עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תצלם להם עם העטיפה והכל, תוכיח שקנית אחד כזה ואחד כזה, והסיכוי גבוהה שישלחו לך חדש.הזמנתי רצועות לברכיים של טיטניום ורצועות למפרק כף היד של טיטאן והגיעו שני הרצועות של טיטניום ...
גם של הידיים וגם של הברכיים ..
מה עושים במצב כזה ?
חדש? שלחתי להם כבר, עם תמונות הוכחות והכל, לפי דעתי הם יתנו לי החזר כספי? יש הפרש של 8$..תצלם להם עם העטיפה והכל, תוכיח שקנית אחד כזה ואחד כזה, והסיכוי גבוהה שישלחו לך חדש.
היה לי מקרה דומה, קיבלתי מוצר מעט שונה, הוכחתי להם, וביקשתי את המוצר שהזמנתי. הם ביקשו ממני לשלוח את המוצר שקיבלתי בשביל להחליף, ודרשתי מהם שישלחו לי חדש כי משלוח עולה כסף והטעות הייתה שלהם.חדש? שלחתי להם כבר, עם תמונות הוכחות והכל, לפי דעתי הם יתנו לי החזר כספי? יש הפרש של 8$..
ואם הם שולחים חדש מה אני עושה בדיוק עם הישנות? לשלוח אותם חזרה עולה כסף לא?
חחחחחחחחחהיה לי מקרה דומה, קיבלתי מוצר מעט שונה, הוכחתי להם, וביקשתי את המוצר שהזמנתי. הם ביקשו ממני לשלוח את המוצר שקיבלתי בשביל להחליף, ודרשתי מהם שישלחו לי חדש כי משלוח עולה כסף והטעות הייתה שלהם.
כזה אסרטיביות וואו
מייק האח שונא את @Alikk1998 ממש.מייק האח מLL בחור טוב וזורם ולוקח אחריות על טעויות שלהם.
הגיע לי לידיים טיטניום במקום טיאן הכתומות האלה . זה 8דולר הפרש .מייק האח שונא את @Alikk1998 ממש.
פותח האשכול לא הבנתי הגיע לך שתי רצועות ברכיים? או טיטניום במקום THP לידיים?
הוא שלח לי הודעה שיחזירו את ההפרש ... מה לענות לו ?חנות אמינה, הם ישלחו לך מוצר חדש ו/או יתנו לך זיכוי מלא על הרצועות(לא יקזזו את ההפרש)
את המוצר שאתה לא רוצה אתה יכול למכור פה בפורום קניה ומכירה ו/או לכל אדם שמתאמן, אלה רצועות מצויינות למתאמן בינוני עם בנץ' באזור ה100 שמחפש זוג רצועות ראשון
מה כדאי לעשות ? טיטניןם 19.5 אינץמה כבר יש לך לענות לו?
יש לך אפשרות או להחזיר את הרצועות ולקבל חדשות או שיחזירו לך חלק מהכסף
למה מזל?..הם הביאו לי טיטניום במקום טיטאן שזה הפרש של 8$.. יענו טיטניום 17.5$ וטיטאן 25.5$...יש אנשים שפשוט יש להם מזל 😭
יופי עכשיו תגיד להם והם ישלחו לך גולד חינם, ה רע ?למה מזל?..הם הביאו לי טיטניום במקום טיטאן שזה הפרש של 8$.. יענו טיטניום 17.5$ וטיטאן 25.5$...
עכשיו מה לעשות? לבקש ממנו כסף של ההפרש? החזר כספי? אחד חדש?.. מה לעשות?
@SmokingSnake
@MasterSplitter
@^pala
גולד? מזה גולד? ולמה שהם ישלחו בחינם? זה ההודעה שהוא החזיר לי דרך אגביופי עכשיו תגיד להם והם ישלחו לך גולד חינם, ה רע ?
איזה טיטאן הזמנת ?גולד? מזה גולד? ולמה שהם ישלחו בחינם? זה ההודעה שהוא החזיר לי דרך אגב
Department: Sales
Subject: Wrong Item.
I am sorry about the mistake. I will refund you the overcharge
Sincerely,
LiftingLarge.com