הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אומגה 3 של VITACOST

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אז אני צורך אומגה 3 וגם אמא שלי של אלספה ,בארץ כרגיל הכל יקר וראיתי אומגה 3 של VITACOST ,רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו ואם הוא לא שונה מהאומגה 3 של אלספה .

Supplement Facts
Serving Size: 2 Softgels
Servings per Container: 120

Amount Per Serving% Daily Value

Calories25

Calories from Fat20

Total Fat2 g3%†

Polyunsaturated Fat1.5 g*

Cholesterol10 mg3%

Purified Fish Oil (molecularly distilled)
Omega-3 Fatty Acids2126 mg*

EPA (eicosapentaenoic acid)800 mg

DHA (docosahexaenoic acid)400 mg

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

אלספה :
רכיבכמות בכמוסה
EPA180 מ"ג
DHA120 מ"ג
סה"כ אומגה 3 300 מ"ג

ערכים תזונתיים לכמוסה אחת: אנרגיה (קק"ל) 9.

הוראות שימוש: 3-1 כמוסות ליום, לפני הארוחה.

יש לשמור במקום קריר ויבש. לאחר הפתיחה יש לאחסן בקירור.

תודה .

הויט***ט יוצא אותו מחיר, עם מינון פי 4,
ההמלצה היומית היא בין 1.8-3.0 מ"ג, באלספה שלך אתה צריך 6 קפסולות,
בויט***ט אתה צריך 2(ותקבל 2.4 במקום ה-1.8)

• פותח/ת השרשור
ההשוואה פה היא בין הוי****ט לאלספה ..הוי****ט מתאים גם לאמא שלי שצורכת אומגה 3 ?

בויט***ט צריך לצרוך 4 כדורים ביום בשביל להגיע ל2.4 ג'.
על התווית רשום ש2 כדורים=1.2 ג' - ולכן צריך לצרוך 4 כדורים.

בויט***ט צריך לצרוך 4 כדורים ביום בשביל להגיע ל2.4 ג'.
על התווית רשום ש2 כדורים=1.2 ג' - ולכן צריך לצרוך 4 כדורים.

רשום שמנה יומית מומלצת זה 2 כדורים, על גב האריזה רשום לכדור אחד: EPA 400 DHA 800(או להפך לא סגור)

אתם באמת לא חוששים להשתמש באומגה שלוש? גם אני הייתי צורך אבל לא מזמן קראתי שמחקר בדק וגילה שאומגה שלוש מגבירה את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית

.
אתם באמת לא חוששים להשתמש באומגה שלוש? גם אני הייתי צורך אבל לא מזמן קראתי שמחקר בדק וגילה שאומגה שלוש מגבירה את הסיכון לחלות בסרטן הערמונית

גם אלכוהול יכול להובים לקריסה של הכבד, וללכת עם פלאפון יכול לגרום לפגיעה בזרע, וצבע מאכל צהוב ובלה בלה בלה..

היום הכל גורם להכל...

נערך לאחרונה:
אתה יכול בבקשה להפנות אותי אל המחקר הנל?

אתה יכול בבקשה להפנות אותי אל המחקר הנל?
מחקר שנערך על ידי חוקרים במרכזי הסרטן ברחבי ארה"ב, מצא קשר בין חומצות שומן אומגה 3 לבין עלייה בסיכון להתפתחות סרטן הערמונית. חומצות שומן אומגה 3 נמצאות בדגים כמו סלמון, פורל, טונה טרייה ובתוספי שמן דגים.

המחקר שפורסם בכתב העת של המכון הלאומי לסרטן, בחן רמות אומגה 3 בדם, בקרב כ -35,000 גברים מעל גיל 50 בארה"ב וקנדה.

במהלך המחקר לא נאסף מידע על הרגלי התזונה של הגברים. לכן, לא ברור אם חומצות שומן אומגה 3 בדמם הגיעו ממזון או מתוספי מזון.

האבחון שבוצע, השווה 834 גברים אשר לקחו חלק בניסוי (אובחנו כסובלים מסרטן ערמונית), לקבוצת ביקורת של 1,393 גברים שנבחרו באופן אקראי מתוך 35,000 המשתתפים. החוקרים תרו אחר גורם מגן מפני אומגה 3 בדם. במקום זאת, הם גילו כי גברים עם רמות גבוהות של אומגה 3, היו בסיכון מוגבר של 43 אחוזים לפתח סרטן הערמונית.

*לפי דעתי תתעלם מזה שרשום מעל גיל 50 כי זה לא ממש משנה .

.

גם אלכוהול יכול להובים לקריסה של הכבד, וללכת עם פלאפון יכול לגרום לפגיעה בזרע, וצבע מאכל צהוב ובלה בלה בלה..

היום הכל גורם להכל...
זו תגובה לא קשורה , כי את האומגה אתה צורך לבריאות שלך , לא להתמסטל כמו אלכוהול או פלאפון כדי לדבר.
אתה לא לוקח את האומגה להנאה , אלא לבריאות , ואם זה לא בריא זה טמטום כפול , גם סתם לקחת וגם לפגוע בבריאות.
כמובן שאני לא אומר אם זה בריא או לא , אין לי מושג לגבי המחקר שהוא מדבר עליו.

רשום שמנה יומית מומלצת זה 2 כדורים, על גב האריזה רשום לכדור אחד: EPA 400 DHA 800(או להפך לא סגור)
לא! הערכים הם ל2 כדורים

בארה"ב סימון הערכים שונה מהארץ, היצרן יכול לרשום ערכים לאיזה כמות שהוא רוצה ואתה צריך לחשב.

תסתכל לדוגמא על אבקת חלבון NOW 1.8 lbs.

אומגה 3 מסרטן? נו באמת גם את זה גילו? מה הבא בתור, לחם? מים? שמיכה מצמר?
העולם כולו מסרטן לפי כל המחקרים האלה. יש הרבה יותר מחקרים שמראים את יעילותו הרבה והתרומה שלו לגוף מאשר הפוך. אם אנשים היו חיים באמת לפי כל המחקרים שמראים על גורמים לסרטן, הם לא היו יוצאים מהמיטה וזהו בשביל מה צריך לקום הכלללל מסרטן.

לא! הערכים הם ל2 כדורים

בארה"ב סימון הערכים שונה מהארץ, היצרן יכול לרשום ערכים לאיזה כמות שהוא רוצה ואתה צריך לחשב.

תסתכל לדוגמא על אבקת חלבון NOW 1.8 lbs.

אתה בטוח ב1000 אחוז?
אז כל כדור זה בעצם 600 epa וdha?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית