נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

נשק הורג אנשים לא רעיון.

כשאתה פוגע באמצעים שלהם ובצבא שלהם, הם מתחילים להבין שיש השלכות למה שהם עושים.
בינתיים הם מרשים לעצמם יותר מדי, הם מציבים תנאים מקדימים שאפילו אני בתור שמאלני (שסך הכל רוצה שקט בחיים) חושב שהם בלתי אפשריים להמשיך איתם משא ומתן. אין מה לעשות, זו המציאות המרה.
משא ומתן לא נעשה עם תנאים מקדימים, ועצם העובדה שהם בכלל מסרבים להכיר בישראל בתור מדינה ריבונית זה בכלל מראה עד כמה הרשות רוצה משא ומתן.

כשאתה פוגע באמצעים שלהם ובצבא שלהם, הם מתחילים להבין שיש השלכות למה שהם עושים.
בינתיים הם מרשים לעצמם יותר מדי, הם מציבים תנאים מקדימים שאפילו אני בתור שמאלני (שסך הכל רוצה שקט בחיים) חושב שהם בלתי אפשריים להמשיך איתם משא ומתן. אין מה לעשות, זו המציאות המרה.
משא ומתן לא נעשה עם תנאים מקדימים, ועצם העובדה שהם בכלל מסרבים להכיר בישראל בתור מדינה ריבונית זה בכלל מראה עד כמה הרשות רוצה משא ומתן.
סתם שאלה: שירתת בצבא?

מבחינתי אם צריך להחריב בית חולים שלם (וכן עם ילדים כי רובם גודלים לטרוריסטים) כדי להרוג בחירי חמאס אז סבבה
אם זו הדרך היחידה שייכנסו בהם ככה עד הסוף
אתה לא מבין שאתה כרגע, עקרונית, נמצא באותו ראש של החמאס? אתה לא קולט שהם רוצים שתפציץ? למה הם מסתירים אמל"ח בבתים של תושבים? חשבת על זה?

אתה לא מבין שאתה כרגע, עקרונית, נמצא באותו ראש של החמאס? אתה לא קולט שהם רוצים שתפציץ? למה הם מסתירים אמל"ח בבתים של תושבים? חשבת על זה?
אז בוא ניתן להם מה שהם רוצים
לפעמים לומדים רק בדרך הקשה

לא מנסה לתקוף אותך אישית אבל אתה מגיב כמו ילד שאין לו מושג על ההשלכות הכלכליות,ביטחוניות וחברתיות.
מה זה לתקוף?אתה מבין שאנשים מתים?תכנס לפרופורציה זה לא משחק וריב עם ילד שאתה נותן לו כאפה.כל תקיפה זה סיכון חיילים,ובשביל מה?
ברגע שחס וחלילה קרוב משפחה שלך/חבר ייהרג במבצע מטומטם נראה אותך מגיב כמו גבר וישר אומר לתקוף במיוחד שזה לא מניב תוצאות חוץ ממוות מיותר.אני לא אכנס לדיון זו רק ההערה.

לתת להם מה שהם רוצים זה לתת להם לנצח.

ואתה תצא מפסיד.. תהרוג 10 חלאות, יקומו עוד 10 אחרים והרסת בית חולים.

לא מנסה לתקוף אותך אישית אבל אתה מגיב כמו ילד שאין לו מושג על ההשלכות הכלכליות,ביטחוניות וחברתיות.
מה זה לתקוף?אתה מבין שאנשים מתים?תכנס לפרופורציה זה לא משחק וריב עם ילד שאתה נותן לו כאפה.כל תקיפה זה סיכון חיילים,ובשביל מה?
ברגע שחס וחלילה קרוב משפחה שלך/חבר ייהרג במבצע מטומטם נראה אותך מגיב כמו גבר וישר אומר לתקוף במיוחד שזה לא מניב תוצאות חוץ ממוות מיותר.אני לא אכנס לדיון זו רק ההערה.
ממש לא מדבר כמו ילד
יש לי סיבה לדברים שאני אומר
השלכות כלכליות? וכרגע אנחנו לא שופכים בגלל מלא כסף?
השלכה ביטחונית? חטפו ילדים בתוך שטח מדינת ישראל, מה יכול להיות יותר גרוע מזה?, אמא שלי צריכה לפחד כל פעם שאני עובר ליד אבו גוש שאולי אחטף? (כי כן, לפני חודש ניחטפה לשם ילדה וכימעט נאנסה, במזל עברה שם ניידת סיור)
חברתיות? מה קרה שמאלנים תמימים? תצאו להפגנות? לא נורא
לתקוף זה לתקוף, כן כן, להחריב את כל הבית חולים עם כל החלאות שנמצאים שם, אז ימותו אנשים, הם רוצחים ועושים פיגועים
הסיכון חיילים לא כזה משמעותי וכמו שאמרתי יש כרגע סיכון של העורף שאין דבר נורא מזה
המוות שלהם לא יהיה מיותר, זה יראה להם טוב מאוד עם מי יש להם עסק ואולי ייגרום להם לחשוב פעמיים לפני שהם עושים עוד איזה פיגוע או חוטפים עוד מישהו

סאגת זובי נמשכת..

זועבי: "גם אם הנערים יירצחו זה לא טרור"
בראיון ששודר בגל"צ, סירבה ח"כ חנין זועבי לחזור בה מדבריה אתמול על חוטפי הנערים. ח"כ יצחק הרצוג במכתב לזועבי: "בחרת לומר אמירות מגונות המעניקות רוח גבית לחטיפה"

אם זה לא יעיף אותה מהכנסת אז אני לא יודע מה כן

הכתבה המלאה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/586/389.html?hp=1&cat=404&loc=4

סאגת זובי נמשכת..

בראיון ששודר בגל"צ, סירבה ח"כ חנין זועבי לחזור בה מדבריה אתמול על חוטפי הנערים. ח"כ יצחק הרצוג במכתב לזועבי: "בחרת לומר אמירות מגונות המעניקות רוח גבית לחטיפה"

תקשורת מטומטמת, וכנסת מטומטמת.
למה לעזעזל נותנים לה במה, ויותר מעניין אותי למה לעזעזל משלם המיסים מממן את המושב שלה בכנסת.
מדינה מפגרת.

סאגת זובי נמשכת..

זה לא, ועוד שבוע כולם ישכחו מה קרה בכלל. כל ח"כ יחזור להתעסק עם המעטפות כספים שהוא מקבל

זה לא, ועוד שבוע כולם ישכחו מה קרה בכלל. כל ח"כ יחזור להתעסק עם המעטפות כספים שהוא מקבל
אם כמה שאתה צודק בעניין המעטפות,אני חושב שהיא "הרעידה" מספיק את הקרקע בשביל שלפחות ידונו בעניין של להעיף אותה או לא

http://www.israelhayom.co.il/article/191787

החמרה בתנאים של האסירים!

יופי, עושים לנו טובה. לא מחמרים להם, אלא פשוט מורידים להם פינוקים.

"בנוסף, יצומצם סכום הכסף אותו יוכל כל אסיר להפקיד כדי שיוכל לרכוש מוצרים בקנטינה, כיום עומד הסכום על כאלף שקל בחודש."

אבל מה הכי מעצבן!!! אסיר מקבל 1000 שקל לבזבוזים בעוד חייל מקבל 350, כלומר פי 3 פחות! חייל קרבי שהולך ומסכן יום יום את עצמו למעננו מקבל 300 שקל פחות 🤦‍♂️
אם כמה שאתה צודק בעניין המעטפות,אני חושב שהיא "הרעידה" מספיק את הקרקע בשביל שלפחות ידונו בעניין של להעיף אותה או לא
אוקיי ואז בג"צ יבוא ויביא סטירה לחי חזקה לכולם ואז כולם יחזרו ל"מוטב".

אני אאמין כשאראה אותה בכלא נמקה יחד עם חבירה הטרוריסטים.

תיקון* לא רוצה שתחייה על חשבוני, שיגרשו אותה מהמדינה!

נערך לאחרונה:
איך אני נהיה אסיר בטחוני?
זה הסיכוי הכי טוב שלי לקבל מלגה לרפואה...

סאגת זובי נמשכת..

מגיע לה כדור בראש. טרוריסטית לכל דבר.

היה קטע שהאסירים שבתו רעב כי הם לא קיבלו עופות שלמים,אלא מפורקים.
זה מכיוון שהבריחו להם פלאפונים בתוך העופות.
נראה למישהו הגיוני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית