עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה העובימ'זה מידות 4/6/10 מ"מ ? ומזה נותן ?
הלארג אולי תהיה גדולה. מה שהזמנת היא הכי טובה, החומה היא באמת די חרא ואפילו אני זרקתי אותה לארון. אני משתמש עם מה שהזמנת כרגעאז לפי הצעתך כדאי לי ללכת על מידה M.
ת'אמת שלא ממש מצאתי כמה אינץ' החגורה שבקישור : http://www.ebay.com/itm/RDX-Power-W...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c71a884a8
@^pala @Beast and cheat אתה יכול לנחש כמה אינץ' החגורה הזאת ? קניתי את החגורה במידה L בסוף, לא רציתי לקחת סיכונים.
צריכה להגיע בין 4-9 ליולי, נקווה שלא יעשו לי בעיות.
מה ההבדל בין החומה לזאת?הלארג אולי תהיה גדולה. מה שהזמנת היא הכי טובה, החומה היא באמת די חרא ואפילו אני זרקתי אותה לארון. אני משתמש עם מה שהזמנת כרגע
העובי והרוחב, אל תשאל אותי איך ולמה, אבל הם פשוט שונים לטובת השחורמה ההבדל בין החומה לזאת?
הלארג אולי תהיה גדולה. מה שהזמנת היא הכי טובה, החומה היא באמת די חרא ואפילו אני זרקתי אותה לארון. אני משתמש עם מה שהזמנת כרגע
העובי והרוחב, אל תשאל אותי איך ולמה, אבל הם פשוט שונים לטובת השחור
זה העובי
10-13 מ"מ זה הסטנדרט, 13 מ"מ זה לאנשים מאוד גדולים שצריכים תמיכה חזקה מאוד. למי שלא כזה זה יכול להפריע. לך עדיף 10 מ"מ.
זה הרוחב, כן, זה בסדר.בדקתי עם המוכר והוא אמר לי שהחגורה שאני הזמנתי היא 4 אינץ', זה בסדר ?