נק' מוניטין:
33
- 217
- 12
איזה pre workout הכי מומלץ מבחינת כוח נטו לא מעניין אותי יותר מידי המחיר 4-5 שקל אבדל למנה לא יהרגו אותי?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי ממליץ לך על פריוורקאוט בכלל שילוב של קפאין לפני האימון יהיה מוצלח מאוד.. אבל לשאלתך אם אתה ממש מתעקש ישנו פרי וורקאוט בשם n.o xplode 2.0 יש אותו במגוון טעים וכן הוא נותן קצת בוסט לפני ובזמן האימון..
אני אוהב את האקסטרים שוק
Jym אחד הטובים ..יקר יחסית
Mr Hyde היה לי יותר ממצויין (וקפאין לבד לא משפיע עליי),אבל רק לכמה פעמים הראשונות..הייתי מציע לקחת רק באימונים שחייב ,דרך אגב 400 מ״ג קפאין לסקופ
ניסיתי סאמפל של c4- חמוד לא יותר מזה
וסאמפל של jacked החדש-לא משהו
c4 אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג
לדעתי האישית חצי שעה לפני האימון קפה שחור חזק וכמה דק לפני 3-5 תמרים ובננה שיקפיץ אותך קצת
3 שעות לפני ארוחה גדולה כמובן כדי להטעין תמצברים
איך Pre-workout מפצה על הפסקת שימוש בקריאטין?אישית אני ממש לא תומך בקנייה של פרה וורקאאוט מהסיבה שזה גימיק שיווקי לא זול.
אבל בגלל שאני מתחיל חיטוב יותר רציני ואני לא רוצה לספוח נוזלים בטירוף בגלל קריאטין לצערי אני חייב לחשוב על האופציה הזאת.
איך Pre-workout מפצה על הפסקת שימוש בקריאטין?
תמיד אפשר להשתמש בקפאין, יותר זול ובלי צבעי מאכל.תקן אותי אם אני טועה(אני לא בטוח) אבל נראה לי שבפרה וורקאאוט יש סוג אחר של קריאטין(לא מונו) שלא סופח נוזלים.
תמיד אפשר להשתמש בקפאין, יותר זול ובלי צבעי מאכל.