הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש על טסט אנטט ותוצאות מאכזבות

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
סיימתי חודש (מתוך 10 שבועות) על טסט אנטט (רפואי) 500MG בשבוע, סייקל ראשון.

פרנגיל החל משבוע שלישי 250 פעמיים בשבוע.

אני לא מרוצה מהתוצאות.

עליתי מ 77 ל81, על אותו אחוז שומן, אני רואה שגדלתי אבל לא מספיק.

עליתי בסקוואט ב 5 קילו, אך הוספתי עוד סט.
עליתי בדדליפט 10 קילו בערך וגם הוספתי נפח
ובבנצ' עליתי 5 קילו גם כן.

ציפיתי להרבה יותר. אני אוכל מספיק חלבון, קלוריות זה משתנה בהתאם לעבודה שלי פר אותו היום והאוכל שאני אוכל בעבודה.
סך הכל אני רוב היום מפוצץ באוכל ואני גומר בקבוק שמן זית 750מ"ל בשבוע, להשלמה קלורית.

דעתכם?

אני מניח שאני פשוט לא אוכל מספיק כמה שזה נראה לי לא אפשרי לפעמים.

אני מפמפם על הלג פרס 50 חזרות... נח דקה ואז עוד פעם 😃

אביעד - שאלה לגבי ה GH - יכול לעזור לפציעות (קלות) ? כמו דלקות כאבי מפרקים וכדומה ?
אם כן, באיזה מינון הייתי ממליץ ולכמה זמן ?
npp או דקנואט ננדרולון יותר מתאימים וזולים לעומת עלות gh

1. ממש לא. 8 אחוזי שומן בשלושה שבועות זה לא כזה וואוו, אבל זו תוצאה טובה ואני מרוצה.
אני כרגע עובד לפי שיטה ששילבתי מכמה שיטות שהעקרון שלה זה דל פחמימה. אני נמצא על דל למשך 10 ימים בעקרון אבל כל שלושה ימים אני מבצע מיני העמסה (ארוחה אחת של חלבון ופחמימה בלי שומן כמעט בכלל) פעם ב10 ימים אני מבצע יום העמסה.

שעה אירובי 5 פעמים + אימון ABCDE משולב (הכוונה התרכזות בשריר אחד ועוד מיני סט לשריר משני. כך לכל שריר יש יום עבודה בעומס מלא ועוד יום עבודה בעומס חלקי)

אני כרגע לוקח רק טרן אנטט בלי טסט' בלי כלום.

צריך לזכור שמ20 ל11 10 קל יחסית לרדת וזה די מהיר, ככל שיורדים נמוך יותר גם הקצב יורד ויש צורך לשנות.

אהה כן, כמעט שכחתי, השבוע (כבר יום שלישי) הוספתי גם GH רפואי - 4IU יום כן יום לא.
אני חושב שמה שאתה עושה מאוד לא קונבנציונלי. גם אני משתדל לחתוך אחת לתקופה אך גם לא
להשמין במהלך סייקל מסה. אני מעדיף לעבוד בתנודות א"ש קלות סביב ה-14 א"ש נניח.
התוצאה היא גדילה מואטת במידת מה, בוודאי לעומת אחד הפותח סייקל ב-6 א"ש אך מאידך נקודת הפתיחה מבחינת מסת השריר משתפרת.
חשוב שוב להגיד, אתה עושה משהו מאוד לא קונבנציונלי, לא רע בהכרח ואולי אופטימלי (ימים וגדילה יגידו).
קצת קשה להשוות בין בילדרים מקצוענים לבין מתאמן ממוצע מבחינת השקעה בחומרים, תזונה ואימונים. השימוש במגוון כזה של חומרים אנבוליים לא קיים אצל מוזרק ממוצע (אין ממון, אין זמן, אין תמיכה/ידע). מרבית המתאמנים שינסו את מזלם במרוץ ל-6 א"ש יפרקו הרבה שריר שאין להם...
מעניין אותי לעקוב אחרי הדרך שאתה עושה, יהיה נחמד אם תעדכן.😃

מה עם הליפטרים?
לא קצת הגזמת עם האחוז שומן חד ספרתי?....
13-15 בתחילת סייקל ומה? לא יהיה תוצאות בכלל?

אח שלי... סייקל ראשון שלי התחלתי עם 22 א.ש 98 קילו. סוף סייקל 16 א.ש 113 קילו. אנטט בולד דיבול. אוכל נקי ובלי אירובי...
מה אומר ? יש תוצאות....
npp או דקנואט ננדרולון יותר מתאימים וזולים לעומת עלות gh

אני על זה כרגע.... לא עוזר לי. יש לי עומס יתר בברכיים בגיד של הארבע ראשי.... ורגל שמאל בצד החיצוני סוג של מתיחה. כבר שלוש שבועות לא נוגע בארבע ראשי בכלל ( לא סקוואטים , דד ליפטים.... ). הדלקת מהעומס יתר עברה או לפחות משתפרת, אבל הרגל השמאלית - כנראה שזה יקח יותר זמן. אולי קרעתי שם את השריר.
מת לחזור לאימוני רגליים...

מתחיל היום GH רפואי. 4IU ליום. לא הולך להשתולל עם זה למה יקר רצח... אבל אולי ייקצר תהליכים.

אח שלי... סייקל ראשון שלי התחלתי עם 22 א.ש 98 קילו. סוף סייקל 16 א.ש 113 קילו. אנטט בולד דיבול. אוכל נקי ובלי אירובי...
מה אומר ? יש תוצאות....

מתחיל היום GH רפואי. 4IU ליום. לא הולך להשתולל עם זה למה יקר רצח... אבל אולי ייקצר תהליכים.
סביר שיעזור, אם מדובר ברפואי וזו המטרה היחידה עדיף אפילו לשמור על מינון נמוך ולמשוך לתקופה ארוכה.

אני מפמפם על הלג פרס 50 חזרות... נח דקה ואז עוד פעם 😃

אביעד - שאלה לגבי ה GH - יכול לעזור לפציעות (קלות) ? כמו דלקות כאבי מפרקים וכדומה ?
אם כן, באיזה מינון הייתי ממליץ ולכמה זמן ?

עוזר כן, אבל אל תצפה לניסים ונפלאות. מ4IU ליום אתה תחווה התאוששות הרבה יותר טובה. אבל יותר מזה, הפאמפ עם GH הוא מטורף אצלי.

מה אומר ? יש תוצאות....

אני על זה כרגע.... לא עוזר לי. יש לי עומס יתר בברכיים בגיד של הארבע ראשי.... ורגל שמאל בצד החיצוני סוג של מתיחה. כבר שלוש שבועות לא נוגע בארבע ראשי בכלל ( לא סקוואטים , דד ליפטים.... ). הדלקת מהעומס יתר עברה או לפחות משתפרת, אבל הרגל השמאלית - כנראה שזה יקח יותר זמן. אולי קרעתי שם את השריר.
מת לחזור לאימוני רגליים...

אתה מבין מה שאמרת? זה שירדת באחוז השומן לא אומר שירדת במסת השומן. ויתכן שגם עלית. אבל היחס בין שריר לשומן השתנה

אני חושב שמה שאתה עושה מאוד לא קונבנציונלי. גם אני משתדל לחתוך אחת לתקופה אך גם לא
להשמין במהלך סייקל מסה. אני מעדיף לעבוד בתנודות א"ש קלות סביב ה-14 א"ש נניח.
התוצאה היא גדילה מואטת במידת מה, בוודאי לעומת אחד הפותח סייקל ב-6 א"ש אך מאידך נקודת הפתיחה מבחינת מסת השריר משתפרת.
חשוב שוב להגיד, אתה עושה משהו מאוד לא קונבנציונלי, לא רע בהכרח ואולי אופטימלי (ימים וגדילה יגידו).
קצת קשה להשוות בין בילדרים מקצוענים לבין מתאמן ממוצע מבחינת השקעה בחומרים, תזונה ואימונים. השימוש במגוון כזה של חומרים אנבוליים לא קיים אצל מוזרק ממוצע (אין ממון, אין זמן, אין תמיכה/ידע). מרבית המתאמנים שינסו את מזלם במרוץ ל-6 א"ש יפרקו הרבה שריר שאין להם...
מעניין אותי לעקוב אחרי הדרך שאתה עושה, יהיה נחמד אם תעדכן.😃

לא קונבנציונלי באיזה מובן? מהפן הבילדרי זה שיא הקונצנזוס.

תאמין לי שיש יותר סיפורי פוגי באיבוד שריר מאשר תכל'ס. על חומרים להגיע ל6% שומן ולא לאבד הרבה שריר זה לא כזה ביג דיל.
שוב, אני מדגיש, לא צריך להשתגע ל6% שומן, זה רק אני. אבל פחות או שווה ל 10% יהיה מאוד טוב.

אני חייב להגיד שהרבה אנשים אומרים את הקטע הזה של אני עושה סייקל ב15% ב-13% וכאלה ומחפשים סיבות להצדיק את הסייקל אבל אצל רובם זה פשוט קושי גדול בלא לאכול. ואני מבין את זה, כי גם אני כזה.
אבל אני בטוח שרובנו פה היינו מעדיפים לעשות סייקל מסה באחוז שומן נמוך ולא גבוה, אלא שאנחנו פשוט מסתדרים עם המצב הנוכחי.
אני לא מוצא הצדקה פרקטית או עדיפות להתחלת מסה באחוז שומן גבוה יחסית במקום נמוך. אני חושב שכל אחד צריך להעדיף להיכנס לסייקל מסה באחוז שומן נורמלי.

כמובן שאני אעדכן אתכם בסוף החיטוב בתוצאות אבל מה שצריך לעניין את כולנו יותר, זה המסה שאחרי.

מה עם הליפטרים?
לא קצת הגזמת עם האחוז שומן חד ספרתי?....
13-15 בתחילת סייקל ומה? לא יהיה תוצאות בכלל?

מה עם הליפטרים? המטרה שלהם שונה והיא כוח, היא לא מסה. אין קורולציה ישירה בין נפח השריר לעומס העבודה שלו מה שאומר שליפטרים מראש מעניין אותם להיות במאזן קלורי מאוד גבוה ולהזין את כל המסה שלהם כדי לייצר מקס' תפוקה מהשריר בהנפה, שריר רעב הוא שריר חלש.
הם פחות בקטע האסטטי ולכן לא עליהם דיברתי.

אנחנו דיברנו על בילדינג וגוף אסתטי לא ליפטינג. תחומים שונים.

עוזר כן, אבל אל תצפה לניסים ונפלאות. מ4IU ליום אתה תחווה התאוששות הרבה יותר טובה. אבל יותר מזה, הפאמפ עם GH הוא מטורף אצלי.

אתה מבין מה שאמרת? זה שירדת באחוז השומן לא אומר שירדת במסת השומן. ויתכן שגם עלית. אבל היחס בין שריר לשומן השתנה

תאמין לי שיש יותר סיפורי פוגי באיבוד שריר מאשר תכל'ס. על חומרים להגיע ל6% שומן ולא לאבד הרבה שריר זה לא כזה ביג דיל.
שוב, אני מדגיש, לא צריך להשתגע ל6% שומן, זה רק אני. אבל פחות או שווה ל 10% יהיה מאוד טוב.

אני חייב להגיד שהרבה אנשים אומרים את הקטע הזה של אני עושה סייקל ב15% ב-13% וכאלה ומחפשים סיבות להצדיק את הסייקל אבל אצל רובם זה פשוט קושי גדול בלא לאכול. ואני מבין את זה, כי גם אני כזה.
אבל אני בטוח שרובנו פה היינו מעדיפים לעשות סייקל מסה באחוז שומן נמוך ולא גבוה, אלא שאנחנו פשוט מסתדרים עם המצב הנוכחי.
אני לא מוצא הצדקה פרקטית או עדיפות להתחלת מסה באחוז שומן גבוה יחסית במקום נמוך. אני חושב שכל אחד צריך להעדיף להיכנס לסייקל מסה באחוז שומן נורמלי.

כמובן שאני אעדכן אתכם בסוף החיטוב בתוצאות אבל מה שצריך לעניין את כולנו יותר, זה המסה שאחרי.

מה עם הליפטרים? המטרה שלהם שונה והיא כוח, היא לא מסה. אין קורולציה ישירה בין נפח השריר לעומס העבודה שלו מה שאומר שליפטרים מראש מעניין אותם להיות במאזן קלורי מאוד גבוה ולהזין את כל המסה שלהם כדי לייצר מקס' תפוקה מהשריר בהנפה, שריר רעב הוא שריר חלש.

מעניין ואיך ההרגשה הכללית עם הGH? עייף ? רעב?

מעניין ואיך ההרגשה הכללית עם הGH? עייף ? רעב?

כולה 4IU וגם זה יום כן יום לא - לא עייף בכלל אפילו יותר עירני. התנפחות בידיים, נמלול לפעמים בשינה.
רעב רגיל. הדבר האחרון שאני צריך עכשיו זה רעב.

חח... בילדרים מקצוענים זה לא הקונצנזוס זה האידאל...
אני מסכים איתך, אני לא אןהב לא לאכול ואני מבין את עצמי. למרות זאת בהינתן האילוצים אם עןבדים נכון גם התוצאות טובות. לא אידאל אבל מאוד טןבות.
לגביך, בטמת מעניין אותי לראות תוצאות לאחר המסה. זה נראה כאילו אתה עושה את האקסטרה מייל, מעניין לראות את התוצאות ובאופן כללי את הדרך.

אולי Nutropin או Norditropin?
נורדיטרופין סימפלקס של novo nordisk . 10מג / 1.5 מל.
כמו שציינתי זה למטרות החלמה... במשקל שלי 4 iu זה כלום. ואין מצב שאני יושב על זה לתקופה ארוכה כי זה יקר שחיטה ):

נתתי אתמול את הראשון.
לפני שינה 4iu. עורר אותי בטירוף. למרות שיכול להיות שזה קשור לכך שנתתי אתמול את שאר החומרים כמה שעות לפני deca +npp+sus+hcg
לפעמים זה משאיר אותי קצת בהיי.
בכל אופן מה דעתך ?
בזבוז זמן וכסף או לנסות?

מי אמר "ליפטינג וגוף אסתטי" ולא קיבל?

Jeff+Lewis+powerlifter+fat.png

אני מסכים עם כל מילה של אביעד.
בנוסף לכך,על אחוז שומן גבוהה יש נטייה להשמנה על חשבון עלייה במסת שריר.
כשמתחילים מסה מאחוז שומן גבוהה אפשר לצבור פחות איכות וזה בא לידי ביטוי.
באמת שהכי עדיף להתחיל סייקל מסה על אחוז שומן נמוך יותר כי ככה גם תראו טוב יותר,איכותי יותר
אפשר יהיה להעריך פרופורציות הרבה יותר טוב שאתה לא מפוצץ נוזלים ושומן.. הדיאטה תהיה קצרה יותר ותרגיש עם עצמך הרבה יותר טוב..
להיות רוב השנה על אחוז שומן גבוהה זו סתם בעייה להמשך,אתה סתם צובר עוד שומן כשאתה מושך את הגוף שלך על אחוז שומן גבוהה וזה סתם יכול ליצור הרבה שומן בעייתי שייקח זמן עד שירד בדיאטה.
מניסיון אישי שלי כשפיתחתי מודעות כלפי העניין הזה אני יכול להגיד שגם במסה אני לעתים מתחטב ועולה במסת שריר וגם בדיאטה.
אם אפשר להראות עוד יותר טוב,אז למה לא?
כמו שאמרתי קודם לכן מי שכבר כן נוגע בחומרים וקפץ שלב קדימה בנושא הזה אז שזה יבוא לידי ביטוי גם ברמת ההשקעה והדיוק בתזונה אימונים ואירובי.
לא לעשות אירובי זה תירוץ נוראי בעייני.
ומי שאמר שקאי גרין וכל המקצוענים לא עושים אירובי.. בדיחה.

נורדיטרופין סימפלקס של novo nordisk . 10מג / 1.5 מל.
כמו שציינתי זה למטרות החלמה... במשקל שלי 4 iu זה כלום. ואין מצב שאני יושב על זה לתקופה ארוכה כי זה יקר שחיטה ):

נתתי אתמול את הראשון.
לפני שינה 4iu. עורר אותי בטירוף. למרות שיכול להיות שזה קשור לכך שנתתי אתמול את שאר החומרים כמה שעות לפני deca +npp+sus+hcg
לפעמים זה משאיר אותי קצת בהיי.
בכל אופן מה דעתך ?
בזבוז זמן וכסף או לנסות?

למה לפני השינה ולא על הבוקר ?

אני נותן על הבוקר וחצי שעה לא אוכל אחרי זה. תנסה, משאיר אותי אחלה ער וצעיר.

למה לפני השינה ולא על הבוקר ?

אני נותן על הבוקר וחצי שעה לא אוכל אחרי זה. תנסה, משאיר אותי אחלה ער וצעיר.

באמת שהמליצו לי ככה גם כן... רק שהפרוצדורה בבוקר קצת קשה לי. אני קם ממש מוקדם גם ככה.
אני מתאמן בלילה בדרך כלל, מסיים אימון באחד עשרה הולך לישון בשתים עשרה. לא יותר אפקטיבי אחרי אימון ולפני שינה ? (הבטן לא תהיה ריקה כי אני אוכל אחרי אימון)

אם אתה עדיין חושב שעדיף בבוקר, אני יעשה את השינוי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית