הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Cell mas -bsn מחפש משהו דומה..בגלל ש

• פותח/ת השרשור Israel
  • פורסם בתאריך

Israel

משתמש מתחיל
126
16
נק' מוניטין:
92
126
16
השאלה מופנת בעיקר למי שהשתמש במוצר אבל גם לאלה שמבינים בתרכובות של המוצרים(או למי שהשתמש במוצרים דומים)

השתמשתי בתוסף cell mass לאחר שהזמנתי אותו בפעם השלישית ,בדיוק לאחר שהזמנתי ראיתי שהמוצר עלול להכיל פירות ים
והבנתי שלא אשתמש בתוסף הזה עוד ,גם בזה שהזמנתי ( בואו לא נכנס לנושא הכשרות וענפיו )
הבעיה שלי היא שאהבתי מאוד מאוד את המוצר ,לדעתי זה התוסף הכי טוב שיצא לי לצרוך
-אפשר להגיד שזה תוסף של אחרי אימון להתאוששות ...לאחר כמים ימים של צריכה יש פאמפ מטורף והשרירים מאוד מוצקים
הסיבה שאני מספר לכם את זה היא שאני מחפש כבר המון זמן משהו דומה ? או לפחות אולי מישהו יודע איזה חומר במוצר גורם להשפעה כזו ..
?

נערך לאחרונה:
אני ממש לא מאמין במוצרים האלה, לפי דעתי זה יותר פסיכולגי, אבל nitrix 2 נותן אחלה פאמפ, השפיע עליי טוב, שים לב שאתה לוקח את 2 הגירסא החדשה היא טובה בהרבה.

• פותח/ת השרשור
אפשר להסכים חלקית עם מה שאמרת ,רק שבמקרה הזה של סאל מאס ,זה באמת באמת עובד ,הוא נתן לי פאמפ
אפשר לומר שהפאמפ שיש בדרך כלל בדיוק בסיום הסט ,תוסיף לזה עוד ותחשוב שזה נשאר לך כל זמן שאתה צורך את התוסף ולא יורד אחרי כמה שעות
במקרה הזה ממש רואים הבדל אי אפשר לומר שזה פסיכולוגי

לגבי התוסף שאמרת
גם הוא עלול להכיל פירות ים (תסתכל באתר שמוכרים את זה ,בצד שמאל בסוף רשימת המרכיבים >אזהרת אלרגנים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית