https://www.lbs.co.il/threads/54673/שמישהו יסכם בכמה מילים מה היה בכתבה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
https://www.lbs.co.il/threads/54673/שמישהו יסכם בכמה מילים מה היה בכתבה?
כן הבנתי את זה רק התייחסתי לחלק הקטן של התביעה...בכל מקרה עצוב לשמוע.הראיון פה הוא לא לעודד נקמה, או למצוץ כספים.
הבאתי פה סקופ חד משמעי שמוכיח שערוץ 10 הוא שקרי.
הראיון פה הוא לא לעודד נקמה, או למצוץ כספים.
הבאתי פה סקופ חד משמעי שמוכיח שערוץ 10 הוא שקרי.
אני לא מתכוון לקחת שום צד בעניין, זה גם לא מעניין אותי יותר מדי, אבל בתור אדם בוגר אתה בטח לא מתייחס להתכתבות הזו עם ילד בן 15 כ"הוכחה" שערוץ 10 הוא שקרי כשבאותה מידה אפשר להגיד שגם הילד משקר, בטח אחרי שאמר שהוא משתמש בחומרים אסורים בטלויזיה והתייעץ עם עורך דין בעניין.
ידידי,
בשבילי זה מספיק, בשבילי מספיק שהם הסירו מהאתר הרשמי שלהם את הכתבה - יש סיבה לכך. לא ככה סתם משמיטים כתבה שעבדו עליה די קשה.
אם יש לך מעט התמצאות בעולם הפיתוח, אתה יכול לדעת חד משמעית שהילד בן ה-15.5 (ויסלח לי במידה והוא קורא את תגובתי ואתייחס בבוטות) הוא שחיף עור ועצמות, שחוץ מאבקת חלבון לא לוקח כלום.
אז חביבי, עשה לי טובה ותיהיה מעט יותר ראליסטי.
תראה, הוא מעלה כמה ההאשמות, מספיק שאחת מהן תהיה נכונה בשביל שתהיה להם סיבה להסיר את הכתבה, אבל זה לא אומר שהן כולן נכונות. עכשיו, כמו שאמרתי, אני לא לוקח צד - אני לא אומר שהוא נוגע/נגע בחומרים, ואני גם לא אומר שלא (אולי הוא התחיל שבוע לפני הראיון?). אני רק אומר שאתה מסיק מסקנות על סמך התכתבות קצרה עם ילד בן 15 שמנהל תביעה נגד גוף תקשורתי גדול... למטבע יש 2 צדדים חבר.
הייתי קצת יותר מעורב בעיניין הכתבה כך שאני מכיר את הכוחות וההרכבים, הזמן יניב תוצאות. יש לי, לך ושאר הגולשים להמתין בסובלנות.
ניסו בכוח לקשר את הפורום הזה גם לסחר בחומרים .... למה לעזאזל הם לוקחים משהו טוב שאנשים נהנים ממנו ומנסים להרוס אותו בכל הכוח בשביל רייטינג חשיפה תקשורתית אוו ואטאוור !!!!?
מעניין אם יש עוד הרבה שחושבים שתקפידה של העתונות והתקשורת זה לגלות, לפקח ולעזור לחברה - הם עסוקים בהפרד ומשול. נושאים לא מעוטיים,סיכסוך,דרמה. פוגעים בכל קבוצות האוכלוסיה פרט לעשירים: ולמרות זאת אנשים עדיין ממשיכים לראות טלויזיה. מידע שיקרי ומסולף זה המעט שהתקשורת נותנת היום. למה לא לדבר על כמה מיותר כיסא הנשיא וצביעות הפוליטקאים. לגלות שחיתויות בין משרד הבריאות לחברת שראל או טבע: עדיף להתרכז במיעוט שעושה מה שהוא אוהב מבלי לפגוע בסיבבתו(כי הנזק מסמים קלים כולל חומרים אנאבוליים הוא נזק זניח יחסית לנזק הנגרם מ: 1. הפלרת מי השתיה. 2. הנדסה גנטית 3. מזון מהיר ומעובד בלי פיקוח על סוכר,שומן,מלח וחומרי טעם וריח. בלי טלויזיה 6 שנים ומבסוט כל שניה.
BB לא יכנס למיינסטרים, בדיוק כמו הרבה תחביבים ו"קבוצות" אחרות: אין ממש כסף בתחום ולכן ההשקעה המרבית רק תבוא מהאנשים הפשוטים. וזאת רק דעתי האישית.
טוב אחי! אז כשהם נמצאים בחלב ובבשר בכמויות אפסיות הם גורמים לסרטן(הם גם לא נספגים כמעט משם לדם). אבל כשמזריקים מהם כמויות עצומות פתאום הנזק שלהם זניח. לגבי שאר ההודעות שלך אני לא אתווכח כי בנושאי תזונה אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה חופר.מעניין אם יש עוד הרבה שחושבים שתקפידה של העתונות והתקשורת זה לגלות, לפקח ולעזור לחברה - הם עסוקים בהפרד ומשול. נושאים לא מעוטיים,סיכסוך,דרמה. פוגעים בכל קבוצות האוכלוסיה פרט לעשירים: ולמרות זאת אנשים עדיין ממשיכים לראות טלויזיה. מידע שיקרי ומסולף זה המעט שהתקשורת נותנת היום. למה לא לדבר על כמה מיותר כיסא הנשיא וצביעות הפוליטקאים. לגלות שחיתויות בין משרד הבריאות לחברת שראל או טבע: עדיף להתרכז במיעוט שעושה מה שהוא אוהב מבלי לפגוע בסיבבתו(כי הנזק מסמים קלים כולל חומרים אנאבוליים הוא נזק זניח יחסית לנזק הנגרם מ: 1. הפלרת מי השתיה. 2. הנדסה גנטית 3. מזון מהיר ומעובד בלי פיקוח על סוכר,שומן,מלח וחומרי טעם וריח. בלי טלויזיה 6 שנים ומבסוט כל שניה.
BB לא יכנס למיינסטרים, בדיוק כמו הרבה תחביבים ו"קבוצות" אחרות: אין ממש כסף בתחום ולכן ההשקעה המרבית רק תבוא מהאנשים הפשוטים. וזאת רק דעתי האישית.