ייעוץ איזה חגורה לבחור?

• פותח/ת השרשור itay55
  • פורסם בתאריך

itay55

משתמש מתחיל
88
13
נק' מוניטין:
16
88
13
החלטתי לקנות חגורה עקב עלייה במשקלים ורצון לעלות עוד במשקלים, ורציתי להזמין מחו"ל פשוט חגורה xl. ואז אמרו לי שהמותג חשוב ושצריך למדוד את זה לפני. קיצר חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע תכליתי וטוב.

מ'זה מידות 4/6/10 מ"מ ? ומזה נותן ?
זה העובי
10-13 מ"מ זה הסטנדרט, 13 מ"מ זה לאנשים מאוד גדולים שצריכים תמיכה חזקה מאוד. למי שלא כזה זה יכול להפריע. לך עדיף 10 מ"מ.

אז לפי הצעתך כדאי לי ללכת על מידה M.

ת'אמת שלא ממש מצאתי כמה אינץ' החגורה שבקישור : http://www.ebay.com/itm/RDX-Power-W...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c71a884a8

@^pala @Beast and cheat אתה יכול לנחש כמה אינץ' החגורה הזאת ? קניתי את החגורה במידה L בסוף, לא רציתי לקחת סיכונים.

צריכה להגיע בין 4-9 ליולי, נקווה שלא יעשו לי בעיות.

נערך לאחרונה:
אז לפי הצעתך כדאי לי ללכת על מידה M.

ת'אמת שלא ממש מצאתי כמה אינץ' החגורה שבקישור : http://www.ebay.com/itm/RDX-Power-W...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c71a884a8

@^pala @Beast and cheat אתה יכול לנחש כמה אינץ' החגורה הזאת ? קניתי את החגורה במידה L בסוף, לא רציתי לקחת סיכונים.

צריכה להגיע בין 4-9 ליולי, נקווה שלא יעשו לי בעיות.
הלארג אולי תהיה גדולה. מה שהזמנת היא הכי טובה, החומה היא באמת די חרא ואפילו אני זרקתי אותה לארון. אני משתמש עם מה שהזמנת כרגע

הלארג אולי תהיה גדולה. מה שהזמנת היא הכי טובה, החומה היא באמת די חרא ואפילו אני זרקתי אותה לארון. אני משתמש עם מה שהזמנת כרגע

יש אפשרות להחזיר את החגורה עם כל הדברים ולקבל החזר מלא או החלפה של חגורה.

במידה וזה לא יהיה המידה - נחזיר. רק אצטרך לברר איך לשלוח וכמה יעלה(אם בכלל) לשלוח משלוח חינם חזרה למוכר.

הכי טוב למדוד הקיף טבור ולפי זה להחליט.
רוב האנשים צריך M-L , אני בתכלס עשיתי טעות שלקחתי XL כי אז סתם צריך לחורר

זה העובי
10-13 מ"מ זה הסטנדרט, 13 מ"מ זה לאנשים מאוד גדולים שצריכים תמיכה חזקה מאוד. למי שלא כזה זה יכול להפריע. לך עדיף 10 מ"מ.

בדקתי עם המוכר והוא אמר לי שהחגורה שאני הזמנתי היא 4 אינץ', זה בסדר ?

בדקתי עם המוכר והוא אמר לי שהחגורה שאני הזמנתי היא 4 אינץ', זה בסדר ?
זה הרוחב, כן, זה בסדר.
יכול להיות שלדדליפט היא תפריע קצת (זה הרוחב הסטנדרטי, ה3 אינץ' "נדירות" וה-2 אינץ' זה לבנץ' פרס) אבל לא תדע עד שתנסה. אם כן, אז אתה תצטרך להזמין חגורת 3 אינץ' או לשים אותה מעט יותר גבוה.

אני הזמנתי מהמוכר הזה ,הוא ביקש שאשלח לו את ההיקפים שלי והוא המליץ לי על מידה
חוץ מזה היא כמעט היתה בסדר רק שנאלצתי לעשות לה עוד כמה חורים
מצ״ב קישור ,חגורה ממש טובה באיכות ,שווה כל שקל ,לדעתי שווה להוסיף עוד כמה שקלים מאשר בעוד כמה חודשים שוב להחליף ,גם המשלוח היה מהיר ,הגיע פחות משבוע
היא גם מגיע טריה חחח יש לה ריח של סוס שמת אתמול חחח ,בצחוק ,אבל יש לה ריח מוזר בהתחלה

זה מה שהזמנתי http://www.ebay.com/itm/RDX-Weight-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c71a90b8f

הזמנתי מידה L ואני מפחד שהיא תהיה יותר מדי גדולה עליי.

איזה מהם הזמנת ?אם אני זוכר נכון הזמנתי את המדיום ובחור הכי קטן היא גדולה עלי
בכל מקרה גם אם יהיה גדול או שתעשה חורים או שתחליף ,לא כזה סיפור ,באמת שזה אמור להגיע ממש מהר

ובמידה ואני רוצה לשלוח חזרה כדי שיחליפו לי מידה. כמה זה עולה בדואר אתה יודע ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית