הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ערוץ 10 והכתבה שהייתה - האמת בפנים.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
טוב אחי! אז כשהם נמצאים בחלב ובבשר בכמויות אפסיות הם גורמים לסרטן(הם גם לא נספגים כמעט משם לדם). אבל כשמזריקים מהם כמויות עצומות פתאום הנזק שלהם זניח. לגבי שאר ההודעות שלך אני לא אתווכח כי בנושאי תזונה אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה חופר.

אני באמת לא יודע מה ההשפעות ארוכות הטווח של שימוש בסטרואידים כמו שלוקחים אותם היום ואף אחד אחר כאן באמת לא יודע ,אולי אחרי שהפסקת עם הסייקל לא נגרם יותר נזק ואולי יש השפעות ארוכות טווח. אבל אני כן יודע שחומרים שלוקחים אורלית רעילים מאוד לכבד ושלפני כמה שנים התפרסמו החו"ל בדיקות מעבדה על חומרי הUG ,אלה שאנשים מכינים במעבדות מאולתרות בבית שלהם ומצאו בהם מתכות כבדות שכנראה לא השתלם למי שהפיק את החומר לספוח (החומרים שמשתמשים בהם לסנן מתכות כבדות יקרים מאוד). זה הרבה יותר מסוכן מכל דבר שנמצא במזון שלנו...
מריח פה קצת חרטא

המשפט הראשון נכתב בסרקאזם ,הוא פשוט כתב בנושא אחר שחלב מסרטן כי יש בו הורמונים ופה הוא פתאום כותב שסטרואידים לא מזיקים וזה נשמע לי הזוי.

באיזה כמויות אתה שותה חלב? כמה כמות מוגלה יש לך בשתי ליטר של חלב ישראלי "איכותי"? אני אסביר את עצמי- כשזה מגיע לאוכל שמקודם ע"י תעשייה והתרבות שלנו אנחנו כבני אדם פחות זעירים לגביו. לא חושבים על הסיכונים כי "כולם" אוכלים מוצרי חלב וכך הרבה יותר קל לסטות מהנורמה המקובלת של צריכת אותם מוצרים, כמו במקרה של מתאמנים ששואפים להגיע לכמות ניכרת של חלבון(קילו=100 גרם). אם אתה לא מודע כמה ואיזה חומרים משמרים האוכל שלך מכיל אתה פוטנציאלית יותר פגיע. לעומת זאת- מישהו שהזריק(ואני עוד לא) והחליט להכניס חומר שיש עליו טבו לגופו, אחרי הרבה מחשבות,פחדים וחששות- יעשה זאת בזהירות רבה עם מינונים מינימליים, תנאים סטריליים וכו. זה שהשוק בישראל לחומרים אנאבוליים הוא שוק שחור פרוץ ואין דרך לבדוק את איכות החומר זה משהו אחר. דוגמא נוספת שאני יכול להביא לך זה הTABOO שיש על שימוש בסמים קלים(LSD,אקסטזי,גראס וסטרואידים אנאבוליים גם נכנסים פה)- החדשות מזהירים על הסכנות,הרופאים "מודאגים" משימוש מוגבר בגיל צעיר,המשטרה עסוקה בלתפוס דלוקים במקום פושעים ומה יוצא מזה? = מי שניסה וראה שגרגמל הוא בעצם גמד קטן, ותופעות הלוואי של אותם חומרים המוגדרים "מסוכנים" ע"י מרבית הרשויות זניחות יחסית לנזק הנגרם מאלכוהול,ניקוטין,קפאין ואוכל מעובד מפסיקים להאמין(ובצדק) באינטרסים הטפלים של רשויות החוק לקידום האגנדה שלהם. אז יש נזק מכל דבר בכמויות גדולות,בלי ידע ובלי פיקוח. אבל הנזק הגדול שיכול לבוא אלך זה בכלל כיוון גרוע,תפיסה של הבולשת,גילוי ע"י בני משפחה - ולווא דווקא מהסם עצמו. מחקר מעניין שיצא לפני כחצי שנה הראה שלמי שבעבר היה שימוש אפילו זמני של חומרים אנאבוליים יש יכולת "זכרון שריר" גבוהה מהרגיל: http://sciencenordic.com/steroid-effects-can-last-decades
העולם לא שחור לבן חברי.

מה הקטע של כל ההתלהמות הזאת? שלא יתבעו על הוצאת דיבה

אייל, יש לי כמה עניינים לא סגורים...
אתה מציע את שירותיך בתור בולש לקהל הרחב?
🤡🤡🤡

הודעה ארוכה
זו ממש הסטה של הנושא ,כבר ברמת ההטרלה ואני עסוק בטירוף בתקופה הזאת ,אבל שיהיה.
1.גם העגל אמור לינוק מוגלה של פרה ,זה שזה נשמע מגעיל לא אומר שזה מזיק.

2.אני מודע לנושא של חומרים משמרים ובכלל לא בטוח שכולם מזיקים. גם אם נניח והם מזיקים ,זה לא מצדיק שימוש בדברים מזיקים אחרים (ושוב אני ניטרלי בעיניין של הסייקלים אבל אני שונא את ההתחסדות הזאת ,זה ממש לא אותו הדבר כמו פלואור או חומרים משמרים)

3. המינון הכי זהיר של אנטט שצריך יהיה להזריק בשביל לראות השפעה סבירה יהיה צריך להיות גדול בכמה סדרי גודל מכמות הסטרואידים הכוללת שנספגת לדם מליטר חלב. להשוואה פה בארץ עשו בלאגן כי מצאו 8-^10 גרם מההורמון אסטרדיול בליטר חלב. בזריקה מינימלית של טסט אנטט יש 0.25 גרם סטרואיד(אני לא מבין גדול אבל נראה לי שהכל זה החומר עצמו ולא דברים אחרים). פי 25 מליון וזה עוד בלי להחשיב את זה שהכבד מפרק בין 95% ל98% מכל סטרואיד במזון שלא עבר מודיפיקציה מלאכותית. כך שאם הסטרואידים בחלב מסרטנים(אני אישית חושב שלא) ,אז גם אלה שמזריקים צריכים לסרטן (וכאן אין לי מושג ,אבל אני נוטה להאמין שרק בזמן הסייקל הם יכולים לעודד התפתחות סרטנית ,לא לטווח הרחוק).

4.אז הבאת מאמר שמסכם מחקר שהראה שלמי שעשה סייקל יש יותר גרעינים בשרירים ,מה הקשר?

5.אז בוא נראה ,אתה טבעוני ונראה שאתה ממש אוהב סמים קלים.למה בתמונה השיער שלך לא ארוך?

זו ממש הסטה של הנושא ,כבר ברמת ההטרלה ואני עסוק בטירוף בתקופה הזאת ,אבל שיהיה.
1.גם העגל אמור לינוק מוגלה של פרה ,זה שזה נשמע מגעיל לא אומר שזה מזיק.

אתה לא עסוק מספיק ואת זה ממחישה התגובה הילדותית שלך. תשתה חלב לבריאות. אם אתה טוען שאתה לא מבין גדול בתחום אל תחפור על מינונים- זה טרול. המאמר המקורי מתייחס לצביעות של התקשורת- לעיינו כל עניין הסמים תקף לא רק מה שאתה מזריק. לא ענינו של אף אחד מה אני שותה או אוכל. חויתי על בשרי הרבה דברים בגלל שהייתי צריך "לחוות" אותם ולא הייתי ממליץ לחזור לאף אחד על אותם טעויות. אם אתה "מאמין" שאין קשר בין חלב לסרטן ההורמנית- אתה טיפש. בכל מקרה הבאתי את דעתי האישית, מר ברק.

תקשורת בזויה שתנסה להשיג רייטינג מכל דבר.. ככה זה במדינה שאנשים מתלהבים מתוכניות כמו "האח הגדול"

אתה לא עסוק מספיק ואת זה ממחישה התגובה הילדותית שלך. תשתה חלב לבריאות. אם אתה טוען שאתה לא מבין גדול בתחום אל תחפור על מינונים- זה טרול. המאמר המקורי מתייחס לצביעות של התקשורת- לעיינו כל עניין הסמים תקף לא רק מה שאתה מזריק. לא ענינו של אף אחד מה אני שותה או אוכל. חויתי על בשרי הרבה דברים בגלל שהייתי צריך "לחוות" אותם ולא הייתי ממליץ לחזור לאף אחד על אותם טעויות. אם אתה "מאמין" שאין קשר בין חלב לסרטן ההורמנית- אתה טיפש. בכל מקרה הבאתי את דעתי האישית, מר ברק.
ניצחתי! 👏
ורק כדרך אגב לא אמרתי שאני מאמין שאין קשר בין חלב לסרטן הערמונית. אלה שאני חושב שאין קשר בין הורמונים במזון לסרטן הערמונית ובכלל אני עוד קצת בספק לגבי הקשר לסרטנים בכלל. כמו שכתבתי ,לי נראה שהסידן הוא הגורם העיקרי ולא ההורמונים וזה נכון גם למאכלים אחרים שמכילים סידן (מהצומח).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית