עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביסקוויטים אני אוכל בבוקר עם הקפה, יש לך משהו אחר להציע?הכמות חלבון שאתה צורך לא מגיעה כולה מחלבון מלא.
קודם כל , תעיף את הביסקוייטים ואת העוגיות , עדיף שהפחמימה שתאכל תהיה איכותית יותר ( שיבולת שועל , אורז , בטטות וכו')
עכשיו לגבי החלבון , זה מעולה שאתה אוכל חזה עוף וגם הביצים , אך אתה צריך חלבון מלא ( טונה , ביצים , חזה עוף , וכדו' ) אלה מקורות טובים.
בנוסף לזה תוסיף את ה RMR שלך תחשב את ה BMR ותכפול ב 1.2 ככה תדע כמה הגוף שורף בפעולות בסיסיות , נראה לי כדאי לך לעלות טיפה את הקלוריות לפי הנתונים אתה בתת משקל.
מה היסטוריית האימונים שלך?
ביסקוויטים אני אוכל בבוקר עם הקפה, יש לך משהו אחר להציע?
ולא הבנתי את המשפט הזה "זה מעולה שאתה אוכל חזה עוף וגם הביצים , אך אתה צריך חלבון מלא ( טונה , ביצים , חזה עוף , וכדו' ) אלה מקורות טובים."
בקיצור אתה מתכוון שאני צריך לאכול גם טונה? כי אני לא סובל את זה...
זה לא מספיק לאכול חלבונים רק מחזה עוף ומביצים?
וחישבתי את ה-RMR והוספתי עוד 400 קלוריות בשביל שאני אהיה במאזן קלורי חיובי
וכן אני יודע, אני בתת משקל, בגלל זה אני אני במאזן קלורי חיובי
אני מתאמן 4 חודשים
תודה על העזרה 😃
למה לא מספיק לכמות שאני צריך?התכוונתי שהחזה עוף והביצים זה אחלה מקור אבל זה לא מספיק לך לכמות שאתה צריך אלא אם כן תגדיל את הכמות שלהם , לא חובה טונה.. אך תדאג להגיע לכמות חלבון שאתה צריך.
בבוקר אפשר שיבולת שועל , או תכין לך משהו מביצה מבושלת למשל חביתה , מקושקשת וכדומה..
למה לא מספיק לכמות שאני צריך?
אני שוקל 45, למה ש-100 גרם חלבון לא יספיקו?
ואני לא חושב שאני אחליף את הביסקוויטים בבוקר, קשה לי לוותר על זה, וגם זה הרבה קלוריות אז אם אני אחליף את זה בביצה או במשהו אחר אז אני אצטרך להוסיף עוד קלוריות לתפריט...
מה זה חלבון מלא? ואיפה יש הכי הרבה חלבון מלא?יש לך רק 50 גרם חלבון מלא בתפריט.
וזה בחירה שלך אם אתה רוצה לוותר על זה או לא , אני רק אומר לך שכדאי להתבסס על פחמימות איכותיות יותר.
אז מה לעשות?חלבון מלא יש במוצרים מהחי בעיקרון.
במשקל 45 אתה צריך כ-90 גרם חלבון ולפחות 70% ממנו יהיה חלבון מלא. במשקל שלך מה שאתה בעיקר צריך זה להתחיל לאכול כמו בהמה.