הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבות בלעדיות ל-LBS אלון גבאי ומאור זרדז

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
טבעי או לא, למד בביה"ס או לא. הבן אדם גאון!

כל הכבוד על הכתבה המצוינת.

כל הכבוד על היוזמה וההשקעה

מוזר לאללה,
יש לי 1RM יותר ממנו (למעט בנץ') ואני ניראה חצי ממנו, וגם אני טבעי כמוהו...
מה התירוץ שלו היום?! גנטיקה?
חחחח
משקל זה לא אינדקציה לכלום הוכחת את זה במה שכתבת. אנשים יותר מידי מתעסקים במשקלי עבודה...

כל הכבוד על היוזמה, תמשיך ככה!

מתי הראיון עם פיל הית'? 😃

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על היוזמה, תמשיך ככה!

מתי הראיון עם פיל הית'? 😃

אגלה לך שאני מנהל מגעים עם ג׳ף סהיד לרעיון טלפוני.

יש למה לצפות, תודה בכל אופן על הפידבק!

ראיון מעולה, שיפור רציני מהקודם!
ואלון תותח, האמת שהוא הסיבה שנכנסתי לתחום אחרי שראיתי פרסומים שלו בפורום אחר. גוף מטרה לכל דבר. 😛

מוזר לאללה,
יש לי 1RM יותר ממנו (למעט בנץ') ואני ניראה חצי ממנו, וגם אני טבעי כמוהו...
מה התירוץ שלו היום?! גנטיקה?
חחחח

וחן פחות שרירי מאופק ועדיין מושך יותר
זה לאו דווקא הולך יד ביד

שאפו על הכתבה
בקשר לדיון הבלתי נגמר פה, אתם לא יכולים להשוות בין פאווליפטרים תחרותיים לבילדרים תחרותיים, הם מתמקדים בדברים שונים לחלוטין וכשמגיעים לרמות גבוהות ממש לא הכל שחור ולבן

אם תיקחו מתאמן מתחיל-בינוני ממוצע מהמכון כושר נכון לרוב שמי שחזק= יותר מאסיבי בגוף(בהנחה שהטכניקה סבירה אצל שניהם כמובן בכל תרגיל, ולא שאחד עושה דדליפט נניח ומושך את המוט מטר מהרגל)

הוא לא טבעי אבל נראה טוב.
כתבה מעניינת לפי דעתי אין כבוד באדם אשר משקר לפרנסתו.

הוא לא טבעי אבל נראה טוב.
כתבה מעניינת לפי דעתי אין כבוד באדם אשר משקר לפרנסתו.
אה.... לא בדיוק.... בשקרים שלו (אם נצא מנקודת הנחה שהוא משקר) הוא בעצם לא פוגע באיש , אז זה לא משנה מה הוא אומר בעצם הוא מתפרנס מצויין ומגיע לו כבוד...
האמירה שלך היא בהחלט נכונה נניח לסוחר מכוניות שמשקר על טיב הרכבים ללקוחות שלו - זה אדם ללא כבוד אבל גם זה לא הכי מדוייק - אבל מתקרב לאמרה שלך .
צריך להבחין בין אדם לאדם באשר למקצוע שלו ולעמדותיו, כי בעולם הכל זה פוליטיקה, הרי הפוליטיקאי המועדף עליך , ובטוח שיש אחד כזה , גם הוא משקר ומעגל פינות כל יום וכל היום אז מה אין לו כבוד ???

אה.... לא בדיוק.... בשקרים שלו (אם נצא מנקודת הנחה שהוא משקר) הוא בעצם לא פוגע באיש , אז זה לא משנה מה הוא אומר בעצם הוא מתפרנס מצויין ומגיע לו כבוד...
האמירה שלך היא בהחלט נכונה נניח לסוחר מכוניות שמשקר על טיב הרכבים ללקוחות שלו - זה אדם ללא כבוד אבל גם זה לא הכי מדוייק - אבל מתקרב לאמרה שלך .
צריך להבחין בין אדם לאדם באשר למקצוע שלו ולעמדותיו, כי בעולם הכל זה פוליטיקה, הרי הפוליטיקאי המועדף עליך , ובטוח שיש אחד כזה , גם הוא משקר ומעגל פינות כל יום וכל היום אז מה אין לו כבוד ???
הוא משקר שאפשר להגיע לרמה כזאת טבעי ומוכר לאנשים שקרים להשתמש בתוסף כך וכךומציג את עצמו כטבעי, גורם לאנשים לבזבז כסף ולהאמין בסיפורי פיות.

הוא משקר שאפשר להגיע לרמה כזאת טבעי ומוכר לאנשים שקרים להשתמש בתוסף כך וכךומציג את עצמו כטבעי, גורם לאנשים לבזבז כסף ולהאמין בסיפורי פיות.
תפסיק לדבר מתוך כעס וקנאה לאדם שאתה אפילו לא מקיר... ומה אכפת לך מה הוא טוען - מה הוא חייב למישהו משהו ? משלמים לו כסף חברות שמעסיקות אותו והוא אומר את מה שאומרים לו להגיד...
מחר תבוא חברת סטרואידים תשלם לי הון עתק והוא יפרסם אותם גם, מה נראה לך??
אם הוא יקבל מספיק הוא גם יפרס פאמפרס ויגיד שזה טוב לסקווט.
אז הוא עושה פרסומת לתוספי תזונה גם קולמן עושה פרסומת לתוספי תזונה - זה פרסומות ומי שבוחר להאמין במה שהוא מאמין זה בעייה שלו ...
מה זה שדביר מפרסם את מזרחי טפחות וזה חרא בנק זה הופך אותו לחרא ???

• פותח/ת השרשור
כמה כיף לראות קנאה, אלון יהיה גאה לקרוא את התגובות שלכם.

• אהבתי
Reactions: Tom
הוא רגיל . כשבא ההצלחה אז בא גם צרות עין של האנשים ....
אין מה לעשות

הוא רגיל . כשבא ההצלחה אז בא גם צרות עין של האנשים ....
אין מה לעשות

די כבר לבלב את השכל עם הקנאה הזאת שלכם, אני לא מקנאה בו אני מעריך אותו על הרמה המרשימה ויכולת שלו להיות מחוטב כל השנה והעלות במשקלי הגוף באופן מרשים.
אני מעריך את התמדה ואת המוטיבציה שהוא מעורר באנשים,
מצד שאני אני מרגיש בוז כלפייו שהוא צריך לשקר על שימוש בחומרים כי הוא חושב שזה מוריד מעצמו.
ואם אתם מאמינים שהוא טבעי אז הוא יודע למכור קר באסלקה יותר מידי טוב וכל הכבוד לו.
תפוצצו את הבועות שמסביב לראש שלך שגורמות לכם לא לקבל חמצן למוח.

נשמה טובה אני מאמין בדיוק כמוך שהוא לא טבעי !!!
אבל אני בניגוד עליך זורם עם הקטע שהוא מכחיש - מה אכפת לי ! ואתה מנגד מתעצבן עליו ואני לא מבין מדוע ?

Back
למעלה תחתית