הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני טיפש.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כמובן שיש אופציה להשלים בגרויות אחרי הצבא, אבל תאמין לי שזה לא כיף גדול ולא מומלץ.
אומנם אפשר לגשת לבד לבגרויות ורק לשלם את עלות הבחינה, אבל זה לא קל. אתה מגיע בד"כ אחרי הצבא, ולא נגעת בשום דבר שקשור לחומר של הבחינה לפחות 3 שנים.

תעשה את מירב המאמצים כדי לסיים עם ציונים כמה שיותר טובים, ולא רק בשביל לעבור. כמובן שקודם חשוב לעבור, אבל צריך גם ציונים טובים בסופו של דבר.

בהמשך זה כבר תלוי מה אתה תרצה ללמוד לעתיד.
אני למשל לומד הנדסת תוכנה, ובגלל זה לא הסתכלו בכלל על הציונים בהיסטוריה, לשון או ספרות, אבל כן הסתכלו מאוד על הציונים במתמטיקה, כימיה, פיזיקה, מדמ"ח וכו'.
מתמטיקה 4יחידות ציון סביר ( 80 )
מחשבים 10יחידות ציון מעולה. ( ב3יחידות הראשונות הוצאתי 100 בשני הבגרויות )
בפיזיקה אני מנסה להשתפר. 5יחידות

שוב, זה תלוי מה אתה רוצה ללמוד בעתיד. אם תרצה ללמוד פילוספיה וממשל, זה לא ממש יהיה רלוונטי עבורך. אם תלך לתחום ההנדסה או דברים בסגנון, זה יהיה מאוד רלוונטי עבורך.
אתה רק בן 17 לפי מה שאני מבין, אז כרגע זה רחוק ממך. מה שחשוב זה שתשקיע עכשיו, אל תוותר לעצמך, ואל תגיד "יאללה שטויות, מקסימום אני אשלים את זה אחרי הצבא".

אין טעם לכעוס על עצמך,את מה שקרה אתה לא יכול לשנות עכשיו.תלמד לקח מהשנה ותדאג שבי"ב כל הציונים יהיו מעולים. אחרי צבא תראה מה אתה צריך לתקן.
עשית אבחון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית