הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט למסה שבניתי

• פותח/ת השרשור Henv90
  • פורסם בתאריך

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17
טוב אז ככה פתחתי מקודם אשכול אין עונים..
אז אני פותח אחד חדש ועל הדרך שיפרתי את התפריט

גיל 24
גובה 1.83
משקל 65

מה שיצא לי לפני השיפור:
חלבון:134
פחמימה:349
שומן:65
סה"כ קלוריות:2507
הוספתי גיינר פשוט

אני צריך לאכול:
חלבון:130
פחמימות:353
שומנים:65
סה"כ קלוריות 2514

בוקר:
  • 40 גרם ש"ש
  • 250 מ"ל יוגורט
  • בננה
ביניים:
  • 3 ביצים
  • 2 פרוסות לחם
  • 3 כפות גבינה
  • 3 חצאים אגוזי מלך
צהריים:
  • כוס פחמימה (אורז פתיתים פסטה קוסקוס)
  • 125 גרם חזה עוף
  • 9 זיתים
  • 2 ירקות צבעים שונים
אחרי אימון:
  • גיינר
ערב:
  • קופסאת טונה
  • 250 מ"ל יוגורט
  • 2 פרוסות לחם
לפני שינה:
  • חצי גיינר

מה שיצא לי בתאכלס אחרי בניית התפריט

חלבון:160
פחמימה:475
סה"כ קלוריות:3196

איך?!

המשקל שלך מאוד נמוך ביחס לגיל והגובה שלך התפריט שבנית פה גדול מידי ובעתיד ה+ קלורי שאתה תעבוד איתו לא יהיה כזה א שלפי מה שאתה מציג פה אתה מאוד רזה והגוף שלך מתקשה בקליטת שומן(צרות של עשירים) מה שכן הייתי ממליץ לך במצב כזה לדאוג שתוכנית האימונים שבנית אכן יעילה ומתאימה לך ושאתה מקפיד על כל האלמנטים האחרים שחשובים לגדילה כמו שינה טובה והקפדה על צריכת מים אין שום סיבה שלא תגדל אבל מבחינת הערכים שלו הוא יותר מידי פחמימות הייתי מוריד קצת פחמימות ומעלה קצת שומן כזה ל80 גרם שומן שיהיה קצת איזון מה גם שתדע לעתיד יש הרבה חבר'ה שמתחילים מאוד רזים ואחרי תוכנית כוח טובה למתחילים כמו לדוגמא SS עולים גם המון שומן ביחד בגלל ה+ הקלורי המאוד גדול שהם נתנו בהתחלה אל תתרגל לזה מספר האנשים שיכולים להיות ב+ קלורי כזה לאחר הרבה זמן שהם מתאמנים הוא שואף לאפס אבל בתור התחלה ולמצב הנוכחי שלך זה אמור לעבוד מה שנישאר לך עכשיו לטעמי זה לדאוג לתוכנית טובה לפי הנתונים שלך אתה מתאמן מתחיל ובתור התחלה לעלות מסה SS המומלצת ביותר רק תזכור שברגע שאתה רואה יותר מידי שומן ועליה משמעותית במשקל גוף תוריד את ה+ הקלורי אתה יכול להמשיך במסה אבל ב+קלורי מתאים שהוא 300-500 קלריות ביום או לעשות חיטוב תלוי בך איזה מראה אתה יותר אוהב

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר?להשאר עם התפריט שהיה לי לפני ששיפרתי?(אותו תפריט רק בלי מנה של גיינר) שהערכים שלהם הם

חלבון:134
פחמימה:349
סה"כ קלוריות:2507
ולהוסיף שומן?

אתה יכול להוסיף טיפה שומן כה ולהוריד קצת פחמימה תוריד ל300 גרם פחמימה תעלה קצת שומן ל75 כזה ותתמקד בתוכנית אימונים טובה יעשה את העבודה לדעתי

Back
למעלה תחתית