הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תירס ללא סוכר

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
למה כולם כל כך נגד תירס ללא סוכר בחיטוב או בדל פחמימה

אכלתי הרגע קופסא של 335 גרם מסונן יש לכל 100 גרם
59 קלוריות
2.5 חלבון
9פחמימה
5 סיבים תזונתיים
1.2 שומן

ערכים ממש לא רעים וקופסא כזאת משביעה ונותנת קצת טעם מתוק נכון 30 גרם פחמימה אבל חוץ מזה ועוד 2 יוגורטים של 10 גרם פחמימה כל אחד אין לי עוד פחמימה אולי כמות מזערית ממש

למה מתנגדים לזה כל כך?

לדל פחמימה זה פשוט לא מתאים כי זה הרבה פחמימות.

פלאו....אני אתן למישהו אחר לדבר @^pala יש לך דעה על תירס למה שקשור לפלאו?

• פותח/ת השרשור
לדל פחמימה זה פשוט לא מתאים כי זה הרבה פחמימות.

פלאו....אני אתן למישהו אחר לדבר @^pala יש לך דעה על תירס למה שקשור לפלאו?
כמו שהראתי לך זה יכול להכנס בדל של עד 50 גרם ביום

30 גרם פחמימה מהתירס ועוד 20 מירקות בשלל צבעים

זה עדיין יותר מדי, יש לך פחמימה מהירקות ומהחלבונים בכמות שמגיעה ל30 ולפעמים גם ליותר, להוסיף עוד 30 גרם פחמימה מתירס זה יותר מדי ולא נכנס לדל פחמימה

דל פחמימה זה פחות משנה. יש עניין של קיטוזיס שהוא משתנה מאדם לאדם. זה לא צריך להיות רלוונטי אליך כל כך כל עוד אתה יורד במשקל ו\או נמצא בחיטוב רגיל.
בתזונה קטוגנית\פליאו הסיפור הוא אחר לגמרי ואני בספק שאתה באחד כזה.

• פותח/ת השרשור
זה עדיין יותר מדי, יש לך פחמימה מהירקות ומהחלבונים בכמות שמגיעה ל30 ולפעמים גם ליותר, להוסיף עוד 30 גרם פחמימה מתירס זה יותר מדי ולא נכנס לדל פחמימה
דל פחמימה זה פחות משנה. יש עניין של קיטוזיס שהוא משתנה מאדם לאדם. זה לא צריך להיות רלוונטי אליך כל כך כל עוד אתה יורד במשקל ו\או נמצא בחיטוב רגיל.
בתזונה קטוגנית\פליאו הסיפור הוא אחר לגמרי ואני בספק שאתה באחד כזה.
ספציפית היום אני אדאג שזה כן יכנס ואני כרגע בud2 של פחמימה עד 50 ביום

ובקשר לדיאטה קטוגנית וקיטוזיס בעתיד שאסיים את החיטוב אני רוצה להמשיך בדרך הזאת גם במסה לפחות במשך הקיץ כדי לשמור על החיטוב ולהשאר יבש ולעלות פחות שומן איך זה יכול לפגוע בקיטוזיס אני הבנתי שכל עוד אתה מתחת ל100 גרם ביום אתה תשאר תחת קטוזיס למרות שכמו שאמרת זה משתנה מאדם לאדם וברגישות שלו לאינסולין

ספציפית היום אני אדאג שזה כן יכנס ואני כרגע בud2 של פחמימה עד 50 ביום

ובקשר לדיאטה קטוגנית וקיטוזיס בעתיד שאסיים את החיטוב אני רוצה להמשיך בדרך הזאת גם במסה לפחות במשך הקיץ כדי לשמור על החיטוב ולהשאר יבש ולעלות פחות שומן איך זה יכול לפגוע בקיטוזיס אני הבנתי שכל עוד אתה מתחת ל100 גרם ביום אתה תשאר תחת קטוזיס למרות שכמו שאמרת זה משתנה מאדם לאדם וברגישות שלו לאינסולין
קיטוזיס מלא קשה מאוד להגיע בלי צריכה מיוחדת ואפילו התווספות של שמן MCT למיניהם. אפילו גרם אחד של פחמימה יוציא אותך מקיטוזיס

• פותח/ת השרשור
קיטוזיס מלא קשה מאוד להגיע בלי צריכה מיוחדת ואפילו התווספות של שמן MCT למיניהם. אפילו גרם אחד של פחמימה יוציא אותך מקיטוזיס
הבנתי..
מעניין אותי אם בכל התקופה הדלת פחמימה שלי הייתי בקיטוזיס מלא אתה יכול לתאר את ההרגשה?

• פותח/ת השרשור
לא היית. אתה לא תהיה בקטוזיס, בטח שלא מלא כשאתה על 50 גרם פחמימה ועוד מתירס.
זה שיצא לי לאכול היום תירס אתה לא יודע מה עברתי ומה אכלתי בחודשים האחרונים אז אל תזרוק עובדות כאלה בבקשה

למעט העמסות ואיזה שתי התפרקויות לא נגעתי בפחמימה במשך חודשיים רק בירקות

סבבה, ועדיין קרוב לוודאי שלא היית בקטוזיס עמוק. קטוזיס עמוק זה קטוזיס שדרוש זמן רב לגוף כדי להגיע אליו ולהסתגל אליו. משמעות הדבר היא שהגוף נמצא ביעילות הגבוהה ביותר בשימוש בטונים דבר שקרוב לוודאי לא הגעת אליו. אני לא אומר שלא היית בקטוזיס, אבל כנראה שלא היית, בצורה היעילה ביותר שלא. שלא תבין לא נכון - זה לא שאתה לא בסדר. גם כשאני הייתי בדל עד 25 גרם פחמימה מתוכם 15 גרם מירקות והשאר נלווה לפחמימות לא הייתי בקטוזיס עמוק/מלא אלא רק חלקי, מספיק טוב לי ולכולנו למטרות חיטוב.

• פותח/ת השרשור
סבבה, ועדיין קרוב לוודאי שלא היית בקטוזיס עמוק. קטוזיס עמוק זה קטוזיס שדרוש זמן רב לגוף כדי להגיע אליו ולהסתגל אליו. משמעות הדבר היא שהגוף נמצא ביעילות הגבוהה ביותר בשימוש בטונים דבר שקרוב לוודאי לא הגעת אליו. אני לא אומר שלא היית בקטוזיס, אבל כנראה שלא היית, בצורה היעילה ביותר שלא. שלא תבין לא נכון - זה לא שאתה לא בסדר. גם כשאני הייתי בדל עד 25 גרם פחמימה מתוכם 15 גרם מירקות והשאר נלווה לפחמימות לא הייתי בקטוזיס עמוק/מלא אלא רק חלקי, מספיק טוב לי ולכולנו למטרות חיטוב.
אז איך מגיעים לקיטוזיס מלא לא לגעת בירקות ולאכול רק בשר שמן?

• פותח/ת השרשור
גם חלבון יכול להוציא אותך מקיטוזיס, והסוגי שומן הם קריטים
אתה לא היית בקיטוזיס...אל תיקח את זה קשה..
ממש לא לוקח קשה זאת לא המטרה שלי כרגע פשוט זה מעניין אותי יותר בשביל תקופת המסה איך ההרגשה קראתי על זה מאמר ענק באנגלית ולפי מה שהבנתי אמורים להרגיש טעם או ריח מוזר מתכתי כזה ויש כל מיני תופעות לוואי או שלא הבנתי נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית