הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציה לספירת קלוריות

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
יש לי כבר אחת בשם שרינק שסופרת רק קלוריות וגם לא כל כך מדויקת בקלוריות וחסר מאכלים למרות שכבר הוספתי את כל מה שחסר ויוצא לי לאכול הרבה

אבל הבנתי שיש אפליקציה שסופרת גם ערכים תזונתיים של שומן פחמימה חלבון,אפשר להכניס מאכלים בעברית והיא קוראת ברקודים של מוצרים ומכניסה את הערכים שלהם אוטומטית מישהו מכיר?

אני משתמש בתוכנה יומן דיאטה (יכול להיות שבתשלום עכשיו). יש בה קצת חוסר נתונים אבל תוכנה טובה בסה"כ.

myfitnesspal ממש טובה, ויש לה מאגר מטורף עם כל הברקודים. את רוב המוצרים אפשר לסרוק. ודברים אחרים פשוט תעבוד עם google translate כדי לתרגם את מה שאתה אוכל ולהכניס לאפליקציה.

מי שגר בחו"ל בכלל יהנה מהאפליקציה הזאת כי יש שם מנות מוכנות של כל מני רשתות מזון כמו סאבוואי טאקובל וכו'

myfitnesspal ממש טובה, ויש לה מאגר מטורף עם כל הברקודים. את רוב המוצרים אפשר לסרוק. ודברים אחרים פשוט תעבוד עם google translate כדי לתרגם את מה שאתה אוכל ולהכניס לאפליקציה.

מי שגר בחו"ל בכלל יהנה מהאפליקציה הזאת כי יש שם מנות מוכנות של כל מני רשתות מזון כמו סאבוואי טאקובל וכו'
היא עובדת גם עם מוצרים מהארץ? למשל אורז של שופרסל, אני סורק את הברקוד והיא נותנת לי את הערכים?

דברים כאלה הם קצת יותר בעייתים, אבל נגיד קוטג' תנובה יש שם, חלב כן. אורז לא זכור לי אבל לדעתי את המוכרים יש.

במידה ואין אתה יכול להכניס לבד, יש לך שם אפשרות להזין מוצרים ואתה פשוט מעתיק את הערכים שיש שם על האריזה

אני רוצה לפתח אחת כעקרון בשביל עצמי סה לא אמור להיות כל כך קשה לא רק בשביל עצמי אבל יותר בשביל הלימוד מאשר שיצליח במרקט וכו' כמובן זה רק בגדר רעיון ואם זה יקרה יקח זמן אבל אם זה יקרה אני אפרסם

האם קיימת אפליקציה שיכולה לבדוק לי בלייב או לפי תכנית האימונים שאני מכניס לה כמה קלוריות שרפתי ?

האם קיימת אפליקציה שיכולה לבדוק לי בלייב או לפי תכנית האימונים שאני מכניס לה כמה קלוריות שרפתי ?
באימוני אירובי כן, באימוני כח גם יש הערכות אבל הן מאוד לא מדויקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית