עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא. די. חוץ מזה אין לי משקלים לאבד וזה נותן לי חודשיים לנסות לעשות את הטכניקה שלי כמה שיותר נקייהאתה ממשיך במאסה ואני רואה את רשף עומד מאחורייך, (אולי אני טועה) אני בטוח שהוא יכול ללמד אותך למשוך.
אז מה שיש זקט חחחח באמת שאני כבר מרגיש שאני חייב לחטב,ותודהלמה להפסיק במסה אתה לא שמן בכלל ועכשיו חורף יש זקט, מזלט על הPR בדד
גם אני אוהב אותך ..? והיא כן נוראית,אם זה מה שקורה ב100 מה יקרה כשאני אגיע לרמה גבוהה יותר? יאללה כוס אומו 100 דד בגיל 14 אני גאה בעצמיהטכניקה לא כזווו נוראית תשב יותר אחורה ויהיה טוב, תשמור על הגב מכווץ.
ב100 דדליפט לחטב זה פשוט בושה.
אתה מבין יותר ממני בטכניקה ממש לא אמרתי שלא,אבל הכאבי גב חזרו ובכללי אני מעדיף כמה שיותר טכניקה נקייה.אתה לא מעדיף 140 בגיל 14 ?
ואני חושב שאני מבין קצת יותר ממך בטכניקה.
אבל אני לא מתלהב על עצמי שאף אחד לא יגיד שאני צריך לשתוק קצת.
אליק אתה מלך אל תשתוק אף פעם:kiss3:אתה לא מעדיף 140 בגיל 14 ?
ואני חושב שאני מבין קצת יותר ממך בטכניקה.
אבל אני לא מתלהב על עצמי שאף אחד לא יגיד שאני צריך לשתוק קצת.
אח יקר ♥אליק אתה מלך אל תשתוק אף פעם:kiss3:
הוא עושה SSאפשר להבין למה אתה עושה נפח דדליפט כרגע???
עשיתי 1X5,טקסס זה רק ללחיצותאפשר להבין למה אתה עושה נפח דדליפט כרגע???
כי כשהגעתי לאימון הרגשתי קצת את השריר התפוס מהדדליפט של שני שחזר אליי וhb פחות כואב שםלמה בכלל ניסית hb?
אימון אחרון מרגיש כמו פרידה מPL ואני בכלל סתם נכנס לחודשיים חיטוב
BP 58X2F מאכזב
Sq
85X1
90X1 Belted
95X1 belted
100X1 belted
תכלס חגרתי רק כי רציתי להבין איך זה מרגיש אבל היה לי הרבה יותר קל להיות יציב עם ה100 חגור מאשר ה85 לא חגור
Press
35X1
38X1
40.5X1
PowerClean
48X1
BP
60.5X1 PR (כן אפילו שניסיתי בהתחלה,החלפתי את הפלטות של ה20 בעשיריות כי הם שוקלות קצת פחות)
סקוואט ואני מודע לזה שהוא מכוער:
מסיים את המסה על משקל של 83.5 ויאללה למדקאו
אימון אחרון מרגיש כמו פרידה מPL ואני בכלל סתם נכנס לחודשיים חיטוב
BP 58X2F מאכזב
Sq
85X1
90X1 Belted
95X1 belted
100X1 belted
תכלס חגרתי רק כי רציתי להבין איך זה מרגיש אבל היה לי הרבה יותר קל להיות יציב עם ה100 חגור מאשר ה85 לא חגור
Press
35X1
38X1
40.5X1
PowerClean
48X1
BP
60.5X1 PR (כן אפילו שניסיתי בהתחלה,החלפתי את הפלטות של ה20 בעשיריות כי הם שוקלות קצת פחות)
סקוואט ואני מודע לזה שהוא מכוער:
מסיים את המסה על משקל של 83.5 ויאללה למדקאו