הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה ההבדל בין קזאין לחלבון מי גבינה

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
היי רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם, אני יודע שכל אחד מהם זה מקור שונה אבל אם אני קונה אבקת חלבון איך אני יודע מה מהם עדיף? או שעדיף לשלב ביניהם או שכל אחד מהם מתאים למטרה אחרת, בקיצור מה עדיף?

מצאתי לך פוסט מפורט ברמה גבוהה - כך תדע להבדיל מה זה מה , ומי נגד מי .
בהצלחה !
במידה וזה מפנה לאתר שאסור לפרסם - אנא תמחקו את התגובה שלי , תודה רבה .
http://www.israelbody.org/סוגי-חלבון---כל-מה-שרציתם-לדעת-ולא-העזתם-לאכול---
הלינק לא טוב
אבל אני מכיר את הכתבה
יש שם הרבה שטויות, כמו שקזאין טוב לפני השינה כי לוקח זמן עד שכל חומצות האמינו משוחררות לדם.
קזאין זה גימיק שיווקי ענק.
קנה אבקת חלבון מי גבינה פשוטה
אתה יכול להיכנס לאשכול הנעוץ בפורום על חוות דעת למוצרים, ולהתרשם בעצמך

הלינק לא טוב
אבל אני מכיר את הכתבה
יש שם הרבה שטויות, כמו שקזאין טוב לפני השינה כי לוקח זמן עד שכל חומצות האמינו משוחררות לדם.
קזאין זה גימיק שיווקי ענק.
קנה אבקת חלבון מי גבינה פשוטה
אתה יכול להיכנס לאשכול הנעוץ בפורום על חוות דעת למוצרים, ולהתרשם בעצמך
צודק ,
תיקנתי את הקישור להלן :
http://tinyurl.com/kbked8s
וכן גם אני לא מאמין בשיט הזה של הקזאין שהוא טוב בלילה , סתם שטויות .. אבל זה מה שמצאתי שיעזור לו קצת ללמוד .. 😃

חלבון זה חלבון זה חלבון

לא משנה מה המקור

לכל מאכל שמכיל חלבון יש פרופיל חומצות אמינו שונות

בשורה התחתונה חשוב להגיע לכמות החלבון היומית שאתה זקוק אליה, ולגוון במקורות כדי לכסות את כל סוגי החומצות (בשר, ביצים, דגים, חלב ומוצריו, קיטניות, דגנים)

בפשטות, קזאין נספג תוך 6-7 שעות ומי גבינה סביב 30-35 דקות.

בפשטות, קזאין נספג תוך 6-7 שעות ומי גבינה סביב 30-35 דקות.
לא רלוונטי ולא אמיתי. משתנה בין אדם לאדם, אמרתי בעבר ואגיד שוב, כל מי שיגיד לך אי פעם משהו עם מספרים שקשור לתזונה סביר להניח שהוא חרטטן. כי המערכות בגוף מורכבות מאוד ואף אחד לא יכול לחזות מה יקרה ומתי.

לפותח האשכול, ההבדל הוא שאין הבדל. כמו שאמרו מעלי - חלבון הוא חלבון הוא חלבון תתחיל לאכול (ובשביל החרוז) ושיהיה בתאבון 😋🍴

לא רלוונטי ולא אמיתי. משתנה בין אדם לאדם, אמרתי בעבר ואגיד שוב, כל מי שיגיד לך אי פעם משהו עם מספרים שקשור לתזונה סביר להניח שהוא חרטטן. כי המערכות בגוף מורכבות מאוד ואף אחד לא יכול לחזות מה יקרה ומתי.

לפותח האשכול, ההבדל הוא שאין הבדל. כמו שאמרו מעלי - חלבון הוא חלבון הוא חלבון תתחיל לאכול (ובשביל החרוז) ושיהיה בתאבון 😋🍴
ומה איפה אתה יודע את זה? אלו דברים שנחקרו ונבדקו אתה יודע, זה לא סתם השארות שנזרקו לאויר סתם ככה.
ברור שזה לא מדויק על הדקה אבל זה פחות או יותר הזמנים המדויקים(כמובן שאפשר לעכב ספיגה על ידי עוד מזון באותה ארוחה, אם זאת הכוונה שלך).

תראה לי את המחקרים האלה

תראה לי את המחקרים האלה
דווקא פה חובת ההוכחה עלייך. תראה לי שזה זמנים שונים(תסתכל על שתי השורות האחרונות בתגובה האחרונה שלי, שלא תגיד שלא אמרתי).

דווקא פה חובת ההוכחה עלייך. תראה לי שזה זמנים שונים(תסתכל על שתי השורות האחרונות בתגובה האחרונה שלי, שלא תגיד שלא אמרתי).
לא הבנת מה אמרתי, אני אומר שעניין הזמנים הוא חרטא, אני לא טוען שיש זמני ספיגה שונים. אבל להגדיר את זה במספר זה מיותר.
וגם ונניח ויש סיכוי כל שהוא שאתה צודק, למי אכפת מה זמני הספיגה?

לא הבנת מה אמרתי, אני אומר שעניין הזמנים הוא חרטא, אני לא טוען שיש זמני ספיגה שונים. אבל להגדיר את זה במספר זה מיותר.
וגם ונניח ויש סיכוי כל שהוא שאתה צודק, למי אכפת מה זמני הספיגה?
הוא שאל ואני עניתי.

Back
למעלה תחתית