הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

ברגע שימסרו את שטחי יו''ש יבריחו כ''כ הרבה אמל''ח לתוך יו''ש ואז יטבחו בנו מכל הצדדים,עזה,יוש,לבנון,בנתיים מצריים וסוריה מוחלשות,אבל להזכיר לכם שגבולות 67 כוללים בתוכם גם את רמת הגולן? מי מוכן שאל קאידה ישכשכו רגליהם במי הכנרת?
מספיק טמבל אחד על גבעה עם טיל כתף והוא מוריד מטוס מנתב''ג,רקטות קאסם,שהן תוצרת ביתית ינחתו במרכז המדינה.
איזו מדינה תהיה מוכנה לסיכון תמידי של שדה התעופה הראשי שלה?

ברגע שימסרו את שטחי יו''ש יבריחו כ''כ הרבה אמל''ח לתוך יו''ש ואז יטבחו בנו מכל הצדדים,עזה,יוש,לבנון,בנתיים מצריים וסוריה מוחלשות,אבל להזכיר לכם שגבולות 67 כוללים בתוכם גם את רמת הגולן? מי מוכן שאל קאידה ישכשכו רגליהם במי הכנרת?
מספיק טמבל אחד על גבעה עם טיל כתף והוא מוריד מטוס מנתב''ג,רקטות קאסם,שהן תוצרת ביתית ינחתו במרכז המדינה.
איזו מדינה תהיה מוכנה לסיכון תמידי של שדה התעופה הראשי שלה?
מדינה שהחזירה את גוש קטיף.
מדינה שממנת האויב שלה.
מדינה שנותנת חשמל לאויב שלה - ומקבל השתנה בקשת, הקוב של הפלסטינים עומד על מעל ל 1.5 מיליארד שקל!

אני יכול לכתוב כאן מגילה.

שכחת מי הקים את המדינה הזו.

מעניין אם יהיה טררם כמו שהיה עם גלעד שליט ואם שוב יעשו עסקה.

לגבי הטענה על הטרמפים ,גלעד שליט נרדם בטנק שלו לא? לפחות ההתנהגות שלהם לא היתה קשורה למות אחרים כמו במקרה שלו.

לגבי הסכם שלום ,עם כל הפלגים של הערבים שם בעזה ,גם אם יחתם עם החמאס ,ההסכם הזה לא יהיה שווה את הנייר שעליו הוא נחתם.עד היום שקט היה פה רק אחרי שישראל הפגינה כוח ,משא ומתן רק הביא לפיגועים.

הידיעה הטיפשית להיום:
חברת הכנסת ממפלגת בל"ד שוב עוררה סערה כשאמרה שחוטפי גיל-עד שער, נפתלי פרנקל ואיל יפרח הם לא טרוריסטים. "האם אנשים שלא רואים שום פתח לשנות את המציאות שלהם והם נאלצים להשתמש באמצעים האלה, עד שישראל תתפכח קצת", היא אמרה בראיון לרדיו תל אביב
ובאמת שאני לא מבין..איך?איך היא עדיין בכנסת בכלל?

הכתבה המלאה:http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1063101

הידיעה הטיפשית להיום:
חברת הכנסת ממפלגת בל"ד שוב עוררה סערה כשאמרה שחוטפי גיל-עד שער, נפתלי פרנקל ואיל יפרח הם לא טרוריסטים. "האם אנשים שלא רואים שום פתח לשנות את המציאות שלהם והם נאלצים להשתמש באמצעים האלה, עד שישראל תתפכח קצת", היא אמרה בראיון לרדיו תל אביב
ובאמת שאני לא מבין..איך?איך היא עדיין בכנסת בכלל?

הכתבה המלאה:http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1063101

סתם פוסטמה שרוצה להגיע לכותרות, לא להתייחס אליה בכלל.
עזוב אותך, תראה מה קרוב משפחה שלה חושב על העניין (מעריץ את הבן אדם, יש לו ביצים מפאקינג בטון):
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4530848,00.html

עדכון: 3 קרובי משפחה שלו נעצרו בחשש שאיימו על חייו, זה רק היה עניין של זמן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4531273,00.html

חנין זועבי היא גזענית כלפי יהודים ולא יודעת לקבל את הדעה של האחר.

תראו איך היא קראה לבן דוד שלה: ״ילדון קטן וטיפש״ בצורה מתנשא.. והם עוד באותה משפחה!
זו הסתה מכוונת נגדו, והיא לא מכבדת את דעתו.

מדינה שהחזירה את גוש קטיף.
מדינה שממנת האויב שלה.
מדינה שנותנת חשמל לאויב שלה - ומקבל השתנה בקשת, הקוב של הפלסטינים עומד על מעל ל 1.5 מיליארד שקל!

אני יכול לכתוב כאן מגילה.
אתה צודק,ארה''ב או כל מדינה אחרת בעולם לא הייתה מרשה דבר כזה,רק אצלנו.

ואיך זה התחיל?
הם עדיין נאיבים,לאחרונה מפלגות הימין שקוראות לסילוק המהגרים המוסלמים עולות בסקרים.
אחוזי האונס של אירופאיות ע''י מוסלמים די גבוהים,כדאי לך לחפש על זה.
אני מכיר מישהו מגרמניה,הוא אומר שיש רובעים שהטורקים חיים שם,אי אפשר להכנס,הם משליטים שם טרור.
עניין של זמן עד שיתחיל בלגן יותר גדול,בנתיים התקשורת שלהם מכסה ומכסה.

אני ימני בדעותיי. אני חייב לציין איזו נקודה.

או שמוציאים את המתנחלים לגמרי מיהודה ושומרון ומשאירים את צה"ל שם או שמספחים אלינו שטחים וסוגרים אותם טוטאלית ממגע עם פלסטינים כי המצב שבו פלוגות שלמות צריכות לשמור על ישוב אחד באיזה חור בין שני כפרים ערבים זה מצב בלתי אפשרי. זה עולה הון למדינה.
אני אגיד לך למה זה בעייתי. כי הטרוריסטים ששיגרו משם טילים, מתים שתתקוף את הבית חולים, תחריב אותו עד האפר. אולי תהרוג 2-3 מהחמאס, אבל תביא להם כלי נשק תקשורתי ששווה יותר מכל F-15

אני מודה שזה מצב בעייתי מאוד במיוחד שהיו דיווחים שהבכירים שלהם מסתתרים מתחת לבית חולים, אבל למצב כזה רגיש דרוש פתרונות יותר מסתם לשלוח לשם מטוס קרב או ירי ארטילרי.
מבחינתי אם צריך להחריב בית חולים שלם (וכן עם ילדים כי רובם גודלים לטרוריסטים) כדי להרוג בחירי חמאס אז סבבה
אם זו הדרך היחידה שייכנסו בהם ככה עד הסוף

דיברתי עם חבר שעבר מפריז לארה"ב,הוא אמר שבצרפת זה כבר מקרה אבוד

לא רק פריז, בעיר ניס בדרום צרפת בקושי ראיתי בן אדם לבן הולך שם ברחובות.
גם בביקור שלי במרסל כשדיברתי בעברית ליד כמה מוסלמים חטפתי מבטים מפחידים רצח (ראיתי להם מוות בעיניים, אני ממש לא צוחק), פסיכי מה שהולך שם.
מאז מה שקרה לי במרסל אני מדבר רק גרוזינית/אנגלית בחו"ל חחחח, זה היה ממש טראומתי.

מבחינתי אם צריך להחריב בית חולים שלם (וכן עם ילדים כי רובם גודלים לטרוריסטים) כדי להרוג בחירי חמאס אז סבבה
אם זו הדרך היחידה שייכנסו בהם ככה עד הסוף

כן תדרדר לרמה שלהם, תן להם נשק תקשורתי..
בשבילם זה הגשמת חלום רטוב אם תפציץ אזור ציבורי מלא באזרחים, אתה אוטומטית תורם להורדת היחס הבינלאומי שלך (שישראל די תלויה בזה) מה שיובל ליותר צרות.
צה"ל יכול להגיב בצורה הרבה יותר כואבת למחבלים מאשר להפציץ מקום ציבורי מלא באנשים, הרבה יותר אפקטיבית שזה אומר להפציץ את האמא של המחסני נשק שלהם ולהוריד שיירות על גבי שיירות מחבלים, אם לא היינו עוצרים בעמוד ענן היינו קרוב לוודאי מוחקים כמעט את כל העצמה הצבאית של חמאס, שאני בספק אם הם היו מתאוששים ממנה בהמשך המבצע.
כשביבי עצר בעמוד ענן זה הוכיח כמה שהבן אדם פשוט מנהיג כושל.

לא צריך להפציץ בתי חולים, אפשר להתחיל עם עונש מוות למחבלים שרצחו יהודים.

במקום שהם יקבלו עונש מוות, הם מקבלים בית מלון + בגרויות + תואר + משכורות + משתחררים כגיבורים.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

יש לי חבר שנכנס לתפקיד כסוהר בכלא בוא שוהים אסירים בטחוניים והייתי בהלם מהתנאים שהוא תיאר לי. טלוויזיות LCD בתאים, בקבוקי קולה בארוחות ופה כבר לא יכלתי להמשיך להקשיב כי זה עיצבן אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית