הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 200@64 kg רטיו מישהו?

סתם דוגמא... אבל ברור שטווח תנועה כזה ורוחב ידיים כזה יוסיף לך משקל על המוט
כמו שכתבתי לך למעלה, וכמו שויבריל כתב לך:
לרוב החבר'ה הרציניים בלחיצת חזה סגורים על הטכניקה שלהם, ואם הטכניקה שלהם לא כוללת אחיזה רחבה , כנראה שהם לא מרימים הכי הרבה באחיזה רחבה, ולהרחיב את האחיזה רק תפריע.
על הקשת בגב שגורמת לטווח תנועה כזה אני לא אדבר כי זה לא רלווטני, רוב האנשים לא יצליחו להשיג כזאת קשת.

דוגמאאא סתם זרקתי מספרים אבל זה כן יוסיף לך משקל למוט
אני אתן לך את עצמי שוב לדוגמא:
הRM1 שלי הוא 157.5 ק''ג בלחיצה יחסית צרה (העלתי סרטון לא מזמן).
לעומת זאת באחיזה רחבה אני לוחץ הרבה פחות, לרמות שהטווח תנועה יותר קצר.

אני אתן לך את עצמי שוב לדוגמא:
הRM1 שלי הוא 157.5 ק''ג בלחיצה יחסית צרה (העלתי סרטון לא מזמן).
לעומת זאת באחיזה רחבה אני לוחץ הרבה פחות, לרמות שהטווח תנועה יותר קצר.
האחיזה פחות משנה אתה צודק אבל,הטווח תנועה עצמו ומעיכול הזה שהוא עשה עם הגב יכול להוסיף משקל
באיזו אחיזה אתה אוחז עכשיו ?
אותו אחיזה0.0

האחיזה פחות משנה אתה צודק אבל,הטווח תנועה עצמו ומעיכול הזה שהוא עשה עם הגב יכול להוסיף משקל

אותו אחיזה0.0
באימון הבא, תגיע למכון תתחמם טוב, תשים על המוט 150 קילו ותתפוס הכי רחב שאתה יכול, אני אפילו מרשה לך להרים תחת מהספה ולהקפיץ על החזה כאילו שזה טרמפולינה.
אם תצליח תבוא להגיד לי.

אותו אחיזה0.0
ככל שהאחיזה יותר רחבה יש פחות טווח תנועה, ואתה טענת שאנשים יצליחו ללחוץ יותר בטכניקה כזאת שהטווח תנועה יותר קצר.

באימון הבא, תגיע למכון תתחמם טוב, תשים על המוט 150 קילו ותתפוס הכי רחב שאתה יכול, אני אפילו מרשה לך להרים תחת מהספה ולהקפיץ על החזה כאילו שזה טרמפולינה.
אם תצליח תבוא להגיד לי.
מה קרה מצב רוח קרבי היום ? כמו שכתבתי סתם נתתי דוגמא , הגזמתי עם המספרים ..
ותקרא מעל אמרתי שהאחיסה לא משנה כל גך העיגול עצמו של הגב יכול להוסיף משקל
ככל שהאחיזה יותר רחבה יש פחות טווח תנועה, ואתה טענת שאנשים יצליחו ללחוץ יותר בטכניקה כזאת שהטווח תנועה יותר קצר.
אבל אחיזה רחבה לא כזאתי נוחה לחלק מהאנשים, העיגול עצמו של הגב מוריד הרבה מהטווח תנועה ויכול להוסיף משקל למוט

בסדר, תחזיק באותה אחיזה ותרים תחת מהספה כמה שתוכל ואז תגיד לי כמה זה הוסיף לך למוט

אבל אחיזה רחבה לא כזאתי נוחה לחלק מהאנשים, העיגול עצמו של הגב מוריד הרבה מהטווח תנועה ויכול להוסיף משקל למוט
זה שהוא מצליח לעשות קשת כזאת עושה אותו בנצ'ר יותר טוב, אין ספק.
בדיוק כמו שידיים ארוכות יעשו אותך דדליפטר יותר טוב.
אם מישהו בעל ידיים ארוכות יעלה סרטון שלו מבצע דדליפט מרשים של 300 ק''ג אז אתה תכתוב "אם לכל האנשים שמושכים 250 דדליפט היו ידיים יותר ארוכות, הם היו מושכים 300 ק''ג"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית