הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע ל Ed Coan's bench routine

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
אהלן, אשמח לעזרה מחבר'ה שמכירים את התוכנית.
אני רוצה להתחיל סבב שלה, אך יש לי בעיה חמורה עם לחיצה בשיפוע חיובי. אני פשוט לא מצליח לבצע אותה בלי כאבים מטורפים בכתפיים, ובאמת שניסיתי כל וריאציה אפשרית, אם זה שינויים ברוחב האחיזה או אם זה שינויים בקצב ההורדה של המוט.
השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף את הלחיצה בשיפוע חיובי בלחיצה בשיפוע שלילי?
ברור לי שיש הבדל מהותי בין שני התרגילים, אבל לא מצאתי תשובה ברשת לגבי כמה זה משמעותי מבחינת התוכנית הספציפית הזאת. אפשרי להחליף בלי שהרעיון מאחורי התוכנית לא יפגע מי יודע מה?

תודה! @SmokingSnake @moo @Beast and cheat (אין לי מושג מי החבר'ה שיודעים לספר על התוכנית, ככה שתייגתי את אלה שקפצו לי לראש 😃)

• פותח/ת השרשור
אבל פרס קיים גם ככה בתוכנית- ביום השני שלה (בנץ' רגיל, בנץ' צר ובנץ' בשיפוע ביום הראשון, פרס ביום השני, בנץ' קל ביום השלישי).

אני החלפתי לפרס. לא זכור לי שיש לתכנית יום שני שיש בו פרס. אני עושה את התכנית ככה : יום ראשון את כל הלחיצות הללו , יום שישי בנץ' קל. וחוזר חלילה

• פותח/ת השרשור
אני החלפתי לפרס. לא זכור לי שיש לתכנית יום שני שיש בו פרס. אני עושה את התכנית ככה : יום ראשון את כל הלחיצות הללו , יום שישי בנץ' קל. וחוזר חלילה

אז אתה אומר שהתוכנית היא לפעמיים בשבוע?

אז אתה אומר שהתוכנית היא לפעמיים בשבוע?
כן
אתה כנראה הסתכלת כל התוכנית המלאה של קואן
(יום לחיצה , יום סקוואט, יום כתפיים , יום דדליפט, יום לחיצה קלה משהו בסיגנון חיפוש קצר בגוגל יניב לך את התוצאה)

• פותח/ת השרשור
כן
אתה כנראה הסתכלת כל התוכנית המלאה של קואן
(יום לחיצה , יום סקוואט, יום כתפיים , יום דדליפט, יום לחיצה קלה משהו בסיגנון חיפוש קצר בגוגל יניב לך את התוצאה)

הבנתי, תודה!

אז אני מחליף את השאלה- מה אתם אומרים על משהו בסגנון הזה:

אימון א':
בנץ', בנץ' באחיזה צרה ובנץ' בשיפוע שלישי (כולם לפי המתכונת של אד קוהן), מתח, בטן

אימון ב':
פרס 3x5, הנפות וכתף אחורית 3x10, יד אחורית

אימון ג':
בנץ' קל (לפי המתכונת של אד קוהן), מקבילים 3x6, חתירה 3x10, פולי 2x10, יד קדמית, בטן

***אין סקוואט ודדליפט בגלל שכרגע אני לא יכול לבצע אותם, מאמין שעוד בערך שלושה חודשים אחזור לבצע (שזה בערך סוף הסייקל של התוכנית, 14 שבועות)***

במקום שיפוע שלילי תיתן לחיצה עם דאמבלים (משיפוע חיובי קל ועד מצב של כמעט שולדרס פרס).

לדעתי כדאי לעשות ביום בנץ קל , 5/3/1 בפרס ואז בנץ קל...
באימון ב׳ לתת אולי בנץ מהירות אבל זאת רק דעתי הלא מלומדת אז כדאי שתחכה לעוד תגובות 😃

• פותח/ת השרשור
הבעיה בלחיצה עם דאמבלים היא שאי אפשר להעלות משקלים כמו שהתבנית דורשת. חוץ מזה, אני די בטוח שזה כואב לי גם בדאמבלים (לא עשיתי כבר כמה שנים אז לא יודע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית