נק' מוניטין:
33
- 217
- 12
איזה pre workout הכי מומלץ מבחינת כוח נטו לא מעניין אותי יותר מידי המחיר 4-5 שקל אבדל למנה לא יהרגו אותי?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעות.קפאין ללא בטא אלנין ול קרניטין וסוגי קריאטין יעלה אותה קצת במרץ אבל אחרי 40 דקות תהיה נפילה.כל הפרה וורקאוט האלה סתם בזבוז כסף גדול, אני אישית מעדיף לשמור לקפאין. יותר יעיל ובלי צבעי מאכל.
מה על מה אתה מדבר? אני אישית צורך קפאין לפני אימון(של פרולאב) ואין שום נפילה. אם היה נפילה אף אחד לא היה צורך את זה.טעות.קפאין ללא בטא אלנין ול קרניטין וסוגי קריאטין יעלה אותה קצת במרץ אבל אחרי 40 דקות תהיה נפילה.
האקסטרים שוק החזיק אותי 5 שעות בראבאק...
מה על מה אתה מדבר? אני אישית צורך קפאין לפני אימון(של פרולאב) ואין שום נפילה. אם היה נפילה אף אחד לא היה צורך את זה.
כמובן שחשוב לעשות סייקלים ON OFF כי הגוף מתרגל לקפאין אבל אין שום ירידת אנרגיה באמצע אימון.
שורה שטותית. גם פרארי זו מכונית להיט, למה ממשיכים לייצר עוד מכוניות? כי יש עוד יצרניות. כנ"ל פה. יש עוד יצרניות אחרות שמספקות PW וחלק קפאין. אבל עזוב זה סטייה מהנושא.לא התכוונתי לירידת אנרגיה באמצע האימון התכוונתי לאחר האימון ואם קפאין לבד היה כזה להיט לא היו מפתחים pre workout
אם קפאין מספיק לך סבבה,אישית אני מרים הרבה יותר משקל ומתאושש עם המוצר שהזכרתי למעלה
נו ברור שתגיד שזה מצחיק, לא ציפיתי ממך לאובייקטיביות.
וברור לי שגם לי אתה לא ניסית קפאין. אל תשכח שזה הרבה יותר זול ובלי צבעי מאכל..