הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון איזה pre workout הכי מומלץ?

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
איזה pre workout הכי מומלץ מבחינת כוח נטו לא מעניין אותי יותר מידי המחיר 4-5 שקל אבדל למנה לא יהרגו אותי?
תודה לעוזרים

image.jpg

הייתי ממליץ קפאין רק לפני אימון אירובי כי הוא מגביר שריפת שומן כאשר באימוני כוח הגוף מסתמך לרוב על גליקוגן(סוכר).
JACK3D הישן נתן לי ראבק מפחיד(מיני רויד רייג) אבל אחרי שהורידו DMT (בירוקרטיה) הנוסחה החדשה גרועה- לא ניסיתי NOEXPLOD וזה בינתיים הPREWORKOUT היחידי שאני עוד לא שולל. כל השאר מכילים כמות מוגזמת של טאורין וקפאין.

לישראל-

יחידת המידה בנוזל שונה מבמוצק. בנוזל זה מ"ל ובמוצק זה מ"ג. לא הבנתי למה צרפת טבלת ערכים מויקי.

100 מ"ג שווה ל100 מ"ל

Mr Hyde היה לי יותר ממצויין (וקפאין לבד לא משפיע עליי),אבל רק לכמה פעמים הראשונות..הייתי מציע לקחת רק באימונים שחייב ,דרך אגב 400 מ״ג קפאין לסקופ
ניסיתי סאמפל של c4- חמוד לא יותר מזה
וסאמפל של jacked החדש-לא משהו

לא הייתי ממליץ לך על פריוורקאוט בכלל שילוב של קפאין לפני האימון יהיה מוצלח מאוד.. אבל לשאלתך אם אתה ממש מתעקש ישנו פרי וורקאוט בשם n.o xplode 2.0 יש אותו במגוון טעים וכן הוא נותן קצת בוסט לפני ובזמן האימון..

N.O EXPLODE 2.0 - אולי בימים הראשונים, אחכ' מפסיק להשפיע ואז צריך להגדיל מינונים...

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את האקסטרים שוק

Jym אחד הטובים ..יקר יחסית
Mr Hyde היה לי יותר ממצויין (וקפאין לבד לא משפיע עליי),אבל רק לכמה פעמים הראשונות..הייתי מציע לקחת רק באימונים שחייב ,דרך אגב 400 מ״ג קפאין לסקופ
ניסיתי סאמפל של c4- חמוד לא יותר מזה
וסאמפל של jacked החדש-לא משהו

תודה שיגמר לי הגק אני אנסה אותם [=

c4 אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג

לדעתי האישית חצי שעה לפני האימון קפה שחור חזק וכמה דק לפני 3-5 תמרים ובננה שיקפיץ אותך קצת
3 שעות לפני ארוחה גדולה כמובן כדי להטעין תמצברים

אתה יכול להזמין אותו מפה http://www.bodybuilding.com/
למרות שאני פחות אוהב את הc4 אני לא מרגיש יותר מידי איתו

אישית אני ממש לא תומך בקנייה של פרה וורקאאוט מהסיבה שזה גימיק שיווקי לא זול.

אבל בגלל שאני מתחיל חיטוב יותר רציני ואני לא רוצה לספוח נוזלים בטירוף בגלל קריאטין לצערי אני חייב לחשוב על האופציה הזאת.

אישית אני ממש לא תומך בקנייה של פרה וורקאאוט מהסיבה שזה גימיק שיווקי לא זול.

אבל בגלל שאני מתחיל חיטוב יותר רציני ואני לא רוצה לספוח נוזלים בטירוף בגלל קריאטין לצערי אני חייב לחשוב על האופציה הזאת.
איך Pre-workout מפצה על הפסקת שימוש בקריאטין?

בד"כ יש איזושהיא תשלובת של הסוגי קריאטין אבל האמת שלא יצא לי לקרוא על הספיחת נוזלים בשימוש בפורמולות קריאטין.
אני בדיוק זז לישון, מקווה מחר לזכור לחפש תשובה לגבי זה ולחזור אלייך ;-)

תמיד אפשר להשתמש בקפאין, יותר זול ובלי צבעי מאכל.

יש לי קפאין והוא רק נותן מרץ.

אני מחפש את האלמנט של תוספת שריר וכוח והתאוששות מהירה כמו שהקריאטין נותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית