הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע חיטוב וצ'יט מיל

• פותח/ת השרשור deanv
  • פורסם בתאריך

deanv

משתמש מתחיל
77
1
נק' מוניטין:
1
77
1
שלום, בזמן האחרון החלטתי שאני מנסה לעשות חיטוב למרות שאני במסגרת צבאית והחישוב הסהכ הקלורי נורא קשה, אבל בכל זאת אני מנסה.
אני נורא מקפיד לאכול בכמויות נכונות משתדל לא לגעת בשניצלים ודגים מטוגנים בצבא כמה שאפשר ואוכל את הכמות החלבון שאני צריך לפי המשקל גוף.
אני מנסה לקרוא כמה שיותר כדי להבין את נושא הצ'יט מיל ולא כל כך מצליח להבין אותו.
למשל אני כבר כ 11 יום אוכל מסודר ובאמת מוריד מהכמויות, ממשיך באימוני המשקולות והאירובי שלי, אך אתמול ביום שישי בארוחות שישי בבסיס הרגשתי שבאמת הגזמתי. אכלתי כצלחת של מוקפץ,2 קנלוני בערך חצי צלחת אורז וחתיכת בקר. האם זה נחשב כצ'יט מיל שאני צריך לבצע? למה זה טוב?
מישו יכול להסביר לי את הדרך כדי שאבין אם אני עושה את זה בסדר או מה שאכלתי אתמול לא נחשב לצ'יט מיל אלה פשוט לאכילה מוגזמת שהורסת לי את תהליך החיטוב...

• פותח/ת השרשור
אני קראתי את ולא ככ הצלחתי להבין תוכל להסביר לי בפשטות ולמקד ולכוון אותי? אני דיי חדש בזה

מה שעשית זה ארוחת צ'יט, וזה בסדר ואפילו נדרש, כדי שהגוף לא ייכנס לסטרס, יאט את חילוף החומרים וימנע שריפת שומנים.

העניין שנוי במחלוקת ונמצא תחת זרקורי ה"bro-science" יותר מאשר מדע מדויק או מוכח, למרות ההסברים הפיזיולוגיים שמקורות שונים מספקים.
בפן הפסיכולוגי, אין ספק בכלל שיש לזה יתרון, בייחוד אם יש לך זיקה מיוחדת לפחמימות (כאילו למי אין).

מה שבטוח, הייתי ממליץ לך לראות שהחיטוב שלך רציני ובאמת מניב תוצאות לפני שאתה מכניס כל מיני טריקים לתמרון המטבוליזם.

סחתיין על הנכונות לעשות חיטוב בצבא, ממש לא מובן מאליו וידוע כמה זה קשה.
אבל אולי כדאי שתבנה את התכנית קצת יותר. אחרת, סתם תישבר מנטלית ולא בטוח שתראה תוצאות.

נערך לאחרונה:
העניין שנוי במחלוקת ונמצא תחת זרקורי ה"bro-science" יותר מאשר מדע מדויק או מוכח, למרות ההסברים הפיזיולוגיים שמקורות שונים מספקים.
בפן הפסיכולוגי, אין ספק בכלל שיש לזה פתרון, בייחוד אם יש לך זיקה מיוחדת לפחמימות (כאילו למי אין).

מה שבטוח, הייתי ממליץ לך לראות שהחיטוב שלך רציני ובאמת מניב תוצאות לפני שאתה מכניס כל מיני טריקים לתמרון המטבוליזם.

סחתיין על הנכונות לעשות חיטוב בצבא, ממש לא מובן מאליו וידוע כמה זה קשה.
אבל אולי כדאי שתבנה את התכנית קצת יותר. אחרת, סתם תישבר מנטלית ולא בטוח שתראה תוצאות.
לא ברו-סיינס בכלל .. שמעת על ההורמון לפטין?

כן. כתבתי שהספקולציות הפיזיולוגיות קיימות, אבל לא נעשה מחקר מדויק שלדוגמא טוען שביום ה14 לדיאטה לכל מתאמן יש חלון זמן ספציפי לציט מיל שיאזן את רמות הטיירוקסין והלפטין בגוף. אם תחפש מחקרים נוספים, תוכל להכיר בעובדה שיש גם לא מעט אנשים שהארוחות האלה עצרו להם את ההתקדמות והחזירו אותם אחורה, גם אם הם הוציאו אותו לפועל כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת תכתוב תוכנית? זהצבא אחי קורא ימים שאני אוכל 2 ארוחות ימים של לילןת לבנים זה 80 אחוז מהיום לא תלוי בי אפילו..

אז מה אתה רוצה? שהרמטכל יכתוב לך תכנית?
אולי פטור חיטוב? או פק"ל אינטרוולים?

Back
למעלה תחתית