עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי באופן כללי על אינסולין כי זאת הייתה המטרה באשכול בגלל הסוכר ענבים.מוטל בספק זה לא.
סוכר ענבים זה מיותר חד משמעית.
לתסף בחומצות אמינו זה מיותר חד משמעית.
אין שום ספק.
מי שאומר לך שיש לו ספק או משהו אחר פשוט לא באמת מבין.
אין דבר כזה בריא לא בריא גם פסטה עשויה מסוכר השאלה כמה אתה צורך.
אתה מודע לעובדה שיש בגוף עוד הרבה מאוד הורמונים והאינסולין הוא לא איזה הורמון אימה שצריך לפחד ממנו כאילו הוא היחיד שמתעסק בכל הנושא הזה
אני לא סגור כבר על העמדות שלך כי היו פה כמה שיחות בימים האחרונים ואני לא מרוכז ב100% אבל כל עוד יש הסכמה זה מצויין 😃וטוב לראות שאנחנו מסכימים על משהו(על העניין שסוכר ענבים לא יעיל לספיגה).
כן אני מבין, אבל אנשים בטוחים שאינסולין הוא ההורמון היחיד שמשפיע על השומן וכאילו הוא כל כך נוראי, ההורמון הזה מפורסם רק בגלל מחלת הסכרת ואנשים לא סוכרתיים לא צריכים להתעסק בזה בכללדיברתי באופן כללי על אינסולין כי זאת הייתה המטרה באשכול בגלל הסוכר ענבים.
אני לא בטוח אם הבנתי נכון את הכוונה.
מה אתה מתכוון?
מי שמתכונן לתחרות בודיבילדינג אין לו שום סיבה לקרוא את מה שאנחנו מדברים עליו מכמה סיבות:אולי מבחינה מדעית אתה צודק, אבל בתכלס הדברים האלה לא ישנו משהו אלה אם אתה מתכונן למר אולימפיה.
דיון מעולה!
הסברים פשוטים וטובים!
תודה!!!
כמו כן. פותח האשכול שאל גם לגבי תיסוף סוכר ענבים בעת צריכת קריאטין.
יכול להיות שפספסתי את ההתיחסות לדבר?
זה היה באשכול אחר נראלי אבל אני כבר לא זוכר.כמו כן. פותח האשכול שאל גם לגבי תיסוף סוכר ענבים בעת צריכת קריאטין.
יכול להיות שפספסתי את ההתיחסות לדבר?
חברים אתם מתווכחים בינכם אבל תשובה עניינית לא ראיתי,שכל אחד יסביר את עמדתו ואת העיניין המדעי אם הוא יודע,או שיתן קישור לאתר מדעי העוסק בנושא.
ואם צריך סוכר אז למה דווקא סוכר ענבים,יש גם סוכר חום או סוכר רגיל מה ההבדל ?
כמו כן ראיתי וגם מומלץ להוסיף סוכר ענבים לקריאטין האם זה נכון ולמה ?
תודה.
יורם.
הידע שלך לא מעודכן בכמה שנים ,כי היו כמה שינויים די גדולים מאז שמה שכתבת היה רלוונטי:בבקשה תעזוב את הפורום, אתה מטעה אנשים לגבי כל הקשור לתוספים ותזונה.
ראיתי הודעות שלך בנושאים אחרים וגם שם אתה מטעה אנשים.
הסברתי לך לא פעם ולא פעמיים על האינסולין ואתה מסרב ללמוד מידע רפואי.
--
סוכר אחרי אימון
-> למלא את מאגרי הגליקוגן.
-> להקפיץ את האינסולין למטרה של ספיגת חומצות אמינו בצורה יעילה יותר לתוך השריר.