הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מהוא פוטנציאל הגדילה שלך ? - מאמר חדש

• פותח/ת השרשור kozaman
  • פורסם בתאריך
תכלס צריך רק להגיד שהתונים האלו זה ממוצע בלבד .
זה כמו נתונים של כח , רק חבל שהוא לא מראה את ההתפלגות המלאה , אלא רק את הממוצע .

זה לא רק לייל אלו גישות של עוד אנשים דיי רציניים בתחום, מה לא נכון שם?

לפי לייל יוצא שבן אדם ממוצע יכול להגיע בערך ל 80-90 קילו, וזה לוקח 4+ שנים. אני לא יכול להסכים עם זה. אפשר להגיע ל 80-90 קילו הרבה יותר מהר, והרבה אנשים עשו את זה. אפשר גם לעלות הרבה מעל זה. הבעיה שרוב מפתחי הגוף מפחדים לאבד את הקוביות, וישר מתחילים בחיטובים שלהם וזה גורם להם לבזבז הרבה זמן יקר.

לייל צריך לדבר על תזונה, שלא יכניס את עצמו לנושא האימונים. לא הצד החזק שלו, סתם מבזה את עצמו.

לפי לייל יוצא שבן אדם ממוצע יכול להגיע בערך ל 80-90 קילו, וזה לוקח 4+ שנים. אני לא יכול להסכים עם זה. אפשר להגיע ל 80-90 קילו הרבה יותר מהר, והרבה אנשים עשו את זה. אפשר גם לעלות הרבה מעל זה. הבעיה שרוב מפתחי הגוף מפחדים לאבד את הקוביות, וישר מתחילים בחיטובים שלהם וזה גורם להם לבזבז הרבה זמן יקר.
שוב מדובר פה על הממוצע, השאלה הגדולה היא 80-90 קילו מאיזו נקודת מוצא? מי הוא זה שאתה מביא ל 80-90 ק"ג, נער מתבגר בתקופת התיכון שנמצא בתת משקל (או קרוב לכך) או בן אדם מבוגר? באיזה משקל הבחור מתחיל להתאמן?
בכל מקרה בשביל בן אדם שלא מתאפיין בקטגוריית תת משקל אלא משקל תקין לגמרי קשה לעלות יותר מ10-12 ק"ג שריר בשנה הראשונה תרצה או לא תרצה ולאחר מכן המספרים מתחלקים ב 50% בד"כ, כמובן תמיד אפשר למצוא יוצאים מין הכלל, ושוב אנחנו מדברים על מסת שריר רזה ללא שומן או נוזלים מה שלעיתים יכול לבלבל ולומר הינה הגענו למשקל X השאלה מה המשקל הזה מכיל.

לייל צריך לדבר על תזונה, שלא יכניס את עצמו לנושא האימונים. לא הצד החזק שלו, סתם מבזה את עצמו.

אני מאחל לך להיות ביזיון כמוהו.

שוב מדובר פה על הממוצע, השאלה הגדולה היא 80-90 קילו מאיזו נקודת מוצא? מי הוא זה שאתה מביא ל 80-90 ק"ג, נער מתבגר בתקופת התיכון שנמצא בתת משקל (או קרוב לכך) או בן אדם מבוגר? באיזה משקל הבחור מתחיל להתאמן?
בכל מקרה בשביל בן אדם שלא מתאפיין בקטגוריית תת משקל אלא משקל תקין לגמרי קשה לעלות יותר מ10-12 ק"ג שריר בשנה הראשונה תרצה או לא תרצה ולאחר מכן המספרים מתחלקים ב 50% בד"כ, כמובן תמיד אפשר למצוא יוצאים מין הכלל, ושוב אנחנו מדברים על מסת שריר רזה ללא שומן או נוזלים מה שלעיתים יכול לבלבל ולומר הינה הגענו למשקל X השאלה מה המשקל הזה מכיל.

אני מאחל לך להיות ביזיון כמוהו.

לייל אולי לא מקבל את זה כי אין על זה מחקר, אני יודע שאנשים במכון של ריפ עולים יותר מזה בחודשים הראשונים של האימון (אלא שעושים הכל כמו שצריך כמובן).

עולים יותר מ12 ק"ג שריר בחודשים הראשונים של האימון? סבבה ריפ והכל אבל גם הוא עדיין לא אלוהים.

עם גלון חלב והמבורגרים ב HEART ATTACK מבטיח לך משה לעלות אפילו 20 קילוגרם בחודשיים... מתוכם 4 קילו שריר :-D

שוב פעם. לא כל בנאדם שנכנס למכון X פעמים בשבוע עושה את אותה עבודה. אם אני מעלה משקל על המוט מאימון לאימון וממשיך ליצור רצף ליניארי תוך כדי שהבסיס התזונתי שלי מתאים, ויבוא עוד בנאדם שלא יודע ממש מה זה סקוואט ולא ממש מעלה משקל מאימון לאימון (אגב שני דברים שלייל די מעודד או לפחות לא מתנגד להם), מי לדעתך יעלה יותר מסת שריר בתקופה מסויימת? מעניין לראות מי אנשים שעשו עליהם את הממוצעים האלה.

• פותח/ת השרשור
זה דיון כלכך מיותר

כל מודל מתייחס לרמה/קבוצת אוכ' שונה.
והנתונים דווקא די ראליים לאדם הממוצע (לא בארץ) שמקפיד על תזונה ואימונים נכונים (לפחות לא בשיטות מפגרות שנהוגות בארץ)

עולים יותר מ12 ק"ג שריר בחודשים הראשונים של האימון? סבבה ריפ והכל אבל גם הוא עדיין לא אלוהים.

כן, ואתה קראת על זה בראיון שלו. וזה לא מקרים בודדים, אלא אוכלוסייה מכובדת להתחשב בה.

בכל מקרה, המספרים של לייל מיותרים מהסיבה הפשוטה שאין דבר כזה בן אדם ממוצע, וכי הוא מוריד מוטיבציה לאנשים.

כן, ואתה קראת על זה בראיון שלו. וזה לא מקרים בודדים, אלא אוכלוסייה מכובדת להתחשב בה.

בכל מקרה, המספרים של לייל מיותרים מהסיבה הפשוטה שאין דבר כזה בן אדם ממוצע, וכי הוא מוריד מוטיבציה לאנשים.

מה ההבדל בין הנתונים האלה לבין הנתונים של ריפ עבור elite ?
הדבר היחידי שחבל שהוא לא נותן את כל הערכים אלא רק את ערך הממוצע .

מה ההבדל בין הנתונים האלה לבין הנתונים של ריפ עבור elite ?
הדבר היחידי שחבל שהוא לא נותן את כל הערכים אלא רק את ערך הממוצע .

הנתונים של ריפ הם סטטיסטיקה שאפילו הוא לא אוהב, והוריד אותם מהגרסה השנייה של הספר.

אגב, לא נראה כאילו לייל עשה סטטיסטיקה פה. סתם אבחנה של מה שנראה לו. זה נראה לך הגיוני שבמשך כל הקריירה של בן אדם ממוצע, הוא יכול לעלות רק 15-20 קילו שריר? מצטער, אני בחיים לא אקבל את זה.

נערך לאחרונה:
למה לא לאהוב את זה ?
זה נותן לך מטרה ומוטיבציה .

כי אנשים לא מבינים את הטבלה נכון, וחושבים שאם יש להם סקוואט 300 פאונד, אז הם כבר ברמת intermediate מבחינת תכנון אימונים.

כי אנשים לא מבינים את הטבלה נכון, וחושבים שאם יש להם סקוואט 300 פאונד, אז הם כבר ברמת intermediate מבחינת תכנון אימונים.

בעיה שלהם ...
אנשים עושים שטויות גם בלי הטבלה , יש אנשים שגם חושבים שהם מתקדמים כי
הם מתאמנים שנתיים ...

עזבו את זה רגע,יש מחקרים/טבלאות דומים שמראים את פוטנציאל ההתחזקות?

אין דבר כזה , פוטנציאל התחזקות או גדילה .
יש לך נתונים סטטיסטים שמהווים התפלגות של הרבה מאוד מתאמנים .
אתה רק יכול לדעת איפה אתה נופל ביחס לשאר האוכלוסייה , ואת העובדה שרוב המתאמנים ללא בעיות רפואיות יכולים להגיע לרמה של "מתקדם" .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית