ייעוץ שריפת קלוריות על אופני כושר

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

הרצתי חיפוש כאן באתר וגם מחוצה לו לגבי הכותרת ולא מצאתי תשובה חד-משמעית.

אני מחפש נוסחא שקושרת את המרחק והמשקל לכמות הקלוריות אותן שרפתי שכן אני רוצה לדעת כמה קלוריות עליי להשלים.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור כאן.

תודה 😃

קשה להעריך כי יש הבדל גדול בין האופניים.
הערכה סבירה תהיה,
בכל שעה אתה תשרוף בין פי 6 לפי 7 ממשקל הגוף שלך.
שוקל 80 בשעה על אופני כושר בעצימות בינונית (מתנשף ומסיים מזיע) שרפת כ 500 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אז זהו, שאני שוקל 80, ורכבתי כ-15 דקות מרחק גדול יחסית אך בעצימות מאוד נמוכה. יצא לי 8.5 קילומטר שזה נותן מהירות של 34 קמ"ש, אבל כיוונתי את המכשיר כך שאני ארכב כמעט ללא התנגדות.

איך לדעתך אפשר להעריך דבר כזה?

סה"כ 100. לא נורא, קורה ;-)
תודה רבה!
אדם ששוקל 80 ןהולך 1.2 קמ שורף 100 (12 דקות על מהירות 6 קמש). כך שניראה שדיווש של 34 קמש למשך 15 דקות (שלכל הדעות דורש יותר מאמץ מ 12 דקות הליכה על מהירות 6) ישרוף יותר מ 100 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
(שלכל הדעות דורש יותר מאמץ מ 12 דקות הליכה על מהירות 6)
מפה נובעת הטעות שלך. רכיבה על אופני כושר הרבה יותר קלה והרבה פחות דורשנית מבחינה קלורית מאשר ריצה/הליכה.
נסה לרכב על אופני כושר ללא התנגדות כלל על מהירות 34 למשך 15 דקות - קל כמו לגנוב חזה עוף מרוני קולמן.

מפה נובעת הטעות שלך. רכיבה על אופני כושר הרבה יותר קלה והרבה פחות דורשנית מבחינה קלורית מאשר ריצה/הליכה.
נסה לרכב על אופני כושר ללא התנגדות כלל על מהירות 34 למשך 15 דקות - קל כמו לגנוב חזה עוף מרוני קולמן.
אני מודה שלא ניסיתי, אך ניראה שדווקא ללא התנגדות להגיע ל 34 קמש זה לא קל, שכן להגיע ל 34 קמש יש לעבוד על rpm גבוה מאוד.

אני מודה שלא ניסיתי, אך ניראה שדווקא ללא התנגדות להגיע ל 34 קמש זה לא קל, שכן להגיע ל 34 קמש יש לעבוד על rpm גבוה מאוד.
אם ניקח ריצה בתור אינדיקציה, ב 10 קמ'ש הוא ישרוף 800 קלוריות, באופניים שורפים פחות מריצה כי זה מאמץ שמערב פחות שרירים.
אז נניח 650-700 קלוריות בעצימות בינונית ואזור ה 500-600 לעצימות נמוכה.
אז ההפרש מההערכה הראשונית קטן.
סתם כהערה, אם מישהו דיווש במהירות 34 קמ'ש וקל לו, זה בעיקר מעיד על מכשיר לא מדויק

• פותח/ת השרשור
בדיוק, אני רק יודע שדיוושתי במהירות גבוהה יחסית אך ללא התנגדות והיה ממש קל.

אם ניקח ריצה בתור אינדיקציה, ב 10 קמ'ש הוא ישרוף 800 קלוריות, באופניים שורפים פחות מריצה כי זה מאמץ שמערב פחות שרירים.
אז נניח 650-700 קלוריות בעצימות בינונית ואזור ה 500-600 לעצימות נמוכה.
אז ההפרש מההערכה הראשונית קטן.
סתם כהערה, אם מישהו דיווש במהירות 34 קמ'ש וקל לו, זה בעיקר מעיד על מכשיר לא מדויק
מסכים בעיקר עם ההערה האחרונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית