הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ידיים גדולות אבל מרגיש קטן

מצב
השרשור נעול

Giladbody

משתמש מתחיל
267
86
נק' מוניטין:
123
267
86
שיש בו כלוב
שלום אני בן 16 התחלתי להתאמן ליפני שנה בול עליתי 9 קילו התאמנתי 4 תרגילים לידיים בפול באדי וגם ב ab ואחרי התוכניות האלה התקדמתי אבל הורדתי תרגילים ואני קצת תקוע אני שם דגש על כל הגוף עשיתי הרבה תוכניות כרגע ab עם סופר סטים ודרופים חזקים

12 ס"מ גדילה בהיקף יד בחודשים? קילו שריר ביום? אני לא יודע אם אתה סתם מטריל או מאמין במה שאתה אומר...

• פותח/ת השרשור
מה זה מטריל? חוץ מזה ניראה לך מדדתי?? אבל היד שלי גדלה במלאא:Sync-0h5y1d7:!!!!!

אתה אמרת 12-15 ס"מ לא אני, תיארתי שמודדים לפני שאומרים דברים כאלה... משקל גם לא מדדת וסתם החלטת שאתה מוסיף קילו ביום?

קילו ביום?
אחי תוך חודש אתה kai green
12-15 ס"מ היקף בחודשיים?

אחי אתה הולך להיות kai green וphil heat ביחד בגודל
רוני קטן לידך

יאח, הקילו שאתה מדבר עליו שאתה עולה, בטח מדדת אחרי אוכל לפני שחירבנת ושתית ליטר וחצי מים.
והיקף היד שלך עלה בלחץ 2 ס"מ.

• פותח/ת השרשור
לגבי האוכל קצת הגזמתי אבל היו ימים כאלה שעליתי קילו אכלתי הרבה וגם אמרתי חילוף חומרים מוזר

לגבי האוכל קצת הגזמתי אבל היו ימים כאלה שעליתי קילו אכלתי הרבה וגם אמרתי חילוף חומרים מוזר

יש עוד הרבה שיש להם חילוף חומרים מוזר
אתה לא היחידי
לפי מה שאתה מתאר, החילוף חומרים שלך יותר מפרק מאשר מפרק
ותן לי לנחש גם, נתקעת במשקל אחרי היום הזה או שהכל ירד?

משקל בודקים רק בבוקר אחרי הפגישה בשירותים

• פותח/ת השרשור
לא מסתלבט יש לי חילוף חומרים אחר משלך ומה עם אבי אסף אז גם הוא שקרן אני יודע שהוא משתמש אבל אני מדבר על ליפני שהוא השתמש

יש מצב אתה מבלבל את הביצים?! חלאס זה כבר באמת מרגיז.

images.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית