חלילה,לא משכנע אף אחדעזוב, אין מה לנסות לשכנע מישהו שלא קשור לתחום בשום צורה, במיוחד בהתאם לגיל הצעיר.
רק "מניח" את זה כאן למי שבאמת מעוניין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלילה,לא משכנע אף אחדעזוב, אין מה לנסות לשכנע מישהו שלא קשור לתחום בשום צורה, במיוחד בהתאם לגיל הצעיר.
יש את האתר ״קנאביס״. גם אתר פגז עם מלא מאמרים ומחקרים וחדשות.https://www.facebook.com/makeitlegal?fref=ts
זאת הקבוצה הראשית שתומכת בליגליזציה
כמו כן,מפורסמים שם מחקרים בנושא ועוד שאר "ירקות"..
הקבוצה בפייסבוק מפרסמים את רוב הכתבות מ"קנאביס"יש את האתר ״קנאביס״. גם אתר פגז עם מלא מאמרים ומחקרים וחדשות.
ממליץ בחום לכל מי שבעד או שיש לו ספקות לגבי הסודות הבריאותיים שהצמח מחביא
לא זה לא .. חחחחחחח אלוהים אדירים אין לך מושג כמה זה לא!שנית, האפקט שלו על האימונים זה משתנה. יש אנשים שמדווחים שזה הpre-workout ממש פצצה ויש כאלו שלא.
בעד... יותר מזה. אני גם אתחיל ללכת להפגנות ואצביע למפלגות שתומכות בלגליזציה.
שנית, האפקט שלו על האימונים זה משתנה. יש אנשים שמדווחים שזה הpre-workout ממש פצצה ויש כאלו שלא.
תלוי בזן. יש 'אפרים' ויש 'דאונרים'. מבחינת הרגשה רוב הזנים הם דאונרים. יש כאלו שמאופיינים בהאצת דופק יותר מאחרים, ולכן מבחינה תאורטית, עלולים להיות אחלה Pre-workout.זה דווקא בחיים לא שמעתי ולא נשמע הגיוני כל כך, לי ולכל מי שאני מכיר זה עושה חשק להירגע, לא להרים דברים, אבל כל אחד ומה שעובד בשבילו
מסכים,זה משתנה מזן לזן (יותר ברפואי,כי רוב הסוחרים לא באמת יודעים מה הם מוכרים בדיוק)תלוי בזן. יש 'אפרים' ויש 'דאונרים'. מבחינת הרגשה רוב הזנים הם דאונרים. יש כאלו שמאופיינים בהאצת דופק יותר מאחרים, ולכן מבחינה תאורטית, עלולים להיות אחלה Pre-workout.
אל תתנשא ותגיד דברים שאתה לא יודע. אתה יכול לכתוב את כל הדברים שיש בו, זה ממש לא יעזור.לא זה לא .. חחחחחחח אלוהים אדירים אין לך מושג כמה זה לא!
בעד, כ"כ הרבה סיבות לא יודע מאיפה להתחיל..
אז תקח קוקאין וזהו.תלוי בזן. יש 'אפרים' ויש 'דאונרים'. מבחינת הרגשה רוב הזנים הם דאונרים. יש כאלו שמאופיינים בהאצת דופק יותר מאחרים, ולכן מבחינה תאורטית, עלולים להיות אחלה Pre-workout.
אני לא מתנשא, זה היה מצחיק כי נזכרתי בתקופה שהייתי מגיע מסטול לאימונים והיה לי קצת פאדיחות.. למהר להגיד ״דברים שאתה לא יודע״ זה כן קצת מתנשא..אל תתנשא ותגיד דברים שאתה לא יודע. אתה יכול לכתוב את כל הדברים שיש בו, זה ממש לא יעזור.
אנשים ניסו וראו שזה עזר להם ויש כאלו שלא. גם אין שום מחקר מדעי שיתמוך במה שאתה אומר.
תגלול למטה, תראה את הסרטון של אליוט בו הוא מדבר על הניסיון האישי שלו עם מריחואנה ואימונים בעמוד הראשון.
אני לא מתנשא, זה היה מצחיק כי נזכרתי בתקופה שהייתי מגיע מסטול לאימונים והיה לי קצת פאדיחות.. למהר להגיד ״דברים שאתה לא יודע״ זה כן קצת מתנשא..
אני גם לא קובע עובדות כי על כל אחד זה משפיע אחרת ויש גם זנים עם השפעה שונה. אבל אני בטוח שלרוב האנשים זה עושה יותר חשק להמעך על הספה מאשר להתאמן..
באימוני אירובי למשל זה דווקא סבבה, גורם לי לשקוע במוזיקה והטלויזיה והשעה עפה..
אבל חבילת סיגריות לחלק ולמכור חופשי זה בסדר למרות שזה פי כמה וכמה מזיק ממריחואנה רפואיתאני נגד לתת מריחאונה לכל מי שרוצה כאילו זה חבילת סיגריות אבל בעד לתת הרבה אישורים ובפיקוח מגביל , ככה שאפשר להגיד שאני בעד .
למה אתה חושב ככה? למה סיגריות אלכוהול וקפאין כן?אני נגד לתת מריחאונה לכל מי שרוצה כאילו זה חבילת סיגריות אבל בעד לתת הרבה אישורים ובפיקוח מגביל , ככה שאפשר להגיד שאני בעד .