הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
פשש הגעת לסקוואט של אספ אוראו וחבל לחטב אבל מה שבאלך
חחחחח אתה הורג אותי
יהב, בונבוניירה שלי, למה לחטב?? עכשיו מתחיל החורף..צריכים לאגור עוד מזון
אם כבר היית מתחיל חיטוב במרץ בערך..אפריל אפילו
בכל מקרה לא ממש הבנתי למה הזזת הרבה את הראש בסקוואט:Confused:
מזלט על הPR's גם
ידידי,
אני שמן.
End of story
ויש לי בעיה עם הראש זה אינסטינקט אני עובד על לשפר את זה אבל יצא מוזר בסקוואט הזה.
כשאני יהיה גדול אני רוצה להיות אליאבטי. גלה לי את סודותייך
תודה 😘

אין אצל אליאב סודות, הוא פשוט עושה מה שכל ספורטאי עושה ולוקח את זה יותר ברצינות ומקצועיות, לגביך יהב, אתה עושה המון שטויות, כדאי שתיהייה סגור על עצמך, תקן את הסקוואט מהר, הקטע עם הראש לא נראה טוב בכלל, וגם כל הקטע של החיטוב, אתה פשוט יורה לעצמך ברגל כל פעם מחדש וחבל.

למה לחטב? מגיע החורף בקרוב ככה שאם ישאלו למה השמנת תגיד שהבגדים עבים.

למה לחטב? מגיע החורף בקרוב ככה שאם ישאלו למה השמנת תגיד שהבגדים עבים.
אין אצל אליאב סודות, הוא פשוט עושה מה שכל ספורטאי עושה ולוקח את זה יותר ברצינות ומקצועיות, לגביך יהב, אתה עושה המון שטויות, כדאי שתיהייה סגור על עצמך, תקן את הסקוואט מהר, הקטע עם הראש לא נראה טוב בכלל, וגם כל הקטע של החיטוב, אתה פשוט יורה לעצמך ברגל כל פעם מחדש וחבל.
אני כבר על 20 א''ש ובסופו של דבר אני כבר אהיה חייב לחטב ואני בכל מקרה לא מתכוון למשוך את זה עד הקיץ אבל אני יוצא לחיטוב של חודשיים לא בדיוק סוף העולם
אתם חושבים שלא כדאי לחטב ?
ולגבי הטכניקה והראש בסדר,כבר ציינתי שזה rm1 לא בדיוק עניין אותי בזמן ההרמה אם הברכיים שלי קורסות.

אני כבר על 20 א''ש ובסופו של דבר אני כבר אהיה חייב לחטב ואני בכל מקרה לא מתכוון למשוך את זה עד הקיץ אבל אני יוצא לחיטוב של חודשיים לא בדיוק סוף העולם
ולגבי הטכניקה והראש בסדר,כבר ציינתי שזה rm1 לא בדיוק עניין אותי בזמן ההרמה אם הברכיים שלי קורסות.
אם אתה מגדיר את עצמך שמן אני לא יודע איך להגדיר את עצמי אז.

אתה הדובי שלי
תחטב בשביל עצמך כן, אבל כשהחורף מתקרב זה לא זמן טוב...תחכה

אתה בן 14 ילדים בני 14 לא צריכים לחטב.
הלוואי שתבין במהרה שאתה עושה טעות ותחזור לעשות מה שצריך.

אתה בן 14 ילדים בני 14 לא צריכים לחטב.
הלוואי שתבין במהרה שאתה עושה טעות ותחזור לעשות מה שצריך.
למה הם לא צריכים לחטב

אתה הדובי שלי

תחטב בשביל עצמך כן, אבל כשהחורף מתקרב זה לא זמן טוב...תחכה
אליק אליאבטי ואפי בלוג שלי וואו איזה התרגשות. אפי אבל אתה מאסיבי בטירוף וזה נראה טוב
גם אם אני ממשיך במסה,באמת שכבר היה לי מספיק מהSS הזה ואני מיואש,אפשרי לעבור למדקאו או שזה יהיה מטומטם

זה מטומטם, אתה בקושי מסקוויט 100.
תקרא את הלוג שלי .בפעם המיליון שאני אומר לך את זה כבר, תראה מה קרה כשאני חיטבתי.
חוץ מזה שאתה לא מספיק מסיבי כדי לחטב.

@Alikk1998 יש ללוג שלך פאקינג 80 עמודים תכוון אותי לאיזה
@Juggernaut שלא תחשוב שלא שמתי לב שלא היית במשמרת אפילו שאמרת לי ביום רביעי שאתה כן. למען השם הייתי צריך לבקש מבילדר שישמור עליי בבנץ

בערך עמוד 20 אולי יותר אולי פחות, הייתי שופף אז באזור ה110 ומושך 120 ואם רשף אומר לא לחטב אתה צריך להקשיב למאמן שלך.

@Juggernaut שלא תחשוב שלא שמתי לב שלא היית במשמרת אפילו שאמרת לי ביום רביעי שאתה כן. למען השם הייתי צריך לבקש מבילדר שישמור עליי בבנץ
איך אני לא מתגעגע לבילדרים בפמלי..
אני מאוד מבין את התסכול מהתוכנית
אני הרצתי טקסס כמעט חצי שנה וזה הרג אותי לא מבחינה פיזית אלא לעשות כל פעם את אותו הדבר אבל אולי לשנות דברים מאוד קטנים
אז באמת שאני מבין אותך פשוט החיטוב זו לא האופציה הכי טובה כרגע מבחינת תזונה
תחשוב על זה שתהיה גדול וחזק מאשר רזה ופחות חזק ממה שאתה יכול להיות
אה וגם..תאכל כמו בילדר

הייתי אמור אבל בסוף החליפו את השעות ועבדתי עד 10 בבוקר.

אם אתה מרגיש קצת צ'אבי נסה פשוט לאכול נכון עם הרגלי אכילה נכונים, הרבה חלבון ושומן טוב, פחמימות של אינדקס גליקמי נמוך, תשתדל ללכת ולחזור מבצפר ברגל, בלי קשר, הסקוואט לא נראה טוב לעין, פשוט תעבוד כמו שצריך, בלי חרטה ובלי בולשיט, בלי חיטוב בלי מסה, פשוט תאכל ותתאמן בלי לקטר, זה הכל.

הייתי אמור אבל בסוף החליפו את השעות ועבדתי עד 10 בבוקר.

אם אתה מרגיש קצת צ'אבי נסה פשוט לאכול נכון עם הרגלי אכילה נכונים, הרבה חלבון ושומן טוב, פחמימות של אינדקס גליקמי נמוך, תשתדל ללכת ולחזור מבצפר ברגל, בלי קשר, הסקוואט לא נראה טוב לעין, פשוט תעבוד כמו שצריך, בלי חרטה ובלי בולשיט, בלי חיטוב בלי מסה, פשוט תאכל ותתאמן בלי לקטר, זה הכל.
אבל איך נפטרים מהערגליות בטעם שוקו?
סתם,אני אמשיך במסה אבל אני ממש לא מתחבר לSS אפשרי מדקאו?
בערך עמוד 20 אולי יותר אולי פחות, הייתי שופף אז באזור ה110 ומושך 120 ואם רשף אומר לא לחטב אתה צריך להקשיב למאמן שלך.
טוב שכנעתם אותי אני לא יחטב
איך אני לא מתגעגע לבילדרים בפמלי..
אני מאוד מבין את התסכול מהתוכנית
אני הרצתי טקסס כמעט חצי שנה וזה הרג אותי לא מבחינה פיזית אלא לעשות כל פעם את אותו הדבר אבל אולי לשנות דברים מאוד קטנים
אז באמת שאני מבין אותך פשוט החיטוב זו לא האופציה הכי טובה כרגע מבחינת תזונה
תחשוב על זה שתהיה גדול וחזק מאשר רזה ופחות חזק ממה שאתה יכול להיות
אה וגם..תאכל כמו בילדר
אוי הבילדרים בפמילי,גם ביקשתי מגילי רק שיוציא לי את המוט מקסימום אני מת מתחת אשמתי אני יסתדר והוא מרים לי את המוט עד מתי בילדרים שעושים בייספס בבנץ?
ומה לאכול כמו בילדר? אתה סופר קלוריות אליאב?

וזה לא סוד שאני כבר לא עושה פאוורליפטינג נטו...אבל אם יש לך תוכנית מסוימת, לא משנה של מה היא, פשוט רוץ עליה, ותעשה כל מה שצריך כדי למקסם אותה, אם אני לא טועה ידידי @Eliavitie הגיע אלי עם 120 סקוואט, הפעם היחידה שהוא היה בכשל בסקוואט היה כשעשה 230 וחזרה השנייה איבד יציבות, שבוע אחרי הוא עשה את זה לשלשה, שבועיים אחרי הוא עשה 250, מה שאני מנסה לומר לך שתמיד יהיו לך עליות ומורדות, אבל אתה לא יכול להרים ידיים בגלל כל פסיק ולקטר עליו.

תשמע לפני שבועיים התחלתי סס על 80 קילו עם פלוס קלורי רק של 100 בנתיים עובד מצויין אתה כולה גם 5 קילו מעל הגובה זה לא שמןן אה כבר שכנעו אותך לא משנה חח

תשמע לפני שבועיים התחלתי סס על 80 קילו עם פלוס קלורי רק של 100 בנתיים עובד מצויין אתה כולה גם 5 קילו מעל הגובה זה לא שמןן אה כבר שכנעו אותך לא משנה חח
חחחחחחחחח איזה דפוק אתה באמא שלי
וזה לא סוד שאני כבר לא עושה פאוורליפטינג נטו...אבל אם יש לך תוכנית מסוימת, לא משנה של מה היא, פשוט רוץ עליה, ותעשה כל מה שצריך כדי למקסם אותה, אם אני לא טועה ידידי @Eliavitie הגיע אלי עם 120 סקוואט, הפעם היחידה שהוא היה בכשל בסקוואט היה כשעשה 230 וחזרה השנייה איבד יציבות, שבוע אחרי הוא עשה את זה לשלשה, שבועיים אחרי הוא עשה 250, מה שאני מנסה לומר לך שתמיד יהיו לך עליות ומורדות, אבל אתה לא יכול להרים ידיים בגלל כל פסיק ולקטר עליו.
טוב עזוב שטויות אליאב הוא על טבעי,אני אתחיל מדקאו ובהצלחה לי

לא מיצית ss רק שתדע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית