ייעוץ טכניקת סקוואט.

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
אני אנסה לעזור למרות שאני רק חובבן.. הזווית צילום שבחרת היא טיפה מתעתעת לדעתי כיוון שזה נראה שהמוט עקום, אך למעשה זה נראה שאתה שומר על גב ישר ושובר מקביל..אם אתה גם מכווץ את הבטן ועולה מהישבן, אישית, אני לא רואה נקודות לשיפור, אולי מכיוון שאני, שוב, חובבן יחסית לחבר׳ה פה.. מקווה שעזרתי

יש שיפור, אבל אתה עדיין צריך לעבוד עוד קצת על הגמישות באמסטרינג, כמו שאמרתי לך בפעם הקודמת.
אני רואה שאתה עושה LB, תרים עוד טיפה מרפקים ואני חושב שהעמידה הרחבה קצת מקשה עלייך(תקן אותי אם אני טועה, אולי זה לא רחב מספיק זה לפי מה שאני רואה מזווית הצילום. אל תשכח ככל שאתה עומד יותר רחב בסקווט אתה עובד יותר על המקרבים).

• פותח/ת השרשור
יש שיפור, אבל אתה עדיין צריך לעבוד עוד קצת על הגמישות באמסטרינג, כמו שאמרתי לך בפעם הקודמת.
אני רואה שאתה עושה LB, תרים עוד טיפה מרפקים ואני חושב שהעמידה הרחבה קצת מקשה עלייך(תקן אותי אם אני טועה, אולי זה לא רחב מספיק זה לפי מה שאני רואה מזווית הצילום. אל תשכח ככל שאתה עומד יותר רחב בסקווט אתה עובד יותר על המקרבים).
אני עומד קצת יותר מהרוחב של הכתפיים אני יצלם פעם הבאה גם מאחור
והגב בסדר? כאילו אני מרגיש שאני טיפה מעגל אותו שאני למעלה, יש עוד משהו שצריך לשפר?

אני עומד קצת יותר מהרוחב של הכתפיים אני יצלם פעם הבאה גם מאחור
והגב בסדר? כאילו אני מרגיש שאני טיפה מעגל אותו שאני למעלה, יש עוד משהו שצריך לשפר?

שמע ברגע שאתה הרמת את המוט קח אוויר תכווץ שריר בטן ותוציא את החזה החוצה ואז תירד (ברגע שאתה מוציא את החזה החוצה הוא אמור ליישר לך את הגב) לאחר שירדת ואתה צריך לעלות תשחרר לאט לאט את האוויר שהכנסת ואת הכיווץ של שרירי הבטן ואחרי שעלית תעשה עוד פעם אותו דבר...

שמע ברגע שאתה הרמת את המוט קח אוויר תכווץ שריר בטן ותוציא את החזה החוצה ואז תירד (ברגע שאתה מוציא את החזה החוצה הוא אמור ליישר לך את הגב) לאחר שירדת ואתה צריך לעלות תשחרר לאט לאט את האוויר שהכנסת ואת הכיווץ של שרירי הבטן ואחרי שעלית תעשה עוד פעם אותו דבר...
ומכווץ את הגב התחתון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית