עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיה שלהם ...
אנשים עושים שטויות גם בלי הטבלה , יש אנשים שגם חושבים שהם מתקדמים כי
הם מתאמנים שנתיים ...
סבבה, מי שרוצה עדיין יכול למצוא את הטבלה באינטרנט. הדבר היחיד שטוב בה זה שהיא בניגוד לטבלה של לייל לא מורידה את המוטיבציה, אלא מעלה.
עכשיו יגידו לך שאתה יוצא דופן, אז אני אוסיף על זה, שעליתי 10 קילו בשנה התשיעית של האימונים שלי.
עכשיו יגידו לך שאתה יוצא דופן, אז אני אוסיף על זה, שעליתי 10 קילו בשנה התשיעית של האימונים שלי.
התשיעית?מאיזה גיל אתה מתאמן?
ודאוס,שאתה אומר שכל אדם ללא בעיות רפואיות יכול להגיע לרמה של מתקדם,למה את מתכוון?מתקדם מבחינת "לא יכול להוסיף משקל על המוט"?
ממש לא נכון...רוב מי שאני מכיר (שזה אמנם גילאים של 17-18) עלו את המשקלים האלה (ואני מדבר על שריר) בשנה +-...ואוו כמה אתם אוהבים לבלבל את המוח ולזרוק שטויות הפעם באמת הגזמתם.
אני לא אומר שלייל אלוהים וריפ הוא בודה וההפך, אני אומר שצריך להיות ריאלים.
מדובר על 4 שנים של אימונים קודם כל ולא קריירה שלמה של אנשים (שיכולים להמשיך להתאמן גם 10 ו20 שנה).
אתה עלית 10 קילו בשנה התשיעית שלך לאימונים, השאלה של מה? שוב אתה מסתכל על המשקל כפרמטר כללי אבל לא נכנס לתוכו אני לא מאמין שהיה שם יותר מ25-30% שריר ואתה גם לא יכול לדעת את זה כי למיטב ידעתי אף אחד לא מחזיק BOD POD בבית.
דבר נוסף לייל מזכיר שוב ושוב את הילדים בתת משקל או בגיל ההתבגרות שאצלם יכולים להיות הדברים שונים לגמרי והפרמטרים שהוא רשם במאמר לא בדיוק מתייחסים אליהם, תקן אותי אם אני טועה עידן אתה בקטגוריה הזו (וזה מדובר כנ"ל על ילדים שהתחילו בתת משקל, עודד הוא היה אחד כזה או לפחות קרוב לכך והוא גם היה בגיל ההתבגרות שזה בכלל פצצה כפולה וגם את זה לייל מזכיר במאמר שלו).
אז עכשיו תשימו לשנייה את הזין והאגו שלכם בצד וכל דבר שלא יוצא מפי ריפטו לא נכון או לא מדוייק כי זה כן נכון וכן מדוייק, וריפטו הוא עדיין לא תזונאי, רופא, אורטופד או כל דבר שהוא ממציא לעצמו בפורום שלו כאילו הוא יודע הכל. אני מכבד את ריפטו, כמו שאני מכבד כל איש מקצוע רציני בתחום שיש לו דעה ורושם דברים הגיוניים, מה שאתם אומרים זה לא הגיוני בכלל ואתם לא מתייחסים לעיקר אלא רואים רק את עצמכם בתוך הבועה שנקראת HARD CORE.
רוב המתאמנים וגם רוב הגולשים כאן בפורם תתפלאו הם לא משקולונים וגם לא פווארליפטרים ומה שמעניין אותם בעיקר זה היפרטרופיה, להראות נחמד ולהרים משקלים נחמדים ולא לשבור שיאים ולעשות 200 סקוואט או 300 דדליפט, רובם גם לא בגיל ההתבגרות יותר וזהו המתאמן הממוצע.
אם נקח לדוגמא בן אדם שהוא 1.80 ושוקל 70 ק"ג בן 25 לערך על 10% שומן משמע יש לו 63 ק"ג מסה רזה ו 7 ק"ג שומן, הוא לא יצליח ב4 שנים אלא אם יש לו גנטיקת על או שהוא השתמש בחומרים כאלה ואחרים לעלות מעל ל- 80-85 ק"ג מסה רזה נניח על אותו אחוז שומן או קרוב לכך, מה שמעמיד אותו אי שם בגבול ה100 ק"ג משקל גוף כולל.
אז השאלה מה לא הגיוני בסכמות הללו? אם הוא היה מתאמן עם ריפטו הוא היה ב4 שנים עולה ל120 ק"ג מתוכם 100 ק"ג שריר ? סלחו לי אבל זו בדיחה טובה אפילו טובה מאוד.
יש הבדל עצום בין 60 ל70 ק"ג ושוב הם עלו ל90 ק"ג אבל השאלה 90 ק"ג של מה? ומה זה זמן קצר מאוד? אני בטוח שהם עלו אי שם לפחות 5% ואף יותר שומן ובטוח שהם עלו לא מעט נוזלים, כמה באמת מסה רזה? הם גם לא יודעים וגם אתה לא, אז לומר עליתי ממשקל X למשקל Y בלי לדעת מה ההרכב האמיתי של מה שעלית זה פשוט לא שווה כלום, גם אני עליתי 20 קילו ב5 חודשים (ומישל יכול להעיד על כך), אז? הכל היה שריר? הלוואי ו30% מזה היה באמת שריר.משה, עשית הרבה בלאגן בהודעה שלך. אמרתי שיש לא מעט אנשים אצלו שמתחילים במשקל של 60-70 קילו ומגיעים ל 90 ומעלה מאוד מהר. זה הכל. דרך אגב, גם לא חסר כאלה בלי קשר לריפטו. שימו כבר את הקטע של לקרוא לכל מי שמתאמן רציני HARDCORE בצד. זה לא תורם לאף אחד.
הנקודה היא שההכללה של לייל לא שווה כלום. אין דבר כזה מתאמן ממוצע והנתונים האלה לא שווים כלום ולא תורמים לאף אחד, חוץ מלבאס אנשים שמאמינים בזה.
המשפט האחרון שלך לא רלוונטי בכלל. אתה מכליל מתוך דברים שלא נאמרו כאן כדי להוכיח שאתה צודק.
המתאמנים של ריפ בדרך כלל מתחילים את התכנית 8-10% שומן ומסיימים 12-13-14, על 20 קילו יותר, בעניין של חודשים. אם זה באמת כל כך עקרוני לך. תראה לי מישהו שלא היה עושה 15 קילו שריר ו5 קילו שומן ונוזלים בכמה חודשים הבאים.יש הבדל עצום בין 60 ל70 ק"ג ושוב הם עלו ל90 ק"ג אבל השאלה 90 ק"ג של מה? ומה זה זמן קצר מאוד? אני בטוח שהם עלו אי שם לפחות 5% ואף יותר שומן ובטוח שהם עלו לא מעט נוזלים, כמה באמת מסה רזה? הם גם לא יודעים וגם אתה לא, אז לומר עליתי ממשקל X למשקל Y בלי לדעת מה ההרכב האמיתי של מה שעלית זה פשוט לא שווה כלום, גם אני עליתי 20 קילו ב5 חודשים (ומישל יכול להעיד על כך), אז? הכל היה שריר? הלוואי ו30% מזה היה באמת שריר.
המתאמנים של ריפ בדרך כלל מתחילים את התכנית 8-10% שומן ומסיימים 12-13-14, על 20 קילו יותר, בעניין של חודשים.
לא קונה את טיעוני הגנטיקהכי כל אחד מהם עם גנקטיקה כמו שלך.