הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ החלטתי שנמאס לי ואתם צודקים , אני צריך תפריט.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

אז ככה , ירדתי מלא , אני שוקל עכשיו משהו כמו 60 ואני 1.74 , נמאס לי כל היום לשבת בבית ולהיות רעב , נמאס לי , נמאס לי לאכול "קצת" ולהיות רעב , שאני רואה חברים שלי דופקים שוקולדים ובמשפחה אנשים אוכלים עוגות וכו'.

נמאס לי , אני רוצה להיות רגיל.

אפשר תפריט ? תפריט לשמירה על השריר והגוף (אני לא רוצה לעלות במשקל).

בא לי עכשיו ארטיק שוקולד , אפילו שאכלתי עד עכשיו 1700 קלוריות , האם אני יכול להרשות לעצמי ?

הנה זה קרה , קיבלתי בולמוס .... אכלתי ככה היום :

נס קפה.
נס קפה.
6 מלפפונים חמוצים.
2 קערות של מרק עדשים עם גזר.
14 מסטיקים ללא סוכר.
4 פרוסות לחם דגנית עין בר , לחם מלא , עם גבינת סימפוניה 5% , 4 כפות.
סלט כרוב עם 3 כפות גבינה לבנה.
ברנפלקס עם פירות יבשים , וכוס חלב וחצי חלב.
תה.
גלידה שוקולד של 270 קל'.

הרסתי את הדיאטה נכון ? איזה באסה ........... אני לא מאמין ..........

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שומן = 9 קלוריות
חלבון = 4 קלוריות
פחמימה = 4 קלוריות

(החישוב זה ל1 גרם)

אין דבר כזה משהו משמין, זה פשוט לא קיים.
"השמנה" זה פעולה ארוכה מאוד שלוקחת הרבה מאוד זמן עם תפריט לקוי מאוד ועם פלוס קלורי (אני מניח שלא ניהיית שמן ביום אחד..)
לשומנים יש חשיבות עצומה בכל המערכת ההורמונלית.

אין קשר בין שומנים של אוכל לבין השומן שיש לנו בגוף
http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

תקרא את המאמר הזה

תקרא את המאמר שנתתי לך מקודם.

עד שאתה לא בקיא בחומר ב100% אף אחד לא יוכל לעזור לך.

אתה חייב ללמוד, רק אם תלמד אתה באמת תצליח להתקדם.

אמרת שאנחנו צודקים ואתה צריך תפריט, אחרי שתלמד ותבין את כל המושגים אתה תבנה לעצמך תפריט שפוי שגם יביא אותך למטרות שלך

סבבה , אתה יודע מה ? אני מקשיב לך , יש לי בגרות בלשון , לאחר הבגרות בלשון אני אלמד על התחום ואחזור לפה בהבנה גדולה יותר.

תבין , אני הייתי מאוד שמן בעברי , הייתי אוכל שטיות על ימין ועל שמאל , הייתי אוכל לארוחת ערב טוסט של פיתה עם גבינה צהובה + קטשופ + בצל + כופסא של טונה , אתה מבין ?

בגלל זה הפחד שלי שהיום בערב חוץ מהפרוסות לחם שאכלתי שזה מאוד סביר כי זה לחם בריא , אכלתי צלחת מלא של קורנפלקס עם פירות יבשים עם כוס וחצי חלב ואז גלידת שוקולד של 270 קל'.

זה הזכיר לי את העבר והפחד שלי הוא להיות במצב של חיובי אתה מבין ?

צא מהטראומה שתחזור להיות שמן.. גם אם שבוע שלם תאכל כל יום 2 לאפות עם שווארמה אתה תעלה רק 1 ק"ג של שומן טהור וגם זה לא בטוח ותלוי בהרבה פרמטרים. אם תשלב אימונים במהלך השבוע אז בכלל..

פשוט תעבור לאורח חיים בריא, צאו מהחשיבה הזאת של אני יסיים תדיאטה יראה טוב ואז יחזור "לחיות כמו כולם" ככה בסוף חוזרים לאותו משקל וברוב המקרים מחזירים אותו עם ריבית דריבית..

תתחיל לאכול בריא, חלבונים, שומנים, פחמימות איכותיות, נהל אורח חיים בריא תרגיל את עצמך לאכול נכון, תתאמן! תישן טוב! ואז לא רק שתשמור על המשקל מבלי להרגיש כמו חולה נפש שעוקב אחרי כל פירור שנכנס לו (ברצינות, לחשב "14 מסטיקים" כל עוד אתה לא בחיטוב דל פחמימה קיצוני או מתאמן לפי שיטת זובי שקר כלשהו זה חולני) לפה אתה גם תעלה במסת השריר ותהיה בריא יותר.

וכן אתה יכול להתפרע מדי פעם או לצאת מהשגרה, כולם בני אדם וזה לא סוף העולם, ממה שרשמת שאכלת אתה לא תשמין. אני לא יודע מה הסך הקלורי של זה ומה הקלוריות שהגוף שלך דורש לתחזק את עצמו, אבל גם עם הייתה בפלוס של אלף קלוריות (בהגזמה רצינית) כוסומו מה קרה?

אם תמשיך לחשוב שאתה מסכן שלא יכול להנות מהחיים כי אתה תחזור להיות שמן אז אתה בבעיה ויום אחד אתה תמצא את עצמך יורד על המקרר כמו מחלקה שלמה שחוזרת מורעבת משבוע שטח וחבל!

אני גם ירדתי המון במשקל בשנים האחרונות, סביב ה50-60 קילו ואני עדיין ממשיך לרדת ולחטב עד שאני יגיע למטרה. היו לי הרבה נפילות באמצע ותקופות שעצרתי ואפילו החזרתי חלק נכבד מהירידה, אבל מה קרה סוף העולם? ממשיכים וזהו.

גם אם אתה לא מתאמן כי אין לך כסף או זמן, לפחות תשלב ריצות במהלך השבוע או תנסה להיות יותר פעיל (מדרגות על מעלית ודברים בסגנון) זה אמנם מינורי אבל זה עדיף מכלום.

אני אוכל נכון כבר כמה חודשים טובים (תודה ליעוץ אישי באתר) ואני אנרגטי שמח ומרגיש נהדר במהלך היום. לפתוח את הבוקר עם שומן בריא וחלבונים יעשה לך הרבה יותר טוב מקוראסון שמנוני עם שוקו שאחרי שעתיים אתה תהיה עוד פעם רעב וכל היום תחשוב על הארוחה הבאה.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
סבבה , אתה יודע מה ? אני מקשיב לך , יש לי בגרות בלשון , לאחר הבגרות בלשון אני אלמד על התחום ואחזור לפה בהבנה גדולה יותר.
מצויין

תבין , אני הייתי מאוד שמן בעברי , הייתי אוכל שטיות על ימין ועל שמאל , הייתי אוכל לארוחת ערב טוסט של פיתה עם גבינה צהובה + קטשופ + בצל + כופסא של טונה , אתה מבין ?
גם אני הייתי שמן מאוד בעבר, ומה שתארת כאן זה ארוחה מצויינת. לא זה מה שהשמין אותך.
בהצלחה בבגרויות!
כשתסיים תשב לקרוא ותלמד, כמו שאתה משקיע בציונים בגרות תשקיע בחומר שיעזור לך לשמור על הגוף שלך זה גם חשוב

אין דבר כזה מוצר "בריא"
כמו שאין דבר כזה מוצר "משמין"

• פותח/ת השרשור
מצויין

גם אני הייתי שמן מאוד בעבר, ומה שתארת כאן זה ארוחה מצויינת. לא זה מה שהשמין אותך.
בהצלחה בבגרויות!
כשתסיים תשב לקרוא ותלמד, כמו שאתה משקיע בציונים בגרות תשקיע בחומר שיעזור לך לשמור על הגוף שלך זה גם חשוב

אין דבר כזה מוצר "בריא"
כמו שאין דבר כזה מוצר "משמין"

אני מאוד שמח שהצלחת לשנות לי המחשבה בראש , בזכותך הצלחתי להבין , זה מסביר למה אני רוב הזמן רעב ?

ואתה אומר שהיום זה היה שלילי ולא הגזמתי ? (הפחד שלי גבר היום).

באמת תודה שהצלחת לשנות לי את המחשבה ותודה על כל האיחולים לגבי הבגריות , אני אלמד ואכניס טוב טוב לראש את הכל , אני מקווה שאחרי שאני אקרא את זה אני גם אחזור לפה ואצחק על התפריט שלי.

עוד דבר , האם לאחר שאני אקרא את זה אני אוכל להכין תפריט שהוא לדרישה שלי ? להיות נייטרלי עד שאני אתחיל להתאמן (נייטרלי במובן שאשמור על המשקל).

אני מאוד שמח שהצלחת לשנות לי המחשבה בראש , בזכותך הצלחתי להבין , זה מסביר למה אני רוב הזמן רעב ?

ואתה אומר שהיום זה היה שלילי ולא הגזמתי ? (הפחד שלי גבר היום).

באמת תודה שהצלחת לשנות לי את המחשבה ותודה על כל האיחולים לגבי הבגריות , אני אלמד ואכניס טוב טוב לראש את הכל , אני מקווה שאחרי שאני אקרא את זה אני גם אחזור לפה ואצחק על התפריט שלי.

עוד דבר , האם לאחר שאני אקרא את זה אני אוכל להכין תפריט שהוא לדרישה שלי ? להיות נייטרלי עד שאני אתחיל להתאמן (נייטרלי במובן שאשמור על המשקל).
כן הייתה בשלילי ואני אומר לך את זה מבלי לפתוח מחשבון קלוריות אפילו. 14 מסטיקים? רציני אחי?
בכל מקרה, עזוב מה הייתה היום בפלוס או גרעון ומה אכלת לפני שבועיים.. תחליט שאתה משנה אורח חיים, כנס לפורטל תקרא תלמד תפנים, בנה לך תפריט ורוץ עליו. ושלא תטעה - זה שאתה אוכל לפי תפריט זה לא אומר שאתה תהיה מסכן או איזה כוסית שנרשמה לאיזה חלי ממן וכל היום מסתובבת עם יוגורטים ופירכיות אורז. אני הרעבתי את עצמי ונקרעתי באימונים ובהרבה שעות אירובי כמו מפגר, והמשקל נעצר. זה מה שגרם לי להגיע לייעוץ, ואז התחלתי לאכול דברים שלא חלמתי שאפשר לאכול בדיאטה וזה רק עשה לי טוב..

אני חושב שאתה צריך לעלות במשקל (במסת שריר ולא סתם "להשמין"), תעבור על זה:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כן הייתה בשלילי ואני אומר לך את זה מבלי לפתוח מחשבון קלוריות אפילו. 14 מסטיקים? רציני אחי?
בכל מקרה, עזוב מה הייתה היום בפלוס או גרעון ומה אכלת לפני שבועיים.. תחליט שאתה משנה אורח חיים, כנס לפורטל תקרא תלמד תפנים, בנה לך תפריט ורוץ עליו. ושלא תטעה - זה שאתה אוכל לפי תפריט זה לא אומר שאתה תהיה מסכן או איזה כוסית שנרשמה לאיזה חלי ממן וכל היום מסתובבת עם יוגורטים ופירכיות אורז. אני הרעבתי את עצמי ונקרעתי באימונים ובהרבה שעות אירובי כמו מפגר, והמשקל נעצר. זה מה שגרם לי להגיע לייעוץ, ואז התחלתי לאכול דברים שלא חלמתי שאפשר לאכול בדיאטה וזה רק עשה לי טוב..

אני חושב שאתה צריך לעלות במשקל (במסת שריר ולא סתם "להשמין"), תעבור על זה:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
בהצלחה.
אני לא רוצה להיות כוסית אלה גבר !

סבבה , תודה 😃.

אחי , אבל שאלה לי אלייך , במידה ואעשה מסה , אני אעלה במשקל , אבל אם אני לא מתאמן ואני עולה במשקל סתם לא ? יש לך מדריך של תפריט למסת שרירי , אבל שאני לא הגיע למצב שאני אשמין ? כי תזכור שאני לא מתאמן , אני רוצה לשמור על המצב הנוכחי או לעלות אבל לא להיות שמן , אלה להיות חטוב ורגיל ...

אגב , אם אתה הייתה במצב שלי זה ממש אני , אני גם כמוך מרעיב את עצמי , אני רוצה שרירים , אבל בינתיים לא יכול להתאמן מסיבה אישית , אבל לא רוצה להשמין.

אני מבין מאיפה אתה בא ומה הרקע שלך.
יש המון אנשים שאם יאוכלו טיפה הם יעלו מהר מאוד במשקל עקב חילוף חומרים מאוד איטי.
לעומת זאת, תתמקד בדרכים לזרז את קצבחילוף החומרים עם תזונה נכונה ואימונים אינטרוולים.
אסור לנו לתת כאן תפריטי תזונה, אבל אם במידה ותחבר אחר, אז תדאג שהוא יהיה תפריט שמעלה גם את קצב חילוף החומרים.

• פותח/ת השרשור
אני מבין מאיפה אתה בא ומה הרקע שלך.
יש המון אנשים שאם יאוכלו טיפה הם יעלו מהר מאוד במשקל עקב חילוף חומרים מאוד איטי.
לעומת זאת, תתמקד בדרכים לזרז את קצבחילוף החומרים עם תזונה נכונה ואימונים אינטרוולים.
אסור לנו לתת כאן תפריטי תזונה, אבל אם במידה ותחבר אחר, אז תדאג שהוא יהיה תפריט שמעלה גם את קצב חילוף החומרים.
סבבה , תודה רבה לך 😃.

הקטע הוא שאני לא ממש יודע מה אני , מהיר או איטי.

אני לא רוצה להיות כוסית אלה גבר !

סבבה , תודה 😃.

אחי , אבל שאלה לי אלייך , במידה ואעשה מסה , אני אעלה במשקל , אבל אם אני לא מתאמן ואני עולה במשקל סתם לא ? יש לך מדריך של תפריט למסת שרירי , אבל שאני לא הגיע למצב שאני אשמין ? כי תזכור שאני לא מתאמן , אני רוצה לשמור על המצב הנוכחי או לעלות אבל לא להיות שמן , אלה להיות חטוב ורגיל ...

אגב , אם אתה הייתה במצב שלי זה ממש אני , אני גם כמוך מרעיב את עצמי , אני רוצה שרירים , אבל בינתיים לא יכול להתאמן מסיבה אישית , אבל לא רוצה להשמין.
צרפתי לך מדריך, אבל זה רלוונטי לחד"כ.
אם אתה תהיה בפלוס קלורי ולא תתאמן אז כן אני מאמין שתעלה יותר בשומן..
אני לא מדריך או מוסמך והידע הבסיסי שיש לי הוא מהאתר ומהייעוץ אישי. ממליץ לך בחום לנסות את הייעוץ, נסה לחודש או תרכוש רק תפריט ותוכנית. הם יוכלו לבנות לך תוכנית שתתאים לך .. (עבודה על משקלי גוף או משהו בסגנון)

לשמור על המצב הנוכחי זה רק לאכול נכון במאזן נטראלי. תקפיד על חלבונים ולך תדע אולי תעלה גם כמה גרמים של שריר מבלי להתאמן מסודר רק מפעילויות יום יומיות.. (אם אתה עובד בהובלות אתה מסודר).

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אם אתה משמין בקלות, אתה איטי.
אם אתה בקושי מצליח להשמין, אתה מהיר.
אם אתה בין לבין, אתה בינוני.
צרפתי לך מדריך, אבל זה רלוונטי לחד"כ.
אם אתה תהיה בפלוס קלורי ולא תתאמן אז כן אני מאמין שתעלה יותר בשומן..
אני לא מדריך או מוסמך והידע הבסיסי שיש לי הוא מהאתר ומהייעוץ אישי. ממליץ לך בחום לנסות את הייעוץ, נסה לחודש או תרכוש רק תפריט ותוכנית. הם יוכלו לבנות לך תוכנית שתתאים לך .. (עבודה על משקלי גוף או משהו בסגנון)

לשמור על המצב הנוכחי זה רק לאכול נכון במאזן נטראלי. תקפיד על חלבונים ולך תדע אולי תעלה גם כמה גרמים של שריר מבלי להתאמן מסודר רק מפעילויות יום יומיות.. (אם אתה עובד בהובלות אתה מסודר).

בהצלחה!

תודה רבה לכם 😃.

עזרתם לי מאוד !

אני אבדוק ואקרא אלמד טיפה ואראה מה אני אעשה.

הבנתי שהיום הייתי בשלילי , אבל בסדר , אני אשנה זאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית