הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר לשיפור -הסקוואט/דדליפט/בנץ פרס

• פותח/ת השרשור Israel
  • פורסם בתאריך

Israel

משתמש מתחיל
126
16
נק' מוניטין:
92
126
16
היי
אני כבר כמה חודשים תקוע התרגילים הנ״ל

בסקוואט lb כאשר אני מעלה מעל 130 בעליה לקראת סוף התנועה הפלג עוף עליון צונח קדימה והבנתי שאם אעשה גוד מורנינג זה עשוי לעזור והייתי רוצה לדעת איזה תרגילים עוד יכולים לעזור ,חוץ מזה במשקלים המקסימלים שלי ל5rm הברכים קורסות קצת ומה עלי לעשות כדי לשפר את הטכניקה

בדדליפט -תקוע על 160ל5 חזרות ולפעמים מצליח רק 3 ,את האמת שלא ניסתי להעלות משקל כי הטכניקה משתבשת לי ב160 ,לא יודע להגדיר את הבעיה פשוט הטכניקה לא נקיה
ב140 אני דיי מצליח לשמור על טכניקה ורציתי לדעת אם יש תרגילי עזר כדי לשפר את הדדליפט
קראתי בפורטל שיש איזה דדליפט של חצי תנועה או משהו כזה. ולאחר מכן החצי תנועה השני אבל לא בדיוק הבנתי

בבנץ פרס גם תקוע על 80 קג ממש בלחץ ..כבר כמה חודשים
השבוע שינתי את הטכניקה לטכניקה של דייב טיט ,הורדתי משקלים ל25 כל צד בשביל לחדד את הטכניקה ,כנראה שעד עכשיו הפעלתי המון את הכתפיים ופחות את החזה אבל גם הייתי רוצה לשמוע על תרגילי עזר

למי שרוצה לראות זו התוכנית שליhttps://www.lbs.co.il/threads/54795/page-2#post-694674
גם שעבדתי בתוכנית כוח לא הצלחתי להעלות מעבר למשקלים האלה ולשמור על טכניקה

בעקרון חשבתי עכשיו לשלב את תרגילי העזר בצורה כזו
בתוכנית יש ab פעמים בשבוע
חשבתי שבפעם הרשונה אעבוד רגיל לפי התוכנית וab הנוספים אעשה תרגילי עזר ושיפור טכניקה במשקלים נמוכים
אשמח להמלצות או רק לשמוע את דעתכם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי אצטרך להביא סרטוני טכניקה ומשם נוכל להמשיך את הדיון
אני הרבה יותר מעדיף לשפר את הטכניקה שלי מאשר להבין בכל התהליכים שעליהם שאלתי
תודה רבה גם על הרצון לעזור לחלוק את הניסיון והידע שלכם עם משתמשי הפורום

נערך לאחרונה:
מה לגבי תרגילי מובילטי ? זה בהחלט יעזור לשפר טכניקה ויכולת. זה ידרוש ממך להוריד משקלים אבל לעבוד על טכניקה וכנראה לערב שרירים שעד עכשיו לא השתמשת בהם. זה יוסיף לך כוח בהמשך הדרך.

דבר נוסף - קשה מאוד להחלים מאימון רגליים קשה. לא רואה איך תוך יומיים שלושה אתה כבר על הסקוואט ראק נותן אימון. בטוח שלא תראה שיפור. רוב הסיכויים שתיפצע. גם למוזרקים שבחבורה זה עדיין מאתגר. ממליץ לך לתת אימון טוב ואז באימון הנוסף להשקיע בטכניקה ומובילטי בלי לאמץ יתר המידה את מערכות ה CNS.
בנוסף - תזונה. תבדוק את עצמך או שתעלה את התוכנית שלך....

חבר'ה תקנו אותי אם אני טועה....

• פותח/ת השרשור
שמעון מה שאמרת ,זה בדיוק מה שרציתי לעשות ,אולי החברה פה לא הבינו בדיוק למה התכוונתי ולכן חלקם התנגדו ...
לגבי התוכנית ,מצורף קישור לתוכנית שלי בהודעה הראשונה שלי בפוסט הזה
להלן הקישורhttps://www.lbs.co.il/threads/54795/page-2#post-694674
תן דוגמא ליום טיפוסי מבחינת אוכל.

עניתי לך בפרטי כי רציתי לשאול אותך עוד משהו

פאוז סקוואט ושהיה בכיווץ בבור תוך כדי שמירה על ברכיים בחוץ ולא גולשות וחזה למעלה בשהיה בבור וביציאה ממנו

עבודה בתרגילי הבסיס עם משקלים שמאפשרים טכניקה טובה והתקדמות ליניארית בהתאם להתאוששות שלך
זאת אומרת אם אתה מסוגל לעשות SS תאורטית, אבל אתה לא אוכל/ישן... ולא יכול לשפר את זה אז תעשה 5X5 ליניארית
או התקדמות איטית יותר כמו 5/3/1

זה מה שיש לי להוסיף מלבד מה שכבר ענו לך

• פותח/ת השרשור
אוקי ,תודה לך ,אקח את הדברים וגם את כל מה שנאמר כאן לתשומת ליבי ,הדרך עוד ארוכה ..גם במה שיש לי ללמוד וגם בהתקדמות שאני מתכנן ,בטכניקה ובמשקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית