הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם זה משנה מאיפה מגיע החלבון ??

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

רציתי לדעת האם זה משנה מאיפה מגיע החלבון

ואני לא מדבר על בשר אל תגידו בשר זה משנה כי יש בזה את רוב חומצות האמינו כי אני יודע את זה אני מדבר על שאר המאכלים שיש בהם חלבון חזה עוף//קוטג/ביצים/טונה/דגים/גבינות/ ועוד ועוד.. האם זה משנה מאיזה סוג מאכל אתה מכניס את החלבון ?? או זה לא משנה העיקר שאתה מכניס..

תודה ודיון מהנה 😃

ואני לא מדבר על בשר אל תגידו בשר זה משנה כי יש בזה את רוב חומצות האמינו כי אני יודע את זה אני מדבר על שאר המאכלים שיש בהם חלבון חזה עוף//קוטג/ביצים/טונה/דגים/גבינות/ ועוד ועוד.. האם זה משנה מאיזה סוג מאכל אתה מכניס את החלבון ?? או זה לא משנה העיקר שאתה מכניס..
לא משנה, חלבון זה חלבון

כל עוד המקור הוא מהחי אין בעיה , עדיף לגוון ולבלבל עם המוצרי חלבון שלך כדי שתקבל את כל חומצות האמינו

שלום.

רציתי לדעת האם זה משנה מאיפה מגיע החלבון

תודה ודיון מהנה 😃
לא משנה, תתייחס לכל חלבון מהחי כחלבון מלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית