הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערך תזונתי אמיתי של בקר טחון

• פותח/ת השרשור ben36
  • פורסם בתאריך

ben36

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
1
32
0
אני מחפש באינטרנט ערך קלורי של בשר בקר טחון אני מניח 15%שומן (מה שקונים רגיל בלי לבקש דל שומן)
ואני לא מוצא תשובה חד משמעית.. זה נע בין 180-320קלוריות ו19-36חלבון

אז זה תאמת 2 שאלות - מה האחוז שומן הרגיל של בקר טחון שקונים בסופרמרקט ומה הערך הנכון

תשאל איפה שאתה קונה איזה חלק זה (נגיד קניתי היום זה היה אסדו), ותבדוק את הערך של אותו חלק

• פותח/ת השרשור
נגיד רגיל של 15%

מה זה רגיל? תשאל אותו פשוט מאיזה חלק זה, נגיד הוא אומר אסדו אז תבדוק ערכים של אסדו, אם הוא אומר אנטריקוט תבדוק ערכים של אנטריקוט (לא סביר שזה אנטריקוט, סתם דוגמה). אם הקצב לא יוכל להגיד לך איזה חלק זה, אז אין לי מושג איך לדעת את הערכים

בשר בקר טחון יכול להיות גם תפזורת..בגדול אם זה 15% אתה יכול לבדוק ערכים של אנטריקוט ונראה לי שהערכים שלהם יהיו דומים..

ההפרשים שרשמת מוגזמים,
יש מצב שבדקת לפי ואחרי צלייה?

אם זה זאת הסיבה להבדל

השאלה מאיזה חלק נטחן הבקר, כשאני קונה בקר טחון לרוב אני מבקש חתיכות ספציפיות(טריות) שאני יודע מה הערך התזונתי שלהן.
כשיש לך סתם בקר טחון מהסופר הערכים יכולים להשתנות כי הנתחים שמוכנסים שונים, בהתאם כמות השומן שמערבבים שונה וכו'

Back
למעלה תחתית