בהצלחה 😃היה פשוט יום חלש. בסקוואט,בבנץ' וגם בדד.. מחר אני מתאבד על המוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה 😃היה פשוט יום חלש. בסקוואט,בבנץ' וגם בדד.. מחר אני מתאבד על המוט
למה לעזאזל אתה עושה שטויות?אני אפס.
אתמול היה יום A
סקוואט 67.5 3X5 אבל גוד מורנינג..אני אנסה לעבוד על זה
בנץ' 45.5 2X5 1X5F בסט האחרון זה כבר היה נאצי החזרה הרביעית והחזרה החמישית הקפצתי עם החזה אמנם סיימתי אבל זה לא נחשב.
דדליפט באתי ל100.5,משכתי כמו עקום חזרה אחת שברתי לעצמי את הגב ואוו איזה כאבים היו אתמול פחדתי לזוז מהמיטה היום יותר טוב.. דילואוד ל85 מנסה לראות איך ילך לי סומו,בינתיים נעלה 5 קילו כל אימון Safe and sound
עוד דבר שקרה לי אתמול,הייתי בערב עם חברים והרמתי ידידה על הכתפיים ועשיתי איתה סקוואט,מרוב שהשמנתי כבר בSS הזה בבור נקרע לי המכנס מאחורה קרע ענק,מזל שאף אחד לא שם לב ושזה היה בבית של מישהו הוא הביא לי מכנס (למרות שהוא שחיף זה בקושי עלה עליי) אבל פדיחות,רוב הבגדים כבר נהיים קטנים עליי ואני רוצה לחטב כי גם נהייתי רחב בטירוף,ב100 סקוואט אני מתחיל חיטוב.
אתה צודק לגמרי..שטויות שטויות שטויות. ואני די רחב ובן 14למה לעזאזל אתה עושה שטויות?
תתאמן מסודר זה ניראה כאילו אתה עושה שכונה ותנצל SS עד הסוף לא יקרה כלום אם תיהיה על אחוז שומן קצת גבוההץ
אם אני לא טועה אתה בן 13, עד כמה רחב אתה כבר יכול להיות?
היה פשוט יום חלש. בסקוואט,בבנץ' וגם בדד.. מחר אני מתאבד על המוט
אני אפס.
כי החזקתי לא טוב ברור שזה לא יושב על היד וניסיתי להחזיק כמו בסוף פאוורקלין אבל כאב אז הפסקתיפוסט אחרי:
חחחחחחח יהב חלאס עם השטויות, איך כאב לך בכלל היד בפרונטסקוואט? זה כמו שתגיד שכואב היד בסקוואט רגיל, זה לא יושב על היד
כי החזקתי לא טוב ברור שזה לא יושב על היד וניסיתי להחזיק כמו בסוף פאוורקלין אבל כאב אז הפסקתי
כמובן שהטכניקה שלך לא נכונה אם כואב היד אבל יש טיפ שעשוי לעזור אם אתה מעוניין בפרונט
כמו שאמרתי באשכול ששאלת על העזר, ליצנות.עוד אימון חסר תכלית,באתי בשביל פרס
פרס 30 3X5
סקוואט HB 3X8 42.5
RM1 פרס 32.5
התחלתי מפרס,כי זה למה באתי לאימון הזה בכלל לא רציתי להתחיל מסקוואט להתעייף סתם.
הסקוואט ממש לא היה קשה אבל 8 חזרות זה פשוט אירובי.
בגלל שגם ככה אימון גרוע וסתם בדקתי RM1 פרס הצלחתי 32.5
מאוד מקווה שאצליח להסקביט בראשון..
תגיד אתה צוחק ? עשיתי שבוע הזה נפח לא להעמיס על הגב יותר מדי משקלים קלים וHB יותר קשה אז אני יכול משקל יותר קל וזה יהיה עדיין יעיל לנפח הקוואדס שלי גדל יפה מאוד יחסית לשבוע ולא באתי לסקוואט חזק או כבד או קשה לא רציתי סתם להגיע עייף לפרס כי הסקוואט הוא קל,אתה באמת חושב שאני לא יודע שעושים 5 חזרות ? אבל מה לעשות כואב הגב מעדיף לא להעמיס בראשון אני ינסה סקוואטים חמישי דדליפטכמו שאמרתי באשכול ששאלת על העזר, ליצנות.
מתחילים מסקוואט ולא מפרס. ולא עושים שמונה חזרות.
לא עקבתי. טעות שלי.תגיד אתה צוחק ? עשיתי שבוע הזה נפח לא להעמיס על הגב יותר מדי משקלים קלים וHB יותר קשה אז אני יכול משקל יותר קל וזה יהיה עדיין יעיל לנפח הקוואדס שלי גדל יפה מאוד יחסית לשבוע ולא באתי לסקוואט חזק או כבד או קשה לא רציתי סתם להגיע עייף לפרס כי הסקוואט הוא קל,אתה באמת חושב שאני לא יודע שעושים 5 חזרות ? אבל מה לעשות כואב הגב מעדיף לא להעמיס בראשון אני ינסה סקוואטים חמישי דדליפט
אני יודע שלא אבל אין לי מושג היא באמת גדלה אני מרגיש ורואה אולי זה רק הפאמפ מהאימון אבל היא נראית ענקית וזה בסדר חחח אני לא עושה high bar ו8 חזרות מבחירה זה באמת אירובי בשבילילא עקבתי. טעות שלי.
אג"ב, הרגל לא גדלה בשבוע, סמוך על זה.