הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה|תאונה שקרתה לי בתרגיל דדליפט וגרמה לפציעה.

leavemee

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לחברי הפורום הנכבדים,אוקי לפני שבוע ביום שני עשיתי תתרגיל דדליפט כמובן שאני עובד מאוד כבד התכניקה הייתה יחסית בסדר לדעתי, מה שקרה לי שפשוט באמצע הסט האחרון הרגשתי שאני עולה(שעליתי עם המוט בדדליפט) ממש לחץ מעל האמסטרינג באזור של התחת ברגל ימין.
עכשיו כבר עבר שבוע מאז שזה קרה, כנראה שזאת הייתה מתיחת שריר, כמובן באותו שבוע לא יכולתי לבצע סקוואט ודדליפט לכן לא עשיתי אותם והמשכתי באימונים כרגיל
שאני מנסה לבצע סקוואט ולרדת אני מרגיש לחץ על האזור ברגל ימין בישבן מעל האמסטרינג
ואותו דבר בדדליפט..
השאלה שלי מה אתם מציעים לעשות?
בכל זאת עבר שבוע וזה עדיין לא עבר, אני מפחד שזה משו רציני ולא יעבור לי
ואז אני לא יוכל לבצע סקוואט ודדליפט שזה התרגילים הכי חשובים באימונים שלי..
בכל מקרה לקחתי עכשיו הפסקה שבוע מהאימונים בתקווה שזה יעבור(למרות שעבר כבר שבוע מאז המתיחה או קרע או מה שזה לא יהיה).
אשמח לתגובות הצעות לגבי הבעיה תודה רבה
ועם מישו יכול להשאיר מסנגר לעזרה גם תודה

האמת שגם אני נפצעתי לא מזמן, אבל לא בעת ביצוע תרגיל אלא במשחק כדורסל, קפצתי ונמתח לי כנראה ההאמסטרינג, או נתפס אין לי שמץ.
זה כנראה לא אותו מקרה כי אתה מתאר את זה במקום מעט שונה, אבל אם זה אותו סוג פציעה אני פשוט נמנעתי מלהפעיל את האזור יותר מדי, וגם מרחתי פה ושם בנגיי בלילות.

לי לקח די הרבה זמן שזה יעבור, נראה לי בערך חודש עד שחזרתי לפעילות מלאה, אבל גם קצת זייפתי במנוחה, ולפעמים שחשבתי שזה עבר לגמרי (לא הרגשתי שום כאב במשך היום) ניסיתי לעשות דדליפט וזה חזר לכאוב (כמו טיפש התחלתי ממשקל כבד במקום לחזור בהדרגה), ככה שאני ממליץ שתיתן מנוחה לאזור כמה שיותר

תשמע אני לא יודע מה אתה מרגיש שם אבל גם לי התחת נתפס שאני מקפיד על טכניקה בדד ליפט
כי אני משתדל להכניס אותו ואת ההמסטריג להרמה

זה אמור להשתחרר עם הזמן אלא אם כן יש לך משהו חמור שם
תעבוד קצת דד ליפט/סטיף דדליפט/סקווט עם משקל קל להרגיש את האיזור ותראה מה קורה, אם זה כואב יותר או שזה מתחיל להשתחרר, תתחיל ממש ממוט ריק ותעלה קצת לכיוון ה 60 ק"ג רק כדי להרגיש את הכיווץ והמתיחה באיזור

אם היה לך קרע בשריר לא היית רושם את ההודעה הזו כרגע במיוחד בהמסטרינג שצריך "קצת" יותר מאשר דדליפט ולא משנה כמה כבד הוא.
בכל מקרה אם מדובר במתיחה זה יכול לקחת גם חודש וגם חודשיים תלוי בחומרת המתיחה, לי אישית הייתה מתיחה דיי חזקה במפרק כף היד ולקח חודש וחצי לערך עד שחזרתי לפעילות מלאה עם המפרק, ועדיין היום אני מרגיש מעט הגבלה בתנועה וכאבים לפעמים.
אם אתה ממש סקפטי לגבי ה"מתיחה" או מה שזה יהיה, תלך לרופא שיפנה אותך לאולטרה סאונד (MRI לא תקבל כנראה וגם לא לקפוץ מעל הפופיק).

• פותח/ת השרשור
חברה עבר 3ימים,עדיין כואב לי ואני מרגיש שעדיין זה לא עובר.

בנוגע לשאלה ששאלתם עם זה כואב לי עם משקלים קטנים,לא רק שזה כואב עם משקלים קטנים,בכלל שאני מתכוףף לתנועה של סקוואט או דדליפט אני מרגיש תלחץ! בלי משקל בכלל סתם מתכוףף בלי מוט בלי כלום, אז אתה מבין שזה לא כואב רק שאני שם משקל אלה בכלל לפני..

הכאב שאני מרגיש באזור הישבן ברגל ימין עדיין כואב לי ולא עבר,בכל מקרה מה אתם מציעים לעשות? ביום רביעי אני חוזר להתאמן לא לאמן רגלים? לא לעשות סקוואט ודדליפט?,עם עד אז זה לא יעבור לי..

בכל זאת אני בלחץ מחכה לתגובות ועצות תודה אנשים..

• פותח/ת השרשור
חברה אני לא מבין כל כך מההצעות שלכם מה אתם מציעים לעשות?,בכל זאת ביום רביעי אני חוזר להתאמן וביום חמישי אימון רגלים,אתם מציעים ללכת לרופא או לנוח עוד כדי לראות אם זה עובר,כי בסך הכל עם זה מתיחה זה אמור לעבור מתישו לא?.

באמת שדרך הפורום אי אפשר לספק לך אבחנה,אני חושב שהדבר היחיד שיכול להרגיע אותך זה לדעת מה קרה לך שם באמת שזה אומר ללכת לרופא 😃 תאמין לי שהלחץ שאתה מכניס את עצמך פה עם כל מיני אבחנות שאתה מקבל לא עושה לך טוב,אחרי ביקור אצל הרופא אני בטוח שתהיה רגוע יותר..

דבר ראשון תעבוד לפי פרוטוקול פציעות של סטאר:
נחת כבר כמה ימים מאז הפציעה? יש נפיחות? ירדה הנפיחות? מעולה. תתחיל לקחת איבופרופן ולעשות משקלים אפסיים בחזרות גבוהות כדי להזרים דם למקום. כל יום תעלה את המשקל ותמשיך לקחת איבופרופן. זה אמור להיות טיפול טוב לכל פציעה.

אם זה לא עזר אז כנראה שזה יותר חמור מסתם מתיחה\דלקת\פציעה שכיחה אחרת.

נ.ב
בפעם הבאה כשאתה נפצע תקפיד לשים קרח 15 דקות עם 20 דקות הפסקה לכמה סטים של הקפאה של הנקודה.

דבר ראשון תעבוד לפי פרוטוקול פציעות של סטאר:
נחת כבר כמה ימים מאז הפציעה? יש נפיחות? ירדה הנפיחות? מעולה. תתחיל לקחת איבופרופן ולעשות משקלים אפסיים בחזרות גבוהות כדי להזרים דם למקום. כל יום תעלה את המשקל ותמשיך לקחת איבופרופן. זה אמור להיות טיפול טוב לכל פציעה.

אם זה לא עזר אז כנראה שזה יותר חמור מסתם מתיחה\דלקת\פציעה שכיחה אחרת.

נ.ב
בפעם הבאה כשאתה נפצע תקפיד לשים קרח 15 דקות עם 20 דקות הפסקה לכמה סטים של הקפאה של הנקודה.

אתה מזכיר לי מישהו...

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2133707

• פותח/ת השרשור
חברה תראו בהתחלה שהייתה לי תמתיחה,היא הייתה יותר רצינית ממה שהיא עכשיו,עכישו זה פחות כואב לעומת מה שהיה אז,אבל עדיין זה לא עבר וחוזרים עוד 4ימים להתאמן,THE SUN אני לא כל כך הבנתי את ההצעה שלך מה לעשות ומזה איבופרופן. בכל מקרה יש לכם איזה הצעות טיפות תומח שיעזור לי אולי לגרום למתיחה להפסק וככה שזה יסתדר?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית