הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב חודשיים שלוש שבעות +שבוע UD2

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לקח לי זמן להסתדר בצבא
יודע איפה.. ליד מודיעין
לי אין מיקרו או מקרר ובמילא אני יוצא מהבסיס הזה בסוף הקיץ.. אבל מנסה להסתדר 😃 מזל שאני לא מתחטב רציני כמוך חח

לוקח זמן להסתדר בצבא ההזין הזה (או מזל) ומעצבן מאוד להחטב בתנאים לרדת אחוז שומן נמוך יותר נעשה באזרחות
עוד קצת ואני בחוץ 😃

יפה, אבל לדעתי נהיית רזה מדי, בהצלחה במאסה הבאה.

• פותח/ת השרשור
חחח תודה ולא מופתע מדעתך בתור מתאמן כוח .

קבצים מצורפים

• 2014-06-21 23.37.08.jpg
    2014-06-21 23.37.08.jpg
    KB 74.9 · צפיות: 286
  • פותח/ת השרשור
רציתי לראות פסים במראה כל פעם שאני עושה סט כתפיים ובזמן מנוחה להרים חולצה ולדמואה מהקוביות 😃🤡

תודה ורבה עכשיו אני נכנס למאסה מתכוון לטפל טוב בפיגורים בפלג גוף עליון

יש לי אפטר במהלך השבוע ביום ראשון בא לבסיס מביא אוכל ליום ראשון ושני ... בשלישי יוצא אפטר ומביא אוכל ליום רבעי חמישי
כמובן שיש מקרר יש מיקרו בחדר כל מה שצריך כדי לשמור על אוכל.
בסיס "מתקן אדם" כל לוחם כמעט מכיר את הבסיס
עכשיו אני מבין מאיפה אתה מוכר לי. התאמנת במכון שלי (של עוקץ) לפני כמה חודשים. עשית בנצ' שרוב הלוחמים לא יכולים בכלל לחשוב עליו (כולם עם בנצ' 60 ביום טוב, חח). בנזיר רציני אתה.
התמונה במכון זה המכון של הלוט"ר? איך הוא?
נראה שקצת הגזמת עם החיטוב. ממליץ לך לחזור למאזן חיובי. תמיד כיף לראות יותר הפרדות וורידים, אבל חבל שזה יעלה לך במסת שריר יקרה.
לא יודע באיזו תכנית אתה כרגע או אם זה מעניין אותך בכלל (פרופורציות), אבל הייתי שם יותר דגש על פלג גוף עליון. הרגליים המכובדות כמעט מביישות את החזה.
בכל מקרה, נראה פצצה.
נראה אש הכי טוב שהיית בחיים
אני יודע שלא מעניין אותך המסת שריר אבל ביקורת בכל אופן:
צריך עוד מסה בחזה ובאופן כללי בפלג גוף עליון ביחס לרגליים העצומות

ותחזור למסה, הפנים שלך מעידות על תהליך קשה שעברת .. 😃
איך אתה מביא אוכל לשבוע בבסיס סגור? ואיפה אתה נמצא?
זו לא בעיה להביא אוכל לשבוע אם יש לך מקרר (הבנתי שלך ספציפית אין). תחתור למקרר בבסיס הבא.
מכינים במוצ"ש כמה קילו של חזה עוף, קצת טונה במים (או שתיקח מהמטבח טונה בשמן), קוטג', גבינה צהובה, ירקות, שיבולת שועל, הרבה מאוד אבקת חלבון וכל דבר אחר שאתה רוצה. אין לי מיקרו בחדר, אבל תמיד אפשר לחמם אצל אחרים, לחמם בטוסטר או לאכול קר.
וכמובן, תאכל בשביל שלושה אנשים בכל ארוחה שיש בחדר אוכל.

עכשיו אני מבין מאיפה אתה מוכר לי. התאמנת במכון שלי (של עוקץ) לפני כמה חודשים. עשית בנצ' שרוב הלוחמים לא יכולים בכלל לחשוב עליו (כולם עם בנצ' 60 ביום טוב, חח). בנזיר רציני אתה.
נראה שקצת הגזמת עם החיטוב. ממליץ לך לחזור למאזן חיובי. תמיד כיף לראות יותר הפרדות וורידים, אבל חבל שזה יעלה לך במסת שריר יקרה.
לא יודע באיזו תכנית אתה כרגע או אם זה מעניין אותך בכלל (פרופורציות), אבל הייתי שם יותר דגש על פלג גוף עליון. הרגליים המכובדות כמעט מביישות את החזה.
בכל מקרה, נראה פצצה.

זו לא בעיה להביא אוכל לשבוע אם יש לך מקרר (הבנתי שלך ספציפית אין). תחתור למקרר בבסיס הבא.
מכינים במוצ"ש כמה קילו של חזה עוף, קצת טונה במים (או שתיקח מהמטבח טונה בשמן), קוטג', גבינה צהובה, ירקות, שיבולת שועל, הרבה מאוד אבקת חלבון וכל דבר אחר שאתה רוצה. אין לי מיקרו בחדר, אבל תמיד אפשר לחמם אצל אחרים, לחמם בטוסטר או לאכול קר.
כבר יש לי מקרר ולוקח איתי אוכל ;)

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, נראה פצצה.

אני במאסה כבר חודשיים וגדלתי יפה בפלג גוף העליון
תודה
וכן יש לי מקרר מיקרו טוסטר קומקום חחח כל מה שצריך כדי לגדול בצבא

אני במאסה כבר חודשיים וגדלתי יפה בפלג גוף העליון
תודה
וכן יש לי מקרר מיקרו טוסטר קומקום חחח כל מה שצריך כדי לגדול בצבא
ראיתי אותך במכון שלנו השבוע או שבוע שעבר, נראה טוב יותר כשאתה לא מחוטב כל כך.
עדיין עובד בתכניות כוח?

• פותח/ת השרשור
ראיתי אותך במכון שלנו השבוע או שבוע שעבר, נראה טוב יותר כשאתה לא מחוטב כל כך.
עדיין עובד בתכניות כוח?
כוח חלק גדול מאימונים שלי
אבל משלב גם נפח (אימוני פמפ)

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול מה התפקיד שלך, שיש לך אפטר כל שבוע וחמשושים ברזל?
מחסנאי בחימוש חלקי חילוף ושטויות
יש לי שתי אפטרים אחד חובה ת"ש 3 והשני שהוא לא חובה בשביל אימונים.
מפקד גבר שבזכותו הצלחתי לתחרות בזמן הצבא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית