הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אני אפס.
אתמול היה יום A
סקוואט 67.5 3X5 אבל גוד מורנינג..אני אנסה לעבוד על זה
בנץ' 45.5 2X5 1X5F בסט האחרון זה כבר היה נאצי החזרה הרביעית והחזרה החמישית הקפצתי עם החזה אמנם סיימתי אבל זה לא נחשב.
דדליפט באתי ל100.5,משכתי כמו עקום חזרה אחת שברתי לעצמי את הגב ואוו איזה כאבים היו אתמול פחדתי לזוז מהמיטה היום יותר טוב.. דילואוד ל85 מנסה לראות איך ילך לי סומו,בינתיים נעלה 5 קילו כל אימון Safe and sound
עוד דבר שקרה לי אתמול,הייתי בערב עם חברים והרמתי ידידה על הכתפיים ועשיתי איתה סקוואט,מרוב שהשמנתי כבר בSS הזה בבור נקרע לי המכנס מאחורה קרע ענק,מזל שאף אחד לא שם לב ושזה היה בבית של מישהו הוא הביא לי מכנס (למרות שהוא שחיף זה בקושי עלה עליי) אבל פדיחות,רוב הבגדים כבר נהיים קטנים עליי ואני רוצה לחטב כי גם נהייתי רחב בטירוף,ב100 סקוואט אני מתחיל חיטוב.

אני אפס.
אתמול היה יום A
סקוואט 67.5 3X5 אבל גוד מורנינג..אני אנסה לעבוד על זה
בנץ' 45.5 2X5 1X5F בסט האחרון זה כבר היה נאצי החזרה הרביעית והחזרה החמישית הקפצתי עם החזה אמנם סיימתי אבל זה לא נחשב.
דדליפט באתי ל100.5,משכתי כמו עקום חזרה אחת שברתי לעצמי את הגב ואוו איזה כאבים היו אתמול פחדתי לזוז מהמיטה היום יותר טוב.. דילואוד ל85 מנסה לראות איך ילך לי סומו,בינתיים נעלה 5 קילו כל אימון Safe and sound
עוד דבר שקרה לי אתמול,הייתי בערב עם חברים והרמתי ידידה על הכתפיים ועשיתי איתה סקוואט,מרוב שהשמנתי כבר בSS הזה בבור נקרע לי המכנס מאחורה קרע ענק,מזל שאף אחד לא שם לב ושזה היה בבית של מישהו הוא הביא לי מכנס (למרות שהוא שחיף זה בקושי עלה עליי) אבל פדיחות,רוב הבגדים כבר נהיים קטנים עליי ואני רוצה לחטב כי גם נהייתי רחב בטירוף,ב100 סקוואט אני מתחיל חיטוב.
למה לעזאזל אתה עושה שטויות?
תתאמן מסודר זה ניראה כאילו אתה עושה שכונה ותנצל SS עד הסוף לא יקרה כלום אם תיהיה על אחוז שומן קצת גבוההץ
אם אני לא טועה אתה בן 13, עד כמה רחב אתה כבר יכול להיות?

• פותח/ת השרשור
למה לעזאזל אתה עושה שטויות?
תתאמן מסודר זה ניראה כאילו אתה עושה שכונה ותנצל SS עד הסוף לא יקרה כלום אם תיהיה על אחוז שומן קצת גבוההץ
אם אני לא טועה אתה בן 13, עד כמה רחב אתה כבר יכול להיות?
אתה צודק לגמרי..שטויות שטויות שטויות. ואני די רחב ובן 14

אולי תפסיק להגיד שאתה עושה שטויות ותפסיק לעשות אותם?

• פותח/ת השרשור
כמו שאתם יודעים בשישי משכתי כמו עקום-התוצאות של אחרי הקרב
מתחתי אחד מהשרירים בגב או משהו מרגיש כמו רחב גבי או קצת מתחת לו רק בצד שמאל אבל.. סקוואטים לא יכלתי באמת שניסיתי באתי ל70 קילו לחזרה אחת היה קשה אבל אני מאמין שיכלתי לסגור 3X5 אבל הגב פשוט עצר אותי..
Squat High Bar 40.5 3X8
Press 28 3X5 (השתמשתי במוט דק והעלתי 0.5,היה יותר קל מה27.5 של פעם שעברה)
עכשיו עשיתי משהו שאני מתבייש בו מאוד.. בייספס. דרופ סט. קדימה תסכלו אותי
פשוט לא רציתי לצאת מהאימון בהרגשה שסתם באתי וכל האימון הלך לטימיון..

• פותח/ת השרשור
טוב עוד אימון בשביל הפרוטוקול עם המון המון שטויות
פרונט סקוואט 40.5 2X6 הגעתי למסקנה שזה סתם כואב לי בפרק כף היד ובכתף הקדמית אמי לא יודע לעשות עברתי להיי באר 42.5 2X8
פשיטות גו 2X5 עם 10 קילו 1X5 עם 15 1X4
בנץ' 48 3 2 4 סט ראשון הלך טוב סט שלישי ניסיתי ללחוץ צר כעקרון לא מבואס,פעם קודמת עם 47.5 הצלחתי רק שלישיה
בייספס
קצת פאוורקלינים בשביל הכיף בקטנה
מקווה בראשון לחזור לסקוואטים אני מתגעגע

• פותח/ת השרשור
פוסט אחרי:

חחחחחחח יהב חלאס עם השטויות, איך כאב לך בכלל היד בפרונטסקוואט? זה כמו שתגיד שכואב היד בסקוואט רגיל, זה לא יושב על היד
כי החזקתי לא טוב ברור שזה לא יושב על היד וניסיתי להחזיק כמו בסוף פאוורקלין אבל כאב אז הפסקתי

כי החזקתי לא טוב ברור שזה לא יושב על היד וניסיתי להחזיק כמו בסוף פאוורקלין אבל כאב אז הפסקתי

כמובן שהטכניקה שלך לא נכונה אם כואב היד אבל יש טיפ שעשוי לעזור אם אתה מעוניין בפרונט

• פותח/ת השרשור
עוד אימון חסר תכלית,באתי בשביל פרס
פרס 30 3X5
סקוואט HB 3X8 42.5
RM1 פרס 32.5
התחלתי מפרס,כי זה למה באתי לאימון הזה בכלל לא רציתי להתחיל מסקוואט להתעייף סתם.
הסקוואט ממש לא היה קשה אבל 8 חזרות זה פשוט אירובי.
בגלל שגם ככה אימון גרוע וסתם בדקתי RM1 פרס הצלחתי 32.5
מאוד מקווה שאצליח להסקביט בראשון..

עוד אימון חסר תכלית,באתי בשביל פרס
פרס 30 3X5
סקוואט HB 3X8 42.5
RM1 פרס 32.5
התחלתי מפרס,כי זה למה באתי לאימון הזה בכלל לא רציתי להתחיל מסקוואט להתעייף סתם.
הסקוואט ממש לא היה קשה אבל 8 חזרות זה פשוט אירובי.
בגלל שגם ככה אימון גרוע וסתם בדקתי RM1 פרס הצלחתי 32.5
מאוד מקווה שאצליח להסקביט בראשון..
כמו שאמרתי באשכול ששאלת על העזר, ליצנות.
מתחילים מסקוואט ולא מפרס. ולא עושים שמונה חזרות.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי באשכול ששאלת על העזר, ליצנות.
מתחילים מסקוואט ולא מפרס. ולא עושים שמונה חזרות.
תגיד אתה צוחק ? עשיתי שבוע הזה נפח לא להעמיס על הגב יותר מדי משקלים קלים וHB יותר קשה אז אני יכול משקל יותר קל וזה יהיה עדיין יעיל לנפח הקוואדס שלי גדל יפה מאוד יחסית לשבוע ולא באתי לסקוואט חזק או כבד או קשה לא רציתי סתם להגיע עייף לפרס כי הסקוואט הוא קל,אתה באמת חושב שאני לא יודע שעושים 5 חזרות ? אבל מה לעשות כואב הגב מעדיף לא להעמיס בראשון אני ינסה סקוואטים חמישי דדליפט

תגיד אתה צוחק ? עשיתי שבוע הזה נפח לא להעמיס על הגב יותר מדי משקלים קלים וHB יותר קשה אז אני יכול משקל יותר קל וזה יהיה עדיין יעיל לנפח הקוואדס שלי גדל יפה מאוד יחסית לשבוע ולא באתי לסקוואט חזק או כבד או קשה לא רציתי סתם להגיע עייף לפרס כי הסקוואט הוא קל,אתה באמת חושב שאני לא יודע שעושים 5 חזרות ? אבל מה לעשות כואב הגב מעדיף לא להעמיס בראשון אני ינסה סקוואטים חמישי דדליפט
לא עקבתי. טעות שלי.
אג"ב, הרגל לא גדלה בשבוע, סמוך על זה.

• פותח/ת השרשור
לא עקבתי. טעות שלי.
אג"ב, הרגל לא גדלה בשבוע, סמוך על זה.
אני יודע שלא אבל אין לי מושג היא באמת גדלה אני מרגיש ורואה אולי זה רק הפאמפ מהאימון אבל היא נראית ענקית וזה בסדר חחח אני לא עושה high bar ו8 חזרות מבחירה זה באמת אירובי בשבילי

• פותח/ת השרשור
האימון של אתמול יום A תאריך 21.7
SQ 70 3X5 פאקינג יהההה PR
BP 48 2X4 1X2
לא עשיתי דדליפט בגלל הגב,נותן עוד מנוחה נראה איך ירגיש בחמישי.
אני חייב לומר כאב לי הגב בסקוואטים אבל החלטתי שאני לא נמושה וסבלתי לא כאבי תופת אבל אחרי כן היה כאבים אבל סבילים,בנץ' חזרה ראשונה סט שלישי עלתה קל מאוד ובשנייה פשוט הורדתי מהר ואיבדתי את כל הכח בקושי העלתי אותה. לא עושה דילואוד כל עוד עליתי במס' חזרות
החלטתי להתחיל חיטוב ב1.9(כמובן שבועיים ניטרלי וב15 מתחיל החיטוב) כי יש חתונה לאח שלי ב6.11 ואני רוצה להיראות טוב,המטרה היא 100 סקוואט ואני מאוד מקווה להצליח אותה. בהצלחה לי

• פותח/ת השרשור
אימון יום רביעי יום B תאריך 23.7
SQ 72.5 2X5
Press 33 3 2 2
הסקוואט גמר לי על הגב ממש ממש כאב לי בפציעה ברמה שלא יכלתי לנשום אחרי זה כי כשאתה מתרחב מהנשימה וזה עולה לאיפה שכואב זה פשט נעצר.
היום הלכתי עשיתי רק בנץ'
48 3X5 סוף סוף הצלחתי

תעלה סרטון של הסקווט, נראה שהטכניקה מאוד מתפקששת לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית