הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התחלת חיטוב קיץ

סוסון42

משתמש מתחיל
171
24
נק' מוניטין:
53
171
24
אז התחלתי חיטוב...
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• 166.jpg
    166.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 671
  • 166א.jpg
    166א.jpg
    KB 50.8 · צפיות: 674
  • 1616ב.jpg
    1616ב.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 672
אני לא יודע איך גוף האדם וההורמונים עובדים בגיל הזה ולכן אני לא יודע להגיד האם כדאי להמשיך עוד במסה או שזה הזמן לחיטוב, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שמעודד השראה לראות את ההשקעה וההתמדה שלך בגיל שלך. שאפו!

מה 13?
הצדדים בורחים לו קצת אם אתה שם לב זה לא 13...
בכל אופן ידידי תתכונן לקיץ הבא ותנשוך שפתיים זה בסדר!

מה 13?
הצדדים בורחים לו קצת אם אתה שם לב זה לא 13...
בכל אופן ידידי תתכונן לקיץ הבא ותנשוך שפתיים זה בסדר!
אני אומר את זה בגלל שלפני שבוע הלכתי ליעוץ אצל בן אדם מסויים .
ואני אחרי חיטוב ... לפי העין חשבתי שאני באזור ה13 א"ש ... ובסוף המכשיר הראה לי 9.4 וניגנבתי .
כמובן סטיות וכולי ... אבל זה תלוי בגנטיקה וגם בסמת השריר שיש עלייך ובגלל זה לדעתי כדי שימשיך לעלות עוד .

שמעודד השראה לראות את ההשקעה וההתמדה שלך בגיל שלך.
הוא בן 42, לא 72. אלוף עולם באיגרוף (ברנרד הופקינס) בן 49, הוליפילד נילחם על התואר (מול ואלוייב) בגיל 46 (ונילחם עד גיל 49), רנדי קוטור הגן על תואר אלוף עולם UFC בגיל 44 ובגיל 46 עדיין יצא מנצח מהכלוב, והרשימה כמעט אין סופית..
אימון בחדר כושר ומאזן קלורי שלילי, גם בגיל 42, לא צריך להפתיע אף אחד.
נ.ב - לא ממעיט חלילה בהשגיו של הבחור.

אני אמרתי שלא קיים, או אמרתי שראוי להערכה ומעורר השראה?
בין אם קיים ובין אם לא, סלח לי ידידי - אבל זו לא תופעה שכיחה.

אני מעריך גם אנשים בני 20 שמתמידים ככה, על אחת כמה וכמה אנשים בגילו שהוא לא מופלג אומנם, אבל ההשקעה באימונים וההתמדה כבר *פחות* שכיחה.

נחמד מאוד תשמור על כמה שאתה יכול משקל עם מקסימום חזרות.. תנסה לשמור על דופק גבוה גם במהל האימון על ידיי סופר סטים בין תרגילים כאלה ושונים..

ותעבוד על הטרפזים למה הם בפיגור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית