עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי אחי.. אני אשתמש בטכניקה שהחבר השני שהגיב הציע..בגלל מה שאתה מתאר אני לא עושה את התרגיל. פשוט גורם לי לכאבים לא נעימים והרגשה כיאילו אני עושה משהו לא נכון. אבל יש עוד שיטה לעשות את התרגיל וזה להניח את המוט על הכתפיים אם הבנת על מה אני מדבר. וכך אין לחץ על שורש כף יד.
אני גם כן מבצע SQ עם ידיים משולבות, פשוט יותר נוח לי. זה נראה דומה לתמונה למטה. מומלץ לצפות בכמה סרטונים ב- YouTube על מנת להבין בצורה טובה את הטכניקה לקראת האימון הבא.
![]()
לא החלפתי את הפרונט בסקוואט הקלאסי.. זה בנוסף. אם עושים סקוואט נכון, אז קשה לי להאמין שיהיו כאבים אם אין בעייה אחרת שגרמה לכך..אפשר לשאול למה אתה עושה פרונט סקוואט? גם אני הולך להחליף את הסקוואט הרגיל שאני עושה לפרונט סקוואט בגלל שהיו לי כנראה בעקבותיו כאבים בחוליות והבאק סקוואט הרגיל העמיס לי החוליות, והפרונט הרבה פחות מעמיס על החוליות.
אני אחפש תודה! בנתיים אצמד לטכניקה ששמים את המוט כפי שהוזכר בתגובות מעלייחמודים כולכם, יש תרגילים בסיסים של הגמשה וחיזוק לשורש כף יד + סביר להניח שאתה מכניס את המוט לראק פוזישן בצורה לקויה.
החדשות הרעות הן שדי בלתי אפשרי להסביר על גבי פורום איך לתקן את זה, חפש סירטונים של fixing rack position for front squat, אני בטוח שיש משהו ביו טיוב.
לא כל בעיה צריך לעקוף, את חלקן שווה להתעקש ולפתור.
תודה רבה זה מה שאעשהגם לי היו כאבים כאלו בפול קלין, פאוור קלין ופרונט סקוואט. התחלתי לחזק את כף היד ולעשות מתיחות סטטיות עבורה והם כמעט נעלמו.
משהו לא עובד טוב? נסה לתקן אותו, לא ישר להחליף.