הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון איזה pre workout הכי מומלץ?

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
איזה pre workout הכי מומלץ מבחינת כוח נטו לא מעניין אותי יותר מידי המחיר 4-5 שקל אבדל למנה לא יהרגו אותי?
תודה לעוזרים

לא הייתי ממליץ לך לקנות פרה וורקאוט, פעם כל המוצרים היו מכילים DMAA והוא יצא מהחוק ולאחר מכן הם פשוט חסרי תועלת בעייני.
עדיף לך בכסף הזה לקנות קפאין וקריאטין.
אם אתה כל כך רוצה פרה וורקאוט אתה יכול לעיין במרכיבים של אחד הפורמולות לקנות אותם ולהכין אחד משלך, זה יצא לך הרבה יותר משתלם.

c4 אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג

לדעתי האישית חצי שעה לפני האימון קפה שחור חזק וכמה דק לפני 3-5 תמרים ובננה שיקפיץ אותך קצת
3 שעות לפני ארוחה גדולה כמובן כדי להטעין תמצברים

כל הפרה וורקאוט האלה סתם בזבוז כסף גדול, אני אישית מעדיף לשמור לקפאין. יותר יעיל ובלי צבעי מאכל.

כל הפרה וורקאוט האלה סתם בזבוז כסף גדול, אני אישית מעדיף לשמור לקפאין. יותר יעיל ובלי צבעי מאכל.
טעות.קפאין ללא בטא אלנין ול קרניטין וסוגי קריאטין יעלה אותה קצת במרץ אבל אחרי 40 דקות תהיה נפילה.

האקסטרים שוק החזיק אותי 5 שעות בראבאק...

לא הייתי ממליץ לך על פריוורקאוט בכלל שילוב של קפאין לפני האימון יהיה מוצלח מאוד.. אבל לשאלתך אם אתה ממש מתעקש ישנו פרי וורקאוט בשם n.o xplode 2.0 יש אותו במגוון טעים וכן הוא נותן קצת בוסט לפני ובזמן האימון..

טעות.קפאין ללא בטא אלנין ול קרניטין וסוגי קריאטין יעלה אותה קצת במרץ אבל אחרי 40 דקות תהיה נפילה.

האקסטרים שוק החזיק אותי 5 שעות בראבאק...
מה על מה אתה מדבר? אני אישית צורך קפאין לפני אימון(של פרולאב) ואין שום נפילה. אם היה נפילה אף אחד לא היה צורך את זה.
כמובן שחשוב לעשות סייקלים ON OFF כי הגוף מתרגל לקפאין אבל אין שום ירידת אנרגיה באמצע אימון.

מה על מה אתה מדבר? אני אישית צורך קפאין לפני אימון(של פרולאב) ואין שום נפילה. אם היה נפילה אף אחד לא היה צורך את זה.
כמובן שחשוב לעשות סייקלים ON OFF כי הגוף מתרגל לקפאין אבל אין שום ירידת אנרגיה באמצע אימון.

לא התכוונתי לירידת אנרגיה באמצע האימון התכוונתי לאחר האימון ואם קפאין לבד היה כזה להיט לא היו מפתחים pre workout
אם קפאין מספיק לך סבבה,אישית אני מרים הרבה יותר משקל ומתאושש עם המוצר שהזכרתי למעלה

אסולט של מאסלפארם מעולה לדעתי

תשתדל לא להסתמך על זה אלא לקחת פעם בשבוע ו/או לאימונים קשים, אחרת מהר מאוד תסתגל ולא תרגיל את ההשפעה

לא התכוונתי לירידת אנרגיה באמצע האימון התכוונתי לאחר האימון ואם קפאין לבד היה כזה להיט לא היו מפתחים pre workout
אם קפאין מספיק לך סבבה,אישית אני מרים הרבה יותר משקל ומתאושש עם המוצר שהזכרתי למעלה
שורה שטותית. גם פרארי זו מכונית להיט, למה ממשיכים לייצר עוד מכוניות? כי יש עוד יצרניות. כנ"ל פה. יש עוד יצרניות אחרות שמספקות PW וחלק קפאין. אבל עזוב זה סטייה מהנושא.
אחרי אימון אתה גם ככה תהיה עייף כי אתה מרוקן מגליקוגן, עם PW\קפאין או בלי. הם פשוט נותנים לך יותר "בוסט" מאשר אם היית אוכל למשל פרי.

נו ברור שתגיד שזה מצחיק, לא ציפיתי ממך לאובייקטיביות.
וברור לי שגם לי אתה לא ניסית קפאין. אל תשכח שזה הרבה יותר זול ובלי צבעי מאכל..

נו ברור שתגיד שזה מצחיק, לא ציפיתי ממך לאובייקטיביות.
וברור לי שגם לי אתה לא ניסית קפאין. אל תשכח שזה הרבה יותר זול ובלי צבעי מאכל..

1.תקשיב חבר אני לא משווק ולא יבואן של המוצר ומצידי תאכל קפאין לפני כל אימון.

2.אני בן 34 נראה לי שניסיתי טיפה יותר דברים ממך(כולל קפאין)

3.איחלתי לחייל בהצלחה.

image.jpg
אם כבר מ״ג ולא גרם ...
זה מעל מה שממולץ לקחת מבחינה בריאותית ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית