הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגילזציה בעד או נגד

https://www.facebook.com/makeitlegal?fref=ts
זאת הקבוצה הראשית שתומכת בליגליזציה
כמו כן,מפורסמים שם מחקרים בנושא ועוד שאר "ירקות"..
יש את האתר ״קנאביס״. גם אתר פגז עם מלא מאמרים ומחקרים וחדשות.

ממליץ בחום לכל מי שבעד או שיש לו ספקות לגבי הסודות הבריאותיים שהצמח מחביא

יש את האתר ״קנאביס״. גם אתר פגז עם מלא מאמרים ומחקרים וחדשות.

ממליץ בחום לכל מי שבעד או שיש לו ספקות לגבי הסודות הבריאותיים שהצמח מחביא
הקבוצה בפייסבוק מפרסמים את רוב הכתבות מ"קנאביס"
כי זה "מגזין עם כיוון" 🤣🚬🤪🚬

שנית, האפקט שלו על האימונים זה משתנה. יש אנשים שמדווחים שזה הpre-workout ממש פצצה ויש כאלו שלא.
לא זה לא .. חחחחחחח אלוהים אדירים אין לך מושג כמה זה לא!

בעד, כ"כ הרבה סיבות לא יודע מאיפה להתחיל..

לא נוגע בחרה הזה, אבל עדיף שהמשטרה תתעסק במעצרים של פושעים שגונבים ורוצחים, מאשר כמה חבר'ה שבסך הכל רוצים לתפוס ראש מכמה פאפים.

בעד... יותר מזה. אני גם אתחיל ללכת להפגנות ואצביע למפלגות שתומכות בלגליזציה.

שנית, האפקט שלו על האימונים זה משתנה. יש אנשים שמדווחים שזה הpre-workout ממש פצצה ויש כאלו שלא.
זה דווקא בחיים לא שמעתי ולא נשמע הגיוני כל כך, לי ולכל מי שאני מכיר זה עושה חשק להירגע, לא להרים דברים, אבל כל אחד ומה שעובד בשבילו
תלוי בזן. יש 'אפרים' ויש 'דאונרים'. מבחינת הרגשה רוב הזנים הם דאונרים. יש כאלו שמאופיינים בהאצת דופק יותר מאחרים, ולכן מבחינה תאורטית, עלולים להיות אחלה Pre-workout.

תלוי בזן. יש 'אפרים' ויש 'דאונרים'. מבחינת הרגשה רוב הזנים הם דאונרים. יש כאלו שמאופיינים בהאצת דופק יותר מאחרים, ולכן מבחינה תאורטית, עלולים להיות אחלה Pre-workout.
מסכים,זה משתנה מזן לזן (יותר ברפואי,כי רוב הסוחרים לא באמת יודעים מה הם מוכרים בדיוק)
ואם כבר,זה אחלה post-workout 😃

יש פה חבר'ה שאשכרה הצליחו ללכת לאימון (לא אירובי) אחרי באנגים ? 😛

זה היה נדרש(קרדיט לבנק הזרע):
10479708_304401919723749_2311663421383428325_n.jpg

לא ממש עברתי על הדיון, אבל מאורכו אני מבין שלא קיימת פה תמימות דעים..
יש פה באמת מישהו שמתנגד ללגליזציה?!

לא זה לא .. חחחחחחח אלוהים אדירים אין לך מושג כמה זה לא!

בעד, כ"כ הרבה סיבות לא יודע מאיפה להתחיל..
אל תתנשא ותגיד דברים שאתה לא יודע. אתה יכול לכתוב את כל הדברים שיש בו, זה ממש לא יעזור.

אנשים ניסו וראו שזה עזר להם ויש כאלו שלא. גם אין שום מחקר מדעי שיתמוך במה שאתה אומר.

תגלול למטה, תראה את הסרטון של אליוט בו הוא מדבר על הניסיון האישי שלו עם מריחואנה ואימונים בעמוד הראשון.

אז תקח קוקאין וזהו.
יש כאלה שעושים את זה אגב.

אל תתנשא ותגיד דברים שאתה לא יודע. אתה יכול לכתוב את כל הדברים שיש בו, זה ממש לא יעזור.

אנשים ניסו וראו שזה עזר להם ויש כאלו שלא. גם אין שום מחקר מדעי שיתמוך במה שאתה אומר.

תגלול למטה, תראה את הסרטון של אליוט בו הוא מדבר על הניסיון האישי שלו עם מריחואנה ואימונים בעמוד הראשון.
אני לא מתנשא, זה היה מצחיק כי נזכרתי בתקופה שהייתי מגיע מסטול לאימונים והיה לי קצת פאדיחות.. למהר להגיד ״דברים שאתה לא יודע״ זה כן קצת מתנשא..

אני גם לא קובע עובדות כי על כל אחד זה משפיע אחרת ויש גם זנים עם השפעה שונה. אבל אני בטוח שלרוב האנשים זה עושה יותר חשק להמעך על הספה מאשר להתאמן..

באימוני אירובי למשל זה דווקא סבבה, גורם לי לשקוע במוזיקה והטלויזיה והשעה עפה..

אני לא מתנשא, זה היה מצחיק כי נזכרתי בתקופה שהייתי מגיע מסטול לאימונים והיה לי קצת פאדיחות.. למהר להגיד ״דברים שאתה לא יודע״ זה כן קצת מתנשא..

אני גם לא קובע עובדות כי על כל אחד זה משפיע אחרת ויש גם זנים עם השפעה שונה. אבל אני בטוח שלרוב האנשים זה עושה יותר חשק להמעך על הספה מאשר להתאמן..

באימוני אירובי למשל זה דווקא סבבה, גורם לי לשקוע במוזיקה והטלויזיה והשעה עפה..

שרשמתי את הטיעון שלי לגבי מה אני חושב על מריחואנה וההשפעה שלו על אימונים - לא קבעתי עובדה כי שוב רשמתי שזה משתנה בין אנשים.
ואז אתה בא ורושם "אין לך מושג" כאילו אני איזה ילד עילג שאין לו מושג מהחיים שלו.

אני לא יודע אם התנשאת ב"חומי" שזה חרא דרך אגב או במריחואנה רפואית שזו רמה אחרת לגמרי!

אני נגד לתת מריחאונה לכל מי שרוצה כאילו זה חבילת סיגריות אבל בעד לתת הרבה אישורים ובפיקוח מגביל , ככה שאפשר להגיד שאני בעד .

אני נגד לתת מריחאונה לכל מי שרוצה כאילו זה חבילת סיגריות אבל בעד לתת הרבה אישורים ובפיקוח מגביל , ככה שאפשר להגיד שאני בעד .
אבל חבילת סיגריות לחלק ולמכור חופשי זה בסדר למרות שזה פי כמה וכמה מזיק ממריחואנה רפואית

מישהו אמר שאני בעד סיגריות ? אם אני הייתי שר הבריאות או משהו והיה לי את הסמכות לאסור על סיגריות הייתי עושה את זה או מחוקק חוקים שיקשו על השגת סיגריות\אלכוהול ואוסר על עישון בציבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית