישלימו שנה אחרי
לא צריך להרשם ללימודים, אבל אתה לא יכול להבחן אקסטרנית כשאתה עדיין תלמיד בתיכוןולא צריך להירשם ללימודים נכון?
אפשר ללמוד לבד דרך המיקוד ואז להיבחן פשוט?
כי אני מאלו שבבית לומדים בשעה אחת מה שלמדו בשלושה החודשים האחרונים בכיתה (בכיתה עצמה אני לא לומד, הציונים שלי בסדר אבל יש בעיה עם חיסורים והתנהגות).
בדיוקולא צריך להירשם ללימודים נכון?
אפשר ללמוד לבד דרך המיקוד ואז להיבחן פשוט?
כי אני מאלו שבבית לומדים בשעה אחת מה שלמדו בשלושה החודשים האחרונים בכיתה (בכיתה עצמה אני לא לומד, הציונים שלי בסדר אבל יש בעיה עם חיסורים והתנהגות).
פיזיקה אני מנסה כמה שיותר להשקיע הבעיה שהסטוריה ולשון מפריעים לי בדרך...אל תקח את זה כל כך מובן מאליו, גם לשבת על התחת עם חומרי לימוד אחרי שסיימת כבר י"ב זה גם לא כזה
פשוט, אתה כבר בכיוון אחר לגמרי וללמוד מספר בלי שאף אחד יסביר לך זה לא תמיד כזה פשוט במקצועות כמו פיזיקה ומקצועות
שדורשים מעבר לשינון. אם אתה יכול - תנצל את מה שיש לך עכשיו כדי לא להתקע אחר כך
בזמן שבין הלימודים לצבא אפשרי נכון?לא צריך להרשם ללימודים, אבל אתה לא יכול להבחן אקסטרנית כשאתה עדיין תלמיד בתיכון
בזמן שבין הלימודים לצבא אפשרי נכון?
מצידי להשקיע במקצועות היותר חזקים שלי עכשיו ולהפציץ
ואת שאר הבגרויות להשלים עם חרישה של נגיד שבוע לפני (לא רוצה להישמע שחצן אבל בשבילי גם 4 ימים ללמוד לבגרות מאפס זה די והותר לפי הנסיון שלי בינתיים בהיסטוריה, לוגיקה, לשון וכו׳)