עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שכתבתי לך למעלה, וכמו שויבריל כתב לך:סתם דוגמא... אבל ברור שטווח תנועה כזה ורוחב ידיים כזה יוסיף לך משקל על המוט
דוגמאאא סתם זרקתי מספרים אבל זה כן יוסיף לך משקל למוטבנאדם שהשיא שלו הוא 150 לא יצליח להחזיק אפילו לשניה 200 בצורה כזו.
שלא נדבר על ללחוץ אותם, אפילו בטווח תנועה קצר יחסית.
כמה הלחיצה הכי חזקה שלך ?דוגמאאא סתם זרקתי מספרים אבל זה כן יוסיף לך משקל למוט
105 לפני הפציעה כרגע 100בלחץכמה הלחיצה הכי חזקה שלך ?
באיזו אחיזה אחזת ?105 לפני הפציעה כרגע 100בלחץ
זרת על,הטבעתבאיזו אחיזה אחזת ?
אני אתן לך את עצמי שוב לדוגמא:דוגמאאא סתם זרקתי מספרים אבל זה כן יוסיף לך משקל למוט
באיזו אחיזה אתה אוחז עכשיו ?זרת על,הטבעת
האחיזה פחות משנה אתה צודק אבל,הטווח תנועה עצמו ומעיכול הזה שהוא עשה עם הגב יכול להוסיף משקלאני אתן לך את עצמי שוב לדוגמא:
הRM1 שלי הוא 157.5 ק''ג בלחיצה יחסית צרה (העלתי סרטון לא מזמן).
לעומת זאת באחיזה רחבה אני לוחץ הרבה פחות, לרמות שהטווח תנועה יותר קצר.
אותו אחיזה0.0באיזו אחיזה אתה אוחז עכשיו ?
באימון הבא, תגיע למכון תתחמם טוב, תשים על המוט 150 קילו ותתפוס הכי רחב שאתה יכול, אני אפילו מרשה לך להרים תחת מהספה ולהקפיץ על החזה כאילו שזה טרמפולינה.האחיזה פחות משנה אתה צודק אבל,הטווח תנועה עצמו ומעיכול הזה שהוא עשה עם הגב יכול להוסיף משקל
אותו אחיזה0.0
ככל שהאחיזה יותר רחבה יש פחות טווח תנועה, ואתה טענת שאנשים יצליחו ללחוץ יותר בטכניקה כזאת שהטווח תנועה יותר קצר.האחיזה פחות משנה אתה צודק אבל,הטווח תנועה עצמו ומעיכול הזה שהוא עשה עם הגב יכול להוסיף משקל
אותו אחיזה0.0
מה קרה מצב רוח קרבי היום ? כמו שכתבתי סתם נתתי דוגמא , הגזמתי עם המספרים ..באימון הבא, תגיע למכון תתחמם טוב, תשים על המוט 150 קילו ותתפוס הכי רחב שאתה יכול, אני אפילו מרשה לך להרים תחת מהספה ולהקפיץ על החזה כאילו שזה טרמפולינה.
אם תצליח תבוא להגיד לי.
אבל אחיזה רחבה לא כזאתי נוחה לחלק מהאנשים, העיגול עצמו של הגב מוריד הרבה מהטווח תנועה ויכול להוסיף משקל למוטככל שהאחיזה יותר רחבה יש פחות טווח תנועה, ואתה טענת שאנשים יצליחו ללחוץ יותר בטכניקה כזאת שהטווח תנועה יותר קצר.
בסדר, תחזיק באותה אחיזה ותרים תחת מהספה כמה שתוכל ואז תגיד לי כמה זה הוסיף לך למוטמה קרה מצב רוח קרבי היום ? כמו שכתבתי סתם נתתי דוגמא , הגזמתי עם המספרים ..
ותקרא מעל אמרתי שהאחיסה לא משנה כל גך העיגול עצמו של הגב יכול להוסיף משקל
אין בעיהבסדר, תחזיק באותה אחיזה ותרים תחת מהספה כמה שתוכל ואז תגיד לי כמה זה הוסיף לך למוט
זה שהוא מצליח לעשות קשת כזאת עושה אותו בנצ'ר יותר טוב, אין ספק.מה קרה מצב רוח קרבי היום ? כמו שכתבתי סתם נתתי דוגמא , הגזמתי עם המספרים ..
ותקרא מעל אמרתי שהאחיסה לא משנה כל גך העיגול עצמו של הגב יכול להוסיף משקל
אבל אחיזה רחבה לא כזאתי נוחה לחלק מהאנשים, העיגול עצמו של הגב מוריד הרבה מהטווח תנועה ויכול להוסיף משקל למוט
תותח!
יש גם רוסי שלחץ 210ק"ג ו משקל גופו 67.5:
לך יש סינגלט כמו שלו** ועליו זה נראה טוב יותר 😛איזה יופי יש לו סינגלט כמו שלי
זה כי הוא בעד 67.5 ואני בעד 75לך יש סינגלט כמו שלו** ועליו זה נראה טוב יותר 😛